In spiritul celor spuse mai sus de BIG, cu care nu pot decat sa fiu de acord la cele 60 de kile ale mele, vreau ca contribui si eu cu cate ceva la subiect.
Hat Shat a deschis acest subiect cu impetuozitatea si nonshalantza ce-i sunt emblematice si pt. care il iubim noi (eu cel putin - si sunt heterosexual convins, pana s-o ivi ocazia potrivita). Subiectul e generos si ar merita tratat cu seriozitate, deci!
Cei care au ceva de spus, ar trebui intr-adevar, sa-si sacrifice cateva ceasuri (o juma' de ora nu e de ajuns...) si sa incropeasca un articolas. Nu tre sa trateze exhaustiv problematica - e imposibil. Dar cate ceva de aici, cate ceva de acolo si se contureaza ideile.
Eu nu vreau sa postez un articol pe aceasta tema desi cate ceva-ceva ma mai pricep si eu. Poate pe viitor.
Vreu sa va spun ca de la adresa de mai jos se poate downloada un manual de compozite. Nu va asteptati sa fie gen Tips & Tricks dar nici gen Popularizarea stiintei la sate, nu e. O sa gasiti informatii interesante, fara indoiala. Nu va speriati ca saitul e in germana - cartea e in engleza-germana, sa te bucuri si tu, Men.
E format .pdf si in total are cam doishpe megi. Eu am dat-o jos pe toata, incet-incet. As putea sa scriu niste CD-uri si sa le imprastiu prin tara. Totusi, nu pot sa ma transform in mailing service si sa trimit la fiecare cate un plic. Poate cate unul la TM, la BV, etc si de acolo sa le mai raspanditi voi.
Oricum, doar citind nu se invata mare lucru. Procesul este gen "trial and error" si se invata facand, asa cum zice si Picco Master si Dom' Prof., etc.
Pana atunci, multumesc tuturor ce au contribuit si vor contribui la topic.
http://www.r-g.de/ht...content_2a.html