Cine imi poate spune, pe Aerofly de Luxe, cum fac setarile ca sa imi mearga Futaba 6EXHP, pentru ca nu imi dau seama cum sa procedez. Am pus pe model nou, pe PPM, dar numai nu vrea sa se sincronizeze cu simulatorul. Acesta, dupa ce fac calibrarile si dupa ce se instaleaza automat imi vede urmatoarele comenzi: Ail ch1,Th ch2,Rudder ch6,Elev ch7, iar pe statie scrie clar( si si pe heli real este la fel) ca ch1=Ail,ch2=Elev,ch3=Th,ch4=Rudder,ch5=Aux/gyro,ch6=Pitch.
Simulatorul are o groaza de mixaje, setari, si nu imi dau seama daca trebuie sa stabilesc canalele care sunt pe heli real sau sa las cum recunoaste simulatorul singur.Oricum si asa tot nu vrea sa mearga.
Pagina 1 din 1
Simulatoare
Postat 11 June 2008 - 09:51 PM
Am incercat toata dupaamiaza, dar bineinteles ca degeaba.Culmea este ca a mers acum cateva saptamani, dar dupa ce am umblat la statie, am setat-o ptr. heli real, nu stiu se dracu am schimbat pe acolo ca numai nu vrea sa mearga si gata.In simulator Th se mixeaza cu Roll st si se duce dracu spre st chiar de la decolare.in rest ar cam iesi miscarile. Nu stiu , trebuie setata statia pe platou in 3 puncte sau intr-unul?In 3 apar si mai multe mixaje acolo!!
Un sit nu stie nimeni unde este prezentat cum se seteaza prostia asta de simulator?
Multumesc
Un sit nu stie nimeni unde este prezentat cum se seteaza prostia asta de simulator?
Multumesc
Aceasta postare a fost editata de adyrom: 11 June 2008 - 09:51 PM
Postat 12 June 2008 - 08:05 AM
adyrom, la 11 Jun 2008, 19:28, a spus:
Simulatorul are o groaza de mixaje, setari, si nu imi dau seama daca trebuie sa stabilesc canalele care sunt pe heli real sau sa las cum recunoaste simulatorul singur.Oricum si asa tot nu vrea sa mearga.
tre sa pui comenzile singur. o sa iti ia ceva timp dar cu multa calmitate pana la urma o sa reusesti. ps: calibreaza statia in aerofly (poate asta e motivu pt care face stanga)
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Arata acest topic
Pagina 1 din 1