pay-pal expanded use number
Postat 07 December 2007 - 02:53 PM
Mi-am facut card visa international (la bcr), facut contul pe pay pal si platit 1,5 euro pt acel numar (4 cifre) "Expanded use number" care zic ei e necesar ca sa pot trimite si sume mai mari de bani.
Pe site zic sa imi verific desfasuratorul tranzactiilor cand ajunge la posta sau online. Problema e ca eu tre sa trimit banii urgent si n-am timp sa stau sa imi ajunga la posta hartia respectiva (daca eventual trimite banca).
Ce sa fac? pot verifica online?
Dex
Postat 07 December 2007 - 04:55 PM
Dexter_Jr, la 7 Dec 2007, 14:53, a spus:
Mi-am facut card visa international (la bcr), facut contul pe pay pal si platit 1,5 euro pt acel numar (4 cifre) "Expanded use number" care zic ei e necesar ca sa pot trimite si sume mai mari de bani.
Pe site zic sa imi verific desfasuratorul tranzactiilor cand ajunge la posta sau online. Problema e ca eu tre sa trimit banii urgent si n-am timp sa stau sa imi ajunga la posta hartia respectiva (daca eventual trimite banca).
Ce sa fac? pot verifica online?
Dex
numarul ala nu e pt sume mari - esti limitat oricum la 500 de eur. este doar o verificare in plus.
s-ar putea oricum sa nu-tzi functioneze treaba cu numarul - mie nu mi-a functionat. dar le-a trimis pe fax mai multe date si copii dupa diverse inscrisuri.
ps: codul respectiv il gasesti pe extrasul de cont de la banca.
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
Postat 07 December 2007 - 05:08 PM
Asa ca am procedat cu nesimtire: am continuat sa platesc pe net (nu mai mult de 200E odata) intrand in banii blocati si nu a fost problema.
Le fac reclama, dar dupa ce am vrut sa-i reclam pentru disconcordanta extras cont - ATM.
La orice plata pe net, se cere codul CDC din trei cifre, e normal.....
Revenind la cel care a ridicat problema: esti inca minor, nu?
Cum s-a intamplat ca banca sa-ti elibereze card? Se poate? Minune!
Aceasta postare a fost editata de INCAS: 07 December 2007 - 05:24 PM
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
Postat 07 December 2007 - 05:31 PM
Stima si respect
PS: Master Card este cardul cu pricina
Aceasta postare a fost editata de protheus: 07 December 2007 - 08:23 PM
Postat 07 December 2007 - 05:43 PM
Am mai avut probleme cu cardul la plata on line, pe Tower, acum vre-o doi ani, dar s-a rezolvat dupa un schimb de e-mailuri.
Am card Visa in $ emis de BCR. Oare nu recunosc BCR-ul?
Postat 07 December 2007 - 07:52 PM
Flickr - pozele mele
Postat 08 December 2007 - 02:34 AM
VIPER, la 7 Dec 2007, 19:52, a spus:
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
iei spaga de la mastercard?
acum vreo cinci ani bidpay, inainte sa fie cumparat de ebay renuntase la mastercard si accepta numai visa http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
in fine... bcr are visa virtuon pentru tranzactii online. si culmea, nu se fereste niciun comerciant online sau client paypal de el.
Postat 08 December 2007 - 11:57 AM
Dexter_Jr, la 7 Dec 2007, 15:53, a spus:
Dex
Codul iti apare si pe extrasul de cont online. Inaintea lui o sa-ti apara un *.
Bafta
Postat 08 December 2007 - 03:11 PM
fulgerica, la 8 Dec 2007, 02:34, a spus:
Eu cu Virtuonul am incercat si nu merge. Cardul e bun. Stau dovada zecile de comenzi facute in toata lumea cu el.
Doar cei de la PayPal se pare ca nu le convine ceva.
Postat 09 December 2007 - 02:49 AM
Red Sky, la 8 Dec 2007, 15:11, a spus:
fulgerica, la 8 Dec 2007, 02:34, a spus:
Eu cu Virtuonul am incercat si nu merge. Cardul e bun. Stau dovada zecile de comenzi facute in toata lumea cu el.
Doar cei de la PayPal se pare ca nu le convine ceva.
codul respectiv nu functioneaza intotdeauna. nici mie nu mi-a mers. dar le-am trimis pe fax facturi de utilitati si copia dupa extrasul de cont in care figura codul respectiv. le-am explicat ca-mi da eroare si ca dupa ce l-am introdus de cateva ori mi-au rejectat cardul. pana la urma, dupa ce le-am trimis tot ce am scris mai sus pe fax m-au acceptat. chiar cu cardul respectiv. visa virtuon.
Postat 09 December 2007 - 05:23 PM
Postat 09 December 2007 - 06:49 PM
Am si eu Visa Virtuon BCR , alimentat de la card Maestro , si sunt inregistrat la PayPal tot ca premier member + veriffied. Pana acuma am facut o gramada de tranzactii pe ebay si nu numai , fara nici cea mai mica problema. Deci nu sunt probleme cu Virtuonu'. Pentru numarul de verificare care mi s-a cerut la inregistrare Paypal, l-am obtinut telefonic de la BCR-carduri , numar luat de pe pagina BCR-ului. Am ramas uimit ca cei de la BCR stiau despre ce numar e vorba fara sa le ofer prea multe detalii , si a mers din prima. Singura problema care am intampinat-o era faptul ca am stat cam mult in legatura telefonica cu BCR pana am obtinut pe cineva disponibil, dar o astfel de inregistrare nu se face zilnic , deci nu a fost chiar atat de deranjant.
Aceasta postare a fost editata de Sir_Vaska: 09 December 2007 - 10:35 PM
Postat 10 December 2007 - 02:32 PM
problema exact ce au zis si restu...
bagat numaru si cucu cica nu-i bun. mi-au blocat si cardu si mi-au cerut sa le trimit copii si faxuri si mama dreq.
stiti alta solutie de a trimite banii? trebuie sa-i trimit urgent
Postat 13 December 2007 - 08:16 PM
Postat 13 December 2007 - 08:35 PM
Comisioanele practicate pt. o tranzactie care sint ?1)..pt convertire leu-moneda ($ sau Euro) care sint ?
2)...comision al bancii externe ??
Vb de o tranzactie on-line pt PayPal.....sau pt o tranzactie tot prin Pay Pal catre un cont al unei persoane fizice sint diferite comisioanele fata de un cont al unei firme(la noi exista in sist. intern aceasta diferentiere)
Mersi !!
Aceasta postare a fost editata de danny_39: 13 December 2007 - 08:36 PM
Postat 14 December 2007 - 08:51 AM
La inscriere PayPal se accepta orice tip de card care are si cvv (numar format din 3 sau 4 cifre , de regula cu inscris inclinat pe spatele cardului). BCR-ul si BRD-ul sigur au credibilitate , deci cardurile lor nu creaza probleme. De celelalte banci nu stiu care cum e "vazuta" de PayPal. Pentru cei care au intampinat probleme cu acel numar de confirmare format din 4 cifre pentru certificare , sigur nu s-au incadrat in termen sau din confuzie au dat alt numar.
Postat 16 December 2007 - 12:10 AM
Postat 20 December 2007 - 05:12 PM
Rasfoind , cam tirziu ,acest subiect va pot spune fff sigur ca BCR "IOC " PAYPAL NU DAU CELE 4 CIFRE NICI DACA -I OMORI( au un program de "cacao") nu apar pe extrasul de cont.Raiffeisen card in lei pentru plati pe internet MERGE fara probleme.
Multa sanatate si un An Nou cu multa fericire !