Zbor La Panta locatii langa Bucuresti
Postat 27 January 2004 - 10:47 AM
Sa nu-mi spuneti despre Brasov, ca p-ala il stiu si eu si e prea departe...
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 27 January 2004 - 11:12 AM
Exista doua orientari. Una pe Nord, de pe care panta se vede soseaua buc-Giurgiu si targul de animale. Are dif. de nivel cam 40m. Incet-incet se "dezobstacoleaza" complet, in sensul ca padurile de tei ce o imbracau, dispar in sobele lu' neamurile lu' BIG.
Ailalta orientare e pe Vest, de unde parapantistii se uita inspre aia cu ventilatoare... Dif. de nivel tot cam 45-50m. Lungime utila cam fo suta-doua de m. Complet chelita de padurile de odinioara. Se poate patrula excelent pe vant de Vest, cu aeromodele, parapante, deltaplane. Se poate ajunge cu masina atat la baza (intrare pe la targul de animale, se trece pe sub panta de Nord) cat si in varf, dar mai complicat, peste niste ogoare.
Ambele pante se termina in varf cu un platou imens, cultivat cu ...culturi. Deci pericol redus de rotor la varf. De obicei, vantul e laminar pe ambele directii, doar daca nu cumva e turbulenta termica in vale. Cate odata, in cate o toamna, se pune cate un vant de Vest extrem de stabil, care tine saptamani intregi.
Postat 27 January 2004 - 12:00 PM
nus'de ce aveam o premonitie ca o sa fii tu ala cu unul din primele raspunsuri. :rolleyes:
treaba buba e ca nu stiu sa ajung in varful dealului acum si daca ramanem inzapeziti, ne scoate la primavara;
pe unde se intra la panta de nord? (alt drum decat ala pe care il facem si apoi pe langa padure este?)
in alta ordine, ceva pe linga Ploiesti/Baicoi nu poa sa fie? Sau Targoviste?
Postat 27 January 2004 - 12:32 PM
Postat 27 January 2004 - 12:40 PM
dar Vezi ca la Rapa Rosie este o panta foarte buna!
:-)
big
Postat 27 January 2004 - 01:06 PM
@Big. Merci, da caut o chestie de plecat dimineata si intors in aceeasi zi, sa nu se prinda nevestele ca asta facem (Vateraaaash!), ca dup'aia ne taie de la portie...
Postat 27 January 2004 - 02:01 PM
bigAmu'
Postat 27 January 2004 - 02:14 PM
P.S. Era o propunere pentru un fel de Fun Fly atat!.......................
Postat 27 January 2004 - 02:47 PM
hat shat, la 27 Jan 2004, 12:32, a spus:
Daca o reusesc anul asta cumva sa ajung acollo la mare, luam legatura. In 2003 eram cam singur cu aeromodel....la Mamaia
Walter Born
Postat 27 January 2004 - 02:59 PM
hat shat, la 27 Jan 2004, 14:14, a spus:
OK, te luam la serios.
Deschide atuns un subject nou, fa upload de poze de locul unde si facem la vara ceva la mare. Vorba mea de anul trecut. Numai atuns erati to in vacante altundeva...
Walter Born
Postat 27 January 2004 - 04:37 PM
Postat 27 January 2004 - 06:07 PM
hat shat, la 27 Jan 2004, 15:14, a spus:
nu, ma, hat shat, eu voiam sa evadez zilele astea, ca e mai cald la noi in Bucureti decat la voi in Constanta... :rolleyes:
Postat 27 January 2004 - 06:28 PM

Ajutor