Modelism - RHC Forum: Hobby Contruct 2008 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Hobby Contruct 2008

#151 Useril este offline   EGI 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 263
  • Inregistrat: 06-June 06

Postat 10 August 2008 - 02:54 PM

GANDITORUL DE SACELE

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: PICT1954.JPG

0

#152 Useril este offline   EGI 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 10 August 2008 - 03:02 PM

DISCUTIE EXPLICATIVA

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: PICT1945.JPG

0

#153 Useril este offline   EGI 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 10 August 2008 - 03:04 PM

PILOTII IN LINIE, AVIOANELE................

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: PICT1948.JPG

0

#154 Useril este offline   EGI 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 10 August 2008 - 03:05 PM

POZA DE FINAL

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: PICT1965.JPG

0

#155 Useril este offline   aantikk 

• ex aantik
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 995
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 10 August 2008 - 09:38 PM

Nea Ion...un alt om deosebit.Ma bucur ca neam cunoscut.

Imi pare rau ca nu pot inca intra prea des pe forum dar...mai bagati poze sa am amintiri pt ca din pacate am uitat aparatul foto acasa.
0

#156 Useril este offline   pgl_aero 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 270
  • Inregistrat: 02-September 05

Postat 10 August 2008 - 10:10 PM

Am lipsit de la intalnire, am avut probleme si nu am mai ajuns. Vad ca a fost super tare. Regret ca nu am ajuns. Oricum eu tot ma gandesc la minunatia de x50 care a murit. Acuma il feresc tot mai mult pe al meu.
Toate bune! :mellow:

Aceasta postare a fost editata de pgl_aero: 10 August 2008 - 10:10 PM

in dotare: Funtana X50
YAk 54
Fuego
Mustang
SJM - heli
Walkera 22d - heli
0

#157 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 18 August 2008 - 07:22 AM

Uite ca am lipsit si eu cateva zile si m-am intors sa gasesc stupize, stupize; am primit un mesaj privat de la un membru ilustru al acestui forum, Campionul76, care nu are nicio postare pana la aceasta data. Poate acest post al meu sa il ajute sa ne impartaseasca si noua din vasta sa experienta. Cred totusi ca acest Campionul s-a inregistrat doar ca sa poata trimite mesaje de nemultumire.

Citeaza

Nu este frumos ca ati scris acele cuvinte jignitoare de membri Clubului de Aeromodelism de la Pucioasa,adica dvs stiti cu cata munca au muncit oamenii aia acolo,sa faca acel Muzeu Aviatic,care este unic in tara si Europa prin faptul ca modelele sunt realizate de copii,care astazi slujesc aripile aviatiei si alte domenii de activitate.Cum sa spuneti ca nu au habar de modelism ,dar acest muzeu si alte lucruri care sunt la Pucioasa ,cum au fost realizate.Era normal sa publicati poze si filmulete de la acel eveniment fara acordul celor in cauza ?Nu mi se pare normal ce sa intamplat acolo ,nu trebuie sa jigniti acei pasionati ai modelismului.Altceva mai bun de facut nu aveti.Fiecare trebuie sa isi vada de lungul nasului.Ati vazut sau auzit ca cei de la Pucioasa au scris vreo data ceva jignitor de cineva?
Va rog a reglementa ce sa scris in acele mesaje si sa nu ii m-ai lasati pe acesti " Modelisti " sa arunce cu noroi in munca noastra de atatia ani.
Va readuc la cunostinta urmatoarele:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Îndelungata activitate desfăşurată de membrii clubului de aeromodelism din oraşul Pucioasa ,de peste 50 de ani ,care a ajuns la înalte performanţe cunoscute atât în ţară şi peste hotare, cuprinde o serie de succese obtinute de-a lungul acestei perioade dintre care amintim:

Realizatori ai muzeului aviatic “ ARIPI ROMÂNEŞTI “, care
cu cele peste 400 de machete de avioane construite de copii este unic în ţară şi în Europa ;
Deţinători a peste 1000 de diplome şi 800 de medalii de aur ,argint şi bronz,
precum ÅŸi a 10 titluri de Maestru al Sportului ;
Deţinători a peste 30 de titluri de Campioniai României la clasa F4B
( machete de aeronave ) juniori, seniori ÅŸi pe echipe .
Am participat la 10 Campionate Mondiale unde am obtinut rezultate deosebite.
Detinatorii celei mai mare piste de zbor captiv F4B aprobata de F.A.I. si FRMd
si Helioport la Pucioasa.
Detinatorii celui mai mare parc de avioane reale din romania.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
IN NUMELE COLEGILOR MODELISTI DIN PUCIOASA VA RUGAM SA VA REVIZUITI PROBLEMELE APARUTE SI DACA AVETI CEVA DE SPUS COLEGILOR ,ESTE FRUMOS SA LE SPUNETI IN FATA ,NU PE LA SPATE, ASA CUM SA FACUT PE SAITUL RHC.
Eu personal mi-am cerut scuze organizatorilor de cele intamplate si nu cred ce ati putut scrie asa ceva de mine,mi-ati cerut voie sa-mi publicati poze si filme cu mine,este o infractiune foarte grava ce ati facut dvs si nu voi lasa lucrurile asa.Ati violat intimitatea mea,m-ati facut de ras,voi sesiza autoritatile in cauza,Parchet,Tribunal si Politie.Eu nu am facut CATERINCA DE NIMENI.si va dati seama ca nu aruncam cu atatea milioane de pamant ,putea sa i se intample oricui.
Nu este treaba dvs de ce sa intamplat acolo,n-am omorat pe nimeni si cred ca nu santeti usa de biserica,nici dvs si nici colegii dvs.
Si sa stiti ca avem cei 7 ani de casa.

Cu deosebita consideratie,

Prof.Nicolae Diaconescu
Presedintele Muzeului Aviatic Pucioasa

Desi raspunsul meu ar trebui sa intarzie mult si bine sa apara, mesajul fiind pe alocuri hilar, am sa raspund totusi unor brambureli, incercand sa fiu pe cat posibil fluent.

Domnule Profesor Diaconescu (chiar, ce disciplina predati?)

Mi-a fost deosebit de greu sa inteleg prima fraza din mesajul dv. Nici celelalte nu sunt foarte clare, dar...
Munca se face cu munca, da. Muzeul pe care sustineti ca l-ati facut nu are nicio legatura cu prestatia jalnica a grupului venit la Brasov sa-si etaleze necunoasterea crasa a aeromodelismului RC. Nici nu zicea nimeni de rau de muzeul vostru.
Ca nu aveti habar de modelism, da, sustin in continuare asta, devreme ce aproape niciunul dintre piloti nu au reusit aterizarea pe pista, nemaivorbind de zborul in siguranta.
Pentru informarea dv. un modelist care nu isi poate pilota in siguranta opera de arta (din ce-o fi ea...), nu e modelist. Vezi discutiile despre machete RC de aici si de pe celalalt forum unde scrie si onor secretarul FRMD, care puncteaza in repetate randuri: fara zbor corect si in siguranta, standul e vax. Voi ati venit cu 2 busuri pline de modele pe care le-ati rupt sistematic, aceste modele depasindu-va fara dubiu capacitatea de pilotaj. Dupa ce ati terminat ce aveati pe la voi, ati plecat, lasandu-ne stupefiati, dar multumiti ca am scapat fara daune.

Cel mai mult m-a distrat afirmatia ca am "publicat poze si filmulete fara acordul celor in cauza"; nu discutam de strategia redactionala a celor de la ziarul Click vis-a-vis sanii goi ai Zanei Marin, ci despre poze/filme facute de participanti la un eveniment public, intr-un loc public. Pentru asa ceva nu trebuie obtinut acordul nimanui, decat cel mult al organizatorului, care in nici un caz nu s-a aratat a fi refractar la faptul ca lumea de acolo a filmat/pozat tot ce a dorit. Daca aveti o curiozitate serioasa, aflati ca nu eu am postat filmuletul cu voi, nu conteaza cine; asa ca nu-mi imputati mie ceea ce altii au facut (si inca prost, pentru ca trebuia sa surprinda TOATE evolutiile grupului vostru pentru eventuala categorie "asa nu!"). In orice caz, imi pare rau ca nu am filmat cand ati oprit si aruncat gunoiul in sant la plecare, asta ca sa intareasca afirmatia dv pentru cei 7 ani de acasa...

Si da, e treaba noastra ce s-a intamplat acolo, era vorba de integritatea noastra vs modelele voastre scapate de sub control; trebuia sa asteptam sa omorati pe cineva?!

Citeaza

Ati violat intimitatea mea,m-ati facut de ras,voi sesiza autoritatile in cauza,Parchet,Tribunal si Politie.
Nu stiu care dintre membrii grupului sunteti, dar v-ati facut singur de ras...

Asa ca....
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#158 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 18 August 2008 - 08:30 AM

Domnule Profesor Diaconescu ,

eu am facult filmul si eu l-am postat aici. De ce ? Pentru ca cineva din grupul dumneavoastra era sa imi omoare nevasta si mie si lui Silviu66 ... in preajma era si copilul lui silviu66. De ce nu comentam asta ? Mai ales ca avionul care a cazut la 3 metri de familiile noastre era al unui domn pe care l-am rugat eu personal insistent sa NU IL ZBOARE CA IL RUPE ... Daca domnul care l-a zburat are curaj sa iasa in fata si sa recunoasca si sa isi aduca aminte ca atunci cand rula pe pista cu acel avion a fost rugat de mine in gura mare sa nu il zboare pentru ca nu e asamblat corect , piese lipsa , tije de comanda inadecvate si prost montate.

Multa stima pentru realizarile clublul dumneavoastra care din pacate in acest moment nu se ridica nici macar la 10% fata de ce era in trecut .

De ce nu vedem decat jumatate din adevar ? De ce nu ziceti merci ca nu v-am linsat atunci pentru craash-urile din jurul nostru ... Venisem la relaxare sa ne vedem cu prietenii la un zbor linistit sa schimbam informatii sa invatam uni de la altii dar am ajuns intr-un loc bombardat de echipa Pucioasa ..

Va pot trimite pe MI telefonul meu sa ma sunati sa va iau la injuraturi pentru ca mi-ati stricat weekendul .

Sunt curios daca sunteti in stare sa va cereti scuze public pentru deranjul pe care ni l-ati provocat.

Filmul nu il sterg si va ramane acolo pentru posteritate pentru ca este purul adevar nu este nimic trucat cei care au fost acolo pot sa confirme.

Poate aceste incidente nedorite va vor face sa scoateti capul din cutie si sa lasati gloria castigata de altii acum 50 de ani si sa incercati sa va ridicati la nivelul fondatorilor clublul pentru ca NU noi facem de rusine clublul ci dumneavoastra

pentru cei care nu au vazut filmul :

http://www.youtube.c...h?v=6kg1U4lfbLo
DT
0

#159 Useril este offline   Tempus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 220
  • Inregistrat: 27-February 07

Postat 18 August 2008 - 11:21 AM

daca tacea ... filosof ramanea.

Citeaza

Nu este treaba dvs de ce sa intamplat acolo,n-am omorat pe nimeni si cred ca nu santeti usa de biserica,nici dvs si nici colegii dvs.

"Draga jurnalule,

Azi am fost la camp cu avionul. Nu am omorat pe nimeni. A fost o zi buna.
Ma mai duc si maine.
"

oamenii astia chiar ne-au pus viata in pericol si vor sa le admiram muzeul cand unul din ei trecea cu un avion scapat de sub control peste membrii din familia mea si a altora.

JENANT !

Aceasta postare a fost editata de Tempus: 18 August 2008 - 11:28 AM

0

#160 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 18 August 2008 - 12:00 PM

nu am cuvinte....cum puteti sa trimiteti mesaje private in halul asta... sa va fie rusine!!! dupa ce ca erati sa ne omorati acolo tot dvs faceti gat !?!

NU AM CUVINTE
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#161 Useril este offline   MADA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 987
  • Inregistrat: 09-August 04

Postat 18 August 2008 - 12:01 PM

Domnule Profesor,

Nu am participat la intalnire dar va informez ca am ras cu lacrimi in ziua in care am vazut filmuletzul respectiv. Cred ca l-am vazut de cel putin 10 ori in aceea zi, si am avut de fiecare data aceeasi reactie.
Probabil ca daca as fi fost de fata nu m-as fi amuzat la fel de copios tinand cont de ceea ce se putea intampla.

Nici macar nu ati inteles ceea ce se putea intampla acolo, ceea ce inseamna ca exista posibilitatea sa procedati la fel si la alte intalniri de acest gen.

Acesta este un forum public, iar imaginile postate nu intra sub incidenta legii la care faceti dumneavoastra referire, fara macar sa o cunoasteti in detaliu.
Amenintarile dumneavoastra sunt penibile si jenante si in aceeasi nota cu exprimarea dumneavoastra.

Daca vroiati sa luati atitudine vis-a vis de "violarea intimitatii .....blablabla" puteati sa o faceti printr-un mesaj pe forum si nu prin intermediul unuia privat.

P.S. Inainte de a raspunde am mai vizionat odata filmuletzul respectiv. Am ras cu lacrimi. Este de ras. Rau de tot.
0

#162 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 August 2008 - 01:14 PM

Incerc sa fiu la fel de fluent, in discordanta cu gandirea campionului: anul trecut la Bv tot grupul vostru ne-a stresat [inclusiv cu manele date prea tare (tot eu am tipat la voi sa le stingeti, ca nu auzeam motorul modelului)];
anul asta, am auzit de la participantii la RR ca ati stresat lumea cam in acelasi fel.
Eu va pot spune cu mana pe inima ca daca o sa mai participati in halul asta de nepregatire, o sa goniti lumea de la intalniri in momentul in care apareti. Asta urmariti?
Domnilor din Pucioasa, chiar va bateti joc de cei putini care au bun simt in grupul vostru?

0

#163 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 18 August 2008 - 01:44 PM

Eu inteleg ca aeromodelismul redescopera copilul din fiecare, dar la unii vad ca redescopera si inconstienta.... Ar trebui trimise puciosilor niste poze cu taieturi provocate de elice poate le vine mintea la cap! Cat despre faza cu manelele si cu aruncatul gunoiului in sant....pt. asta nu au nici o scuza!
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#164 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 August 2008 - 02:36 PM

acu-i acu:

Citeaza

�Žndelungata activitate desf�ƒ�Ÿurat�ƒ de membrii clubului de aeromodelism din ora�Ÿul Pucioasa ,de peste 50 de ani ,care a ajuns la ”nalte performanţe cunoscute atât ”n ţar�ƒ �Ÿi peste hotare, cuprinde o serie de succese obtinute de-a lungul acestei perioade dintre care amintim:

Realizatori ai muzeului aviatic �€œ ARIPI ROM�‚NE�žTI �€œ, care
cu cele peste 400 de machete de avioane construite de copii este unic ”n ţar�ƒ �Ÿi ”n Europa ;
Deţin�ƒtori a peste 1000 de diplome �Ÿi 800 de medalii de aur ,argint �Ÿi bronz,
precum �Ÿi a 10 titluri de Maestru al Sportului ;
Deţin�ƒtori a peste 30 de titluri de Campioniai României la clasa F4B
( machete de aeronave ) juniori, seniori �Ÿi pe echipe .
Am participat la 10 Campionate Mondiale unde am obtinut rezultate deosebite.
Detinatorii celei mai mare piste de zbor captiv F4B aprobata de F.A.I. si FRMd
si Helioport la Pucioasa.
Detinatorii celui mai mare parc de avioane reale din romania.

...construite de copii... stiti ca se pedepseste tragerea de foloase din munca (,) copiilor?

diplome am si eu o gramada, de la fiecare intalnire la care am participat; FunFly.

Pe vremea impuscatului stim cum se luau titlurile de maestru al sportului;

detinatorii celui mai mare parc de avioane reale...stiam ca taromu are cele mai multe, dar uite, cam cu ce va laudati voi...

http://www.flickr.co.../tags/pucioasa/

Voi chiar credeti ca nu stie lumea cum se iau multe din locurile de la concursuri de 3 participanti?

PS: F4B=machete captivus, nicidecum RC, adica de alea cu statie. capisci?

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 18 August 2008 - 02:41 PM

0

#165 Useril este offline   ERASER 

• Vintage
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2285
  • Inregistrat: 23-March 03
  • Interests:F3A , veliere

Postat 20 August 2008 - 01:47 PM

Citeaza

detinatorii celui mai mare parc de avioane reale...stiam ca taromu are cele mai multe, dar uite, cam cu ce va laudati voi...

http://www.flickr.co.../tags/pucioasa/

Off topic:
In ultima poza atarana de sus un planor ALBATROS. Primul aeromodel montat de mine in urma cu 22 de ani (mai 1986 pt concursul din 1 iunie). Din pacate cel de la Pucioasa pare montat gresit: deriva parca se monteaza in fata ampenajului orizontal, nu invers... Ma rog, nu mai tin minte nici eu exact. Nu credeam sa mai vad unul vreodata.

Aceasta postare a fost editata de ERASER: 20 August 2008 - 01:50 PM

Future is electric, but I belong to the past...
TEL. 0726.191.725
0

#166 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 August 2008 - 12:10 PM

Se pare ca filmul meu supara pe cineva rau de tot ... asa ca o sa il mai pun odata . Urmariti comentariile de pe youtube...

http://www.youtube.c...h?v=6kg1U4lfbLo

Aceasta postare a fost editata de ZOD: 21 August 2008 - 12:10 PM

DT
0

#167 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 21 August 2008 - 01:43 PM

am zis sa nu ma bag.fix in ziua in care plecam in concediu dom'profesor Diaconescu m-a tinut 17 minute la telefon desi ii comunicasem ca rulez pe autostrada cu 140 la ora.singurul lucru interesant pe care il retin a fost ca s-a jurat de 3 ori ca el a prabusit funtana....oare isi acoperea elevul sau sunt practici comuniste de care nu se poate lepada?
chiar ne prosteste in fata.....incepand cu gunoiul aruncat si pana la modelele prabusite....

apropos ,cel care i-a dat "profesorului" numarul meu de telefon (fara sa ma intrebe)....sa-i fie rusine restul anului.noroc cu dom profesor care nu e expert in conversatii si mi-a spus.....
flying is my life...
0

#168 Useril este offline   TOMY 

• ex Nimsoc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 924
  • Inregistrat: 17-May 07

Postat 21 August 2008 - 06:53 PM

"singurul lucru interesant pe care il retin a fost ca s-a jurat de 3 ori ca el a prabusit funtana...."

Cum frate!... cuuuum frate!.. adica dupa ce ca-s prost vreau sa ma dau si mai prost. Caci cam asa vine. Incredibil.

Aceasta postare a fost editata de nimsoc: 21 August 2008 - 06:54 PM

0

#169 Useril este offline   TOMY 

• ex Nimsoc
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 21 August 2008 - 07:20 PM

M-am uitat acu' la comentariile de pe youtube.
Nu incerc sentimente de enervare ci mai degraba de mila. Sincer. Cetateanul "Campionul 76" e un pic sau mai mult tarat...mintal. El ii injura pe aia care ii iau partea, in speta "Gazonel". Din pacate handicapul nu le-a permis sa invete sa scrie, nici sa se exprime.

E pacat sa se continue comentariile legate de acest subiect. De o persoana handicapata nu e frumos sa razi.

P.S. Comentariul meu e cat se poate de serios. Chiar nu vreau sa fac misto de acea persoana. E trist, nu e de ras
0

#170 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 August 2008 - 07:35 PM

Fiindca stiu exact ce s-a intamplat ... filmul va rula pe micile ecrane pana cineva din gasca vesela de la pucioasa isi va cere scuze public si va promite ca vor incerca sa evolueze.

Sunt sigur ca daca vor cere ajutor cineva se va oferi sa ii ajute.

Din nou pentru cine nu l-a putut urmari pe contul meu de youtube... il puteti urmari pe contul de youtube al lui gazonel. http://www.youtube.c...h?v=EUmqZPOzLHw se pare ca s-a convertit ...

Aceasta postare a fost editata de ZOD: 21 August 2008 - 07:36 PM

DT
0

#171 Useril este offline   fulgerica 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2235
  • Inregistrat: 31-July 07
  • Interests:vintage

Postat 21 August 2008 - 07:39 PM

Vezi postareanimsoc, la Aug 21 2008, 08:20 PM, a spus:

M-am uitat acu' la comentariile de pe youtube.
Nu incerc sentimente de enervare ci mai degraba de mila. Sincer. Cetateanul "Campionul 76" e un pic sau mai mult tarat...mintal. El ii injura pe aia care ii iau partea, in speta "Gazonel". Din pacate handicapul nu le-a permis sa invete sa scrie, nici sa se exprime.

E pacat sa se continue comentariile legate de acest subiect. De o persoana handicapata nu e frumos sa razi.

P.S. Comentariul meu e cat se poate de serios. Chiar nu vreau sa fac misto de acea persoana. E trist, nu e de ras

mie mi s-au parut ambele comentarii fortate, posibil scrise de aceeasi persoana. este evident ca s-a vrut sa se scrie agramat.
Laser frate!
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
0

#172 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 August 2008 - 07:45 PM

Vezi postareafulgerica, la Aug 21 2008, 08:39 PM, a spus:

mie mi s-au parut ambele comentarii fortate, posibil scrise de aceeasi persoana. este evident ca s-a vrut sa se scrie agramat.

Gazonel e for real...
DT
0

#173 Useril este offline   TOMY 

• ex Nimsoc
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 21 August 2008 - 08:39 PM

"mie mi s-au parut ambele comentarii fortate, posibil scrise de aceeasi persoana. este evident ca s-a vrut sa se scrie agramat. "

Nu cred. Nu vad un om sanatos sa vrea sa faca misto de el insusi.
0

#174 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 21 August 2008 - 09:38 PM

cat cretinism !!!
nu inceteaza sa ma uimeasca astia
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#175 Useril este offline   Alexxxandru 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 505
  • Inregistrat: 05-May 08

Postat 22 August 2008 - 12:46 AM

Ce bine-mi pare ca m-am dus la mare in week-end-ul ala !!!!!
Chiar vroiam sa vin la Sacele dar m-a sucit sotia spre mare :D
Pentru ca imi doream foarte mult sa vin sa vad "meseriasii" pe cer, daca veneam si prindeam tocmai momentele de bombardament, pe langa riscurile aferente, asumate involuntar, daca nu pateam nimic la propriu, sigur nu imi mai luam neam avion sau ceva care sa sbarnaie deasupra. Cat despre astfel de intruniri eu chiar ma mir ca nu exista un comitet organizatoric, ceva organizat - nu are importanta denumirea, care sa examineze starea modelului inainte de a fi folosit si chiar in timpul evolutiei daca se observa ca prostul cu statia nu se descurca sa existe o solutie de asistentza instanta ceva.... ca daca da cu avionul in careva nu cred ca-i mai arde domnului profesor de replici pe forumuri si alte chestii de-astea ! Aici cred ca se potriveste perfect vorba aia cum ca "prostul nu e prost destul pana nu e si fudul !!!"
Aloha !
0

#176 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 August 2008 - 07:12 AM

Intr-un comment pe youtube, Campionul76, probabil acelasi personaj care aici nu mai are curaj sa posteze scuze, scrie

Citeaza

semnat,
Torazin
presedintele republicii socialiste romania

Iata ce este Torazin si la ce foloseste el.
Eu cred ca nu e nici bascalie, nici prostie, e direct buba!

0

#177 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 22 August 2008 - 08:21 AM

am vorbit la telefon cu bogdan stancu, zilele trecute...pe marginea altui subiect de p-aci, e-adevarat; in timpul conversatiei, insa, bogdan si-a aratat, in acel context, o anume nemultumire referitoare la faptul ca tocmai eu nu am scris pina acum vis-a-vis de ce au facut cei de la pucioasa la hobbyconstruct2008, stiind cit de mult tin eu la aspectele de siguranta in rc(printre altele...).
am citit acum comentariile si postarile recente.
asa e, aveti dreptate sa aveti aceste atitudini versus acei care confunda timplaria traditionala cu rc-ul, in modelism. pentru ca celor de la pucioasa, ca si traditie, nu li se poate contesta talentul in timplarie si traforaj; PILOTAJUL RC e cu totul alta "poveste"; am mai spus-o, si stiu ca nu convine asta unora(... :D )
am discutat de nenumarate ori, si aici, si "live", de-a lungul timpului, in diverse ipostaze, despre cit de mult conteaza aspectele de "safety" in rc, mai ales in ultima perioada, cind materiale si modele tot mai periculoase ajung pe mina unor inchipuiti...
intrebare: la brasov(intreb pentru ca nu am fost...) s-a semnat de catre fiecare participant prezent un angajament in genul celor pe care le semnam la lucian? daca da, atunci, in momentul in care, la brasov, s-a sesizat PRIMUL, evident si inevitabil(in situatia lor, a celor din pucioasa...) incident de acest gen, au fost invitati sa se opreasca? si nu de oricine, consider ca aceasta obligatie o avea insusi cel care a organizat, el fiind practic responsabil de SIGURANTA si INTEGRITATEA celor pe care i-a INVITAT la o reuniune pusa in practica de el...
nu-l cunosc personal, dar cred ca principala responsabilitate, cel putin in ceea ce priveste aspectele de siguranta rc, la astfel de reuniuni, revine fara echivoc atit in primul, cit si in ultimul rind, ORGANIZATORULUI; nu inseamna ca e vina lui ca se intimpla evenimente, vinovatii directi sint generatorii acestora, dar nu se poate exonera de raspundere cel care a organizat evenimentul respectiv; in atari conditii, ma intreb cit de multe invataminte s-au tras de aici, prin prisma destulelor reuniuni rc care vor urma, si aici ma gindesc in primul rind la cei care ORGANIZEAZA, din acest punct de vedere cel mai bun pe care l-am vazut ca a obtinut rezultate ok in ceea ce priveste siguranta rc ramine, in opinia mea, lucian...
ATENTIE! reuniuni rc vor mai fi, din ce in ce mai multe! va creste numarul participantilor, inevitabil; vor ajunge, pe mina din ce in ce mai multor ciurli burli, statii complicate si motoare si modele puternice,care pot genera situatii cu consecinte grave, si nu-i normal sa se lase in contunuare sa se manifeste, legat de reuniunile rc, o atitudine bazata exclusiv pe ideea de "fun", de distractie...pot aparea necazuri(oricum au inceput deja...!), care vor genera implicit constringeri legislative; nu mai e mult pina cind, dintr-o intimplare nenorocita aparuta intr-un context rc, se va prezenta procuratura(sa nu credem ca nu stie nimeni ce se intimpla pe la rc, ca ne autopacalim grav!...), si atunci "sa te tii"... or sa se "lege" de tot si toate, de metanolul din combustibil, de frecventele din statii, de prezenta (sau absenta) asistentzei medicale de urgenta prevazute obligatoriu de lege la astfel de evenimente, si de cite si mai cite; faptul ca pina acum nu a murit nimeni la rc, in contextul evenimentelor din ultima perioada, e o PURA INTIMPLARE...
de aceea, consider ca e pacat sa continuam cu o abordare exclusiv relaxata fata de aspectele organizatorice legate reuniunile rc, fie ele simple fun fly meeting-uri sau concursuri "in toata regula"...nici nu vreau sa ma gindesc ce s-ar fi intimplat daca unul din motoarele alea scapate de sub control la hobbyconstruct2008 ar fi avut traiectorie tangenta la cutia craniana a vreunui copil prezent acolo...
am mai scris si am mai spus: nu mai e de joaca, DELOC!
si ramin la parerea mea ca responsabilii principali ramin organizatorii, nestirbind prin asta meritele legate de eforturile facute pentru reuniunea respectiva, dar iata ca aspectele legate de siguranta ramin poate cel mai important si ELEMENTAR lucru in rc.
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#178 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 August 2008 - 08:29 AM

da, s-au semnat angajamente;
da, au fost invitati sa plece, sau sa nu mai zboare, dupa ce li s-a luat statia care a folosit la crashul din strada; drept urmare, au lasat taloanele cu numerele lor pe tabela de frecvente, au aruncat gunoiul in sant (cum probabil fac si acasa) si ne-au lasat vii.
Pe data viitoare!

nu, nu era nemultumire, era doar mirare. Sunt tare curios cum ai fi reactionat tu daca erai acolo.

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 22 August 2008 - 08:31 AM

0

#179 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 August 2008 - 09:03 AM

Vezi postareamizzone, la Aug 22 2008, 08:21 AM, a spus:

am vorbit la telefon cu bogdan stancu, zilele trecute...pe marginea altui subiect de p-aci, e-adevarat; in timpul conversatiei, insa, bogdan si-a aratat, in acel context, o anume nemultumire referitoare la faptul ca tocmai eu nu am scris pina acum vis-a-vis de ce au facut cei de la pucioasa la hobbyconstruct2008, stiind cit de mult tin eu la aspectele de siguranta in rc(printre altele...).
am citit acum comentariile si postarile recente.
asa e, aveti dreptate sa aveti aceste atitudini versus acei care confunda timplaria traditionala cu rc-ul, in modelism. pentru ca celor de la pucioasa, ca si traditie, nu li se poate contesta talentul in timplarie si traforaj; PILOTAJUL RC e cu totul alta "poveste"; am mai spus-o, si stiu ca nu convine asta unora(... :D )
am discutat de nenumarate ori, si aici, si "live", de-a lungul timpului, in diverse ipostaze, despre cit de mult conteaza aspectele de "safety" in rc, mai ales in ultima perioada, cind materiale si modele tot mai periculoase ajung pe mina unor inchipuiti...
intrebare: la brasov(intreb pentru ca nu am fost...) s-a semnat de catre fiecare participant prezent un angajament in genul celor pe care le semnam la lucian? daca da, atunci, in momentul in care, la brasov, s-a sesizat PRIMUL, evident si inevitabil(in situatia lor, a celor din pucioasa...) incident de acest gen, au fost invitati sa se opreasca? si nu de oricine, consider ca aceasta obligatie o avea insusi cel care a organizat, el fiind practic responsabil de SIGURANTA si INTEGRITATEA celor pe care i-a INVITAT la o reuniune pusa in practica de el...
nu-l cunosc personal, dar cred ca principala responsabilitate, cel putin in ceea ce priveste aspectele de siguranta rc, la astfel de reuniuni, revine fara echivoc atit in primul, cit si in ultimul rind, ORGANIZATORULUI; nu inseamna ca e vina lui ca se intimpla evenimente, vinovatii directi sint generatorii acestora, dar nu se poate exonera de raspundere cel care a organizat evenimentul respectiv; in atari conditii, ma intreb cit de multe invataminte s-au tras de aici, prin prisma destulelor reuniuni rc care vor urma, si aici ma gindesc in primul rind la cei care ORGANIZEAZA, din acest punct de vedere cel mai bun pe care l-am vazut ca a obtinut rezultate ok in ceea ce priveste siguranta rc ramine, in opinia mea, lucian...
ATENTIE! reuniuni rc vor mai fi, din ce in ce mai multe! va creste numarul participantilor, inevitabil; vor ajunge, pe mina din ce in ce mai multor ciurli burli, statii complicate si motoare si modele puternice,care pot genera situatii cu consecinte grave, si nu-i normal sa se lase in contunuare sa se manifeste, legat de reuniunile rc, o atitudine bazata exclusiv pe ideea de "fun", de distractie...pot aparea necazuri(oricum au inceput deja...!), care vor genera implicit constringeri legislative; nu mai e mult pina cind, dintr-o intimplare nenorocita aparuta intr-un context rc, se va prezenta procuratura(sa nu credem ca nu stie nimeni ce se intimpla pe la rc, ca ne autopacalim grav!...), si atunci "sa te tii"... or sa se "lege" de tot si toate, de metanolul din combustibil, de frecventele din statii, de prezenta (sau absenta) asistentzei medicale de urgenta prevazute obligatoriu de lege la astfel de evenimente, si de cite si mai cite; faptul ca pina acum nu a murit nimeni la rc, in contextul evenimentelor din ultima perioada, e o PURA INTIMPLARE...
de aceea, consider ca e pacat sa continuam cu o abordare exclusiv relaxata fata de aspectele organizatorice legate reuniunile rc, fie ele simple fun fly meeting-uri sau concursuri "in toata regula"...nici nu vreau sa ma gindesc ce s-ar fi intimplat daca unul din motoarele alea scapate de sub control la hobbyconstruct2008 ar fi avut traiectorie tangenta la cutia craniana a vreunui copil prezent acolo...
am mai scris si am mai spus: nu mai e de joaca, DELOC!
si ramin la parerea mea ca responsabilii principali ramin organizatorii, nestirbind prin asta meritele legate de eforturile facute pentru reuniunea respectiva, dar iata ca aspectele legate de siguranta ramin poate cel mai important si ELEMENTAR lucru in rc.
bafta si minuni!

Ham ham.

Organizatorul n-are nicio vina.. ba chiar le-a interzis zborul... iar mult scris nu reusim sa citim (io si flyboy3d)

PS .. la sugestia unui coleg am citit fraza asta : "nu-i normal sa se lase in contunuare sa se manifeste, legat de reuniunile rc, o atitudine bazata exclusiv pe ideea de "fun", de distractie..."

Atunci de ce mortii masii ne-am intalnit acolo ? Ca sa ne incrancenam , sa fim sobri si sa nu cumva sa ne distram.

Io stiam ca pt asta e concursul organizat de federatie unde n-ai voie sa tusesti ca te depuncteaza arbitru ... Pt noi ciurli burli e important sa ne distram .. pt tine e foarte important ca toata lumea sa aiba un morcov in cur ... cu toate ca tu nu participi si n-ai cataraga .. doar tastatura si conexiune la internet...

Aceasta postare a fost editata de ZOD: 22 August 2008 - 09:44 AM

DT
0

#180 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 22 August 2008 - 03:37 PM

Vezi postareaBogdanStancu, la Aug 22 2008, 09:29 AM, a spus:

da, s-au semnat angajamente;
da, au fost invitati sa plece, sau sa nu mai zboare, dupa ce li s-a luat statia care a folosit la crashul din strada; drept urmare, au lasat taloanele cu numerele lor pe tabela de frecvente, au aruncat gunoiul in sant (cum probabil fac si acasa) si ne-au lasat vii.
Pe data viitoare!

nu, nu era nemultumire, era doar mirare. Sunt tare curios cum ai fi reactionat tu daca erai acolo.

ok. sa fi inteles eu gresit, si nu erai nemultumit, erai doar mirat ca nu scriu...atunci, ia ajuta-ma un pic...cind mi-ai scris asta:
<<
CITAT
totusi, incotro?...
cat despre modificarea postului...mi se face scarba.
Andrei e inconjurat de cativa imbecili care cred ca moderarea e pumnul in gura celor care ...

--------------------

mentalitatea peisana e una din cele mai daunatoare forme de parazitism al constiintei
>>

ce era, nemultumire, sau mirare...?

daca nu-ti aduci aminte, mi-ai scris asta imediat dupa scandalul referitor la "siguranta rc" de la indoor-ul de anul trecut... <_<
asa.
revenind la ce reactie as fi avut, ca si simplu PARTICIPANT, probabil ca as fi atentionat organizatorul ca ceva nu e chiar in regula.
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

Arata acest topic

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi