Reorganizarea forumului rog parea dumneavoastra
#1 Guest_Webmaster_*
Postat 15 January 2004 - 10:10 AM
Am primit mai multe mesaje in care este "analizata" organizarea forumului dar as dori sa aflu mai multe pareri inainte de o eventuala reorganizare. Nu de alta dar asta e casa noastra virtuala si ar trebui sa o "amenajam" cum se cuvine.
Asadar va rog sa-mi spuneti parerea dumneavoastra:
Considerati ca este necesara o reorganizare a forumului RHC.ro?
Este nevoie de crearea unor subforumuri, este nevoie de o simplificare a lui prin unirea unor forumuri?
Va multumesc.
Postat 15 January 2004 - 12:53 PM
Capitolul TEHNICE ar trebui impartit in mai multe subcapitole.
Ar fi utile noi capitole (aviatia ultrausoara, deltaplanorism, etc) chiar daca acestea nu se mai incadreaza strict in domeniul modelismului.
Ar fi util un capitol cu subiectul modelismului aerospatial (daca sunt interesati, desigur). ... eu sunt! :D
Un capitol aparte care sa trateze subiectul RC.
Succes!
Postat 15 January 2004 - 01:08 PM
Ar mai fi vesnica problema a Regulamentului: ori e prea libertin, ori nu e citit, ori nu se respecta... Se ajunge la situatii penibile, jenante, la certuri intre utilizatori. Pe alte forumuri treaba este mult mai clara: ai gresit, platesti. Multi confunda acest forum cu piata, cu mirc-ul, cu coltul blocului. Sunt utilizatori care s-au jurat ca nu mai calca pe aici din cauza multor mesaje fara sens, aiurea, injurioase, etc. Pe unii dintre ei credeti-ma ca ar trebui sa-i regretam...
Flickr - pozele mele
Postat 15 January 2004 - 01:18 PM
Citeaza
ar merge impartirea la TEHNICE in 2 adica 1:1 si modele
tu zici ca nu se incadreaza in modelism dar nu ele sunt muza modelismului ? asadar as zice ca merita dezbatut si subiectul 1:1 mai ales ca reprezinta ceea ce ne inconjoara in viata de zi cu zi si mai mult decat atat uneori viata noastra depinde de aceste "1:1" (transportul de persoane cu ajutorul aeronavelor, vaselor , a masinilor)
Chestia cu aerospatialul este foarte interesanta ... oricum cred ca forumul nu poate fi schimbat peste noapte in perfect dar pas cu pas pana ii dam o forma cat mai practica...este realizabil
Postat 15 January 2004 - 03:08 PM
Cum intalnirea e in folosul nostru, oricine este deasemenea binevenit!...Urmeaza sa stabilim detalii despre loc, data, ora!
Cu rabdare si ciocan.
#11 Guest_Webmaster_*
Postat 15 January 2004 - 03:19 PM
Marinaru, la 15 Jan 2004, 16:08, a spus:
Aprob pozitiv coane Marinare! :D
Eu sambata as avea permis de circulat de acasa :D :D
Postat 15 January 2004 - 03:39 PM
Flickr - pozele mele
Postat 16 January 2004 - 08:51 AM
VIPER, la 15 Jan 2004, 16:39, a spus:
Cat p-aci sa ma pacalesti cu avatarul nou dar "te-am bunghit" (citat din Marinaru').
Pai plimba-i dimineata pana obosesc si dupa aia la 15.30 îi culci.
Eu pot sambata dupa amiaza. Probabil si duminica dar anuntati din timp daca schimbam.
Aceasta postare a fost editata de Olaf The Viking: 16 January 2004 - 09:07 AM
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
#20 Guest_Webmaster_*
Postat 16 January 2004 - 01:59 PM
Webmaster, Marinaru, Bitex, Olaf si Viper
Cine mai doreste sa vina este binevenit.
Cei care nu pot veni, sa lase aici opinia lor privitoare la reorganizarea forumului.
Multumesc
Postat 16 January 2004 - 03:47 PM
Aeromodelism:
-aeromodele cu motoare termice
-aeromodele cu motoare electrice
-elicoptere
-aeromodele cu turbina intubata
-planoare
-zbor liber
-slowflyere
-machete, aeromodele la scara
-aripi zburatoare
-intilniri, competitii, tirguri, prezentari
....sunt multe...nu? Apoi am mai putea adauga " Incepatori " si "FAQ"
Ce frumos ar fi daca intr-o tema serioasa n-ar mai exista mesaje ca "....vreau si eu...si eu!"
Oricum ramine de vazut! S-aveti pofta la vin!
Postat 16 January 2004 - 04:53 PM
Flickr - pozele mele
Postat 16 January 2004 - 05:13 PM
Privind venitul la "sedinta" se rezolva. Daca Viper are de plimbat copilul, eu am de plimbat nevasta. Si nu vrea la leagane, vrea numai prin magazine si nu oboseste...
Telefon: 0721 385365
Postat 16 January 2004 - 08:05 PM
2. parerea mea este ca forumul nu arata rau, si in afara de chestia cu incarcatul greu a unor sectiuni (uneori) nu vad alta problema deocamdata. O splitare suplimentara poate duce la ruperea coeziunii, si asta nu mi se pare a avea efecte benefice, pe termen lung.
Cam asta este parerea mea.
big
#26 Guest_Webmaster_*
Postat 19 January 2004 - 09:42 AM
REORGANIZAREA FORUMULUI
Ar exista doua variante viabile:
1. Adaugarea in fiecare ramura din grupul Modelism a unui subforum BURSA
2. Crearea unui grup BURSA si crearea de forumuri pe discipline aero, auto, navo, racheto, feroviar, RC etc + debara, publicitate personala.
Am ajuns la concluzia ca o impartire a prezentelor ramuri in subramuri nu ar fi un castig ci doar o prelungire a timpului petrecut pe forum (costuri mai mari pentru cei care se conecteaza pe linie telefonica).
Oricum, asteptam si alte pareri pana la sfarsitul lunii, urmand ca din 1 februarie sa facem o modificare.
REGULAMENTUL FORUMULUI
Regulamentul forumului va trebui putin "inasprit" si aplicat prompt de catre moderatorii forumurilor. Apelam in primul rand la o autodisciplina a membrilor in postarea mesajelor si la respectarea unor reguli minime:
- pentru membrii noi rugam citirea cu atentie a Regulamentului si a documentatiei forumului
- la postarea unui subiect cautati intai daca nu cumva este deja dezbatut acel subiect
- postati mesajele in forumurile potrivite
- scrieti mesaje la subiect, fara sa va abateti prea mult
- nu scrieti mai multe mesaje intr-un subiect decat daca este stricta nevoie, exista un buton "modifica"
- dati titluri clare subiectului ce il incepeti
- postati fotografii stric la subiect
- nu abuzati de "moace".
Asteptam si parerile voastre!