Modelism - RHC Forum: MONSTER-ROBOT - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

MONSTER-ROBOT

#1 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 12 December 2002 - 06:18 PM

O veche pasiune.
Sunt convins ca ati urmarit cel putin o data pe Discowery concursul cu roboti, intitulat ROBOTRONICA (parca).
Cool, nu?

De ceva vreme lucrez la un astfel de proiect, realizarea unui robot de circa 80 Kg, tractiune individuala pe fiecare roata, multiple dispozitive de siguranta, stabilitate, etc.

Sunt in faza de proiectare.

Sper sa nu fiu singurul diliu cu astfel de pasarici la cap!
RHCForum - Webmaster
0

#2 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 25-April 02

Postat 12 December 2002 - 06:28 PM

Concursul e Robotica. Am ceva episoade salvate pe casete.

Wow. Chiar vrei sa construiesti asa ceva ? De fapt nici nu e prea greu, aia faceau cam mult tam-tam cum ca sunt din titan, lexan bullet-proof, etc. Oricum nu par asa de spectaculoase.
Am vazut in Olanda un film cu ceva intr-adevar spectaculos. Batai cu roboti. Luptele sunt organizate intr-un ring inchis, nu ai pe unde sa scapi. Sa vezi acolo roboti: am vazut unul cu motor cu benzina, avea o drujba adevarata cu care-l fugarea pe celalalt. Altul avea un baros urias pe care-l ridica si ii tragea una adversarului. Multe erau cu freze circular si daca il prindeau pe adversar chiar il taiau in doua ! Ala spectacol nu Robotica...
Pariurile sunt pe bani grei ! Concursurile sunt sponsorizate de Futaba, asa cred, de vreme ce scria Futaba de jur imprejur. Nu am cautat pe net dar am sa caut.

Asa ceva m-ar pasiona si pe mine. Ah, inca ceva . Unul avea un arzator cu oxy-acetilena in bot ! Iti dai seama bataie intre asta cu aparatul de sudura si ala cu drujba ? Era CIRC !!!

PiccoMaster

uite un link
http://www.steelconflict.com

Aceasta postare a fost editata de PiccoMaster: 12 December 2002 - 06:47 PM

0

#3 Useril este offline   Corsair4FU 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1020

Postat 12 December 2002 - 07:54 PM

Salut

Chestie interesantä, circ mare dar ginestete Muncesti luni de zile si vine unu si pune drujba pe masina ta :) :) :)

Em m-am gindit la co combinatie de arme prfidä http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif

Robotul pe shenile cu magneti, ringul fiind de tablä. Arma nr 1. 5 l de emulsie apä-säpun-ulei. dupä ce-l säpunesti pe adversar si i-ai luat mobilitatea i-l iei cu drujba si-l faci piese de schimb :) :lol: :lol:

Aceasta postare a fost editata de Corsair4FU: 12 December 2002 - 07:55 PM

Mesterica, pe ce pune mina strica.
0

#4 Useril este offline   alexella 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21-May 02

Postat 12 December 2002 - 11:54 PM

Corsair, trebuie neaparat sa te inscrii la concursul alora de pe DIscovery.
AI vazut, nu prea abunda armele perfide. FIecare vine cu cate-o roata dintata, sau cu o masa
mare ca de tank si-l da pe celalalt peste balustrada.
Dar sa vii cu senile cu magnetzi si sa arunci 5 litri de mocirla peste adversar, dupa care te apuci de disectie.... e clar, se va lasa cu bataie la sfarsit. Dar merita .....

Buggy, iti urez sa ai timp sa faci si o asemenea dihanie. Dar sa mai convingi si pe altcineva, ca altfel o sa fugi dupa tine.... Ca pe pista, clar ca alergi singur cu mamutu'. (auzi...80kg....)
Ideea e misto.... Io ma abonez sa cumpar bilete la bataie, daca gasesti s-o pui cu cineva de-un turnir.
Nu ma bag la asa ceva, decat.. in vorba....

spor

alexella
Oriunde vei merge, acolo vei ajunge............
0

#5 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 December 2002 - 01:57 PM

Da da, un robot care sa isi poata rotii toate cele patru roti cu 360 grade, sistem de ancorare electromagnetic, impulsuri de inalta tensiune 50.000 - 60.000 volti, etc.
Credeti-ma, imi place atat de mult aceasta provocare incat timpul devine ceva foarte neglijabil!

Astept sugestiile voastre.
RHCForum - Webmaster
0

#6 Useril este offline   Malkovitch 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 19-December 02

Postat 30 December 2002 - 12:42 PM

Coane, daca vrei arma perfida, iaca una!
La 80 de kile, mai adauga 10kg pentru o baterie cu Pb de auto. Ceva la 66 de amperi. Un convertor static DC-AC 220V, si un magnetron de la un cuptor cu microunde! Prajesti electrica adversarilor! Ba chiar si pielea ghidonatorilor, afara de cazul in care au un shortz de tabla!
hehehe http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
[...sunt curios si de aceea am nasul in bandaje...
0

#7 Useril este offline   alexella 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21-May 02

Postat 04 January 2003 - 10:01 PM

Extra...

Solutia asta cu iradiatul cu microunde nu mi-a trecut prin cap. Un fel de EMP... wow.
Excelenta.... Pe urma, poti sa-ti demolezi adversarul cu un bratz mobil cu o surubelnita electica.
Ar fi macel curat...

Bai Buggy, apari tu cu ceva si sunt convins ca or sa inceapa sa mai vina si altii, si nu
doar cu idei.

Hai.. sa vedem...

alexella
Oriunde vei merge, acolo vei ajunge............
0

#8 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 January 2003 - 10:22 AM

...lucrez, lucrez...
RHCForum - Webmaster
0

#9 Useril este offline   st3fy