Modelism - RHC Forum: Ce masinuta imi recomandati (poate un iwaver)? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Ce masinuta imi recomandati (poate un iwaver)? Domeniul incepatorilor

#1 Useril este offline   Myke82 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 88
  • Inregistrat: 02-June 08

Postat 02 June 2008 - 06:49 PM

Salut tuturor.
Sunt nou pe acest forum si as dori sa imi spuneti parerile voastre referitoare la achizitia unei masini cu radiocomanda.
Pot spune ca este un hobby toata chestia asta si mi-as dori sa cumpar o masinuta pentru a ma mai deconecta in timpul liber ca sa zic asa.
As dori sa mentionez de la bun inceput ca nu am disponibili mai mult de maxim 100 $ si chiar daca as avea nu cred ca s-ar merita sa investesc mai mult tinand cont ca o iau doar pt. amuzament in timpul liber. Mi-ar placea ceva de dimensiuni mai mici (nu foarte mici dar oricum), cat de cat rapida si sa raspunda destul de bine la comenzi.

Am vazut pe internet un iwaver si din cate am citit este destul de rapida dar as dori sa stiu si parerea voastra despre acest model sau despre altul daca imi puteti sugera? Multumesc mult si astept sfaturile voastre.

http://www.autoart.ro/pd-1762975575.htm?de...7D&categoryId=3

PS: Cum vi se pare pretul din link-ul de mai sus, se merita?

Aceasta postare a fost editata de Myke82: 02 June 2008 - 06:52 PM

Searching new car...
0

#2 Useril este offline   Toys 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 580
  • Inregistrat: 06-January 08

Postat 02 June 2008 - 06:51 PM

Ia legatura cu Read Team el este AS la capitolu 1/28 !
0

#3 Useril este offline   marshu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 242
  • Inregistrat: 25-December 07

Postat 02 June 2008 - 07:04 PM

Red Team este userul de care iti spune Toys .
iWaver este cea mai buna optiune , daca te iei dupa raportul calitate-pret . La banii aia , primesti o masina fiabila si cu o statia mai mult decat decenta.
0

#4 Useril este offline   Myke82 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 03 June 2008 - 07:06 AM

Am inteles. Multumesc. O sa il deranjez pe PM si pe user-ul mai sus mentionat.
Nu ma intereseaza in mod special o masina pe scara 1.28 poate sa fie si ceva mai mare si daca este vreunul dintre voi care imi mai poate sugera vreo optiune atunci ar fi binevenita.

PS: Nu gasesc user-ul Read Team pe forum, am dat la cautare dar nu mi-a gasit pe nimeni cu id-ul asta. :D Imi puteti da va rog un link cu un topic deschis de el sau cu un topic in care a scris? Multumesc.

Aceasta postare a fost editata de Myke82: 03 June 2008 - 07:10 AM

Searching new car...
0

#5 Useril este offline   marshu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 03 June 2008 - 07:41 AM

RED TEAM ... nu READ TEAM ...
http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?act=...rofile&MID=5858

Daca vrei altceva, dar putin peste 100$ , tot pe autoart.ro la celelalte electrice ...
0

#6 Useril este offline   Myke82 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 03 June 2008 - 09:14 AM

Am inteles gresit, de fapt vazusem si la toys ca a scris read team iar la tine red team si nu stiam care este numele corect. O sa ma uit pe autoart pt ca nu am vazut alta masina mai rapida decat iwaver sau mai performanta , pana in 300 ron. Multumesc inca o data.

Later edit: M-am uitat pe autoart si nu am vazut nimic mai jos de 360 ron deci mult peste bugetul meu din pacate. :D

Am gasit inca 2 masini ceva mai mari la scara 1.10 si mi se par destul de bun la pretul acela. Spuneti-mi va rog parerea voastra, pentru ca nu stiu care ar fi mai indicata pt. mine.

http://www.######.ro/shop/product_info....&products_id=39

http://www.######.ro/shop/product_info....&products_id=41

Aceasta postare a fost editata de Myke82: 03 June 2008 - 12:26 PM

Searching new car...
0

#7 Useril este offline   amatorulVESEL 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 134
  • Inregistrat: 14-March 08

Postat 03 June 2008 - 02:06 PM

nu auto art .. 3 masinute de 1/28 o termica si o electrica (ultimele 2 de 1/10) au fost de calitate indoilenica. cea de 1/18 se bloca directia intr-o parte. termica avea rc bulit. electrica ceda orice plastic de pe ea. si am mai avut si una intre 1/28 si 1/10 care I-A CAZUT UN SURUB CAND AM SCOS-O DIN CUTIE. ERA SURUBUL CARE LEGA SERVO DE DIRECTIE DE ROTI ...

DACA N U MA CREZI INTREABA-I PE EI. SI UITE SI LA VANZARI .. TOT DE LA AUTOART SE VINDE UN BONZER CU 350 LEI . CAND NOU E 500. si in plus de asta au un ton ca si cum iti fac o favoare ca iti vand ei tie ceva. cu toate ca eu cand am luat am luat de 15 milioane odata, asta numai prima data. deci nu autoart. uita-te la ######, chiar am apucat odata sa vorbesc cu proprietarul de acolo si e f amabil si aduce ORICE la comanda.

sper ca te-am, ajutat cu parerea mea personala. de aceea este forum...

si ti-as recomnda primul link.. cel cu motorul ansmann racing. de la ######

Aceasta postare a fost editata de amatorulVESEL: 03 June 2008 - 02:08 PM

:) cumpar elicoptere de jucarie :) nu glumesc :)
0

#8 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 537
  • Inregistrat: 25-December 05

Postat 03 June 2008 - 02:23 PM

Salut,

O sa-ti raspund aici si la intrebarile de pe mi.

Deci, intai cred ca trebuie sa te hotarasti unde vei rula modelul ales de tine.

Pe teren accidentat...in cazul asta ai nevoie de model offroad sau pe asfalt/mocheta...in cazul asta iti trebuie on road.
Ca sa fie totul simplu pentru tine, ai nevoie de un model RTR, adica Ready to Run, in care la cumparare, iti da tot ce ai nevoie pentru a te putea juca cu modelul tau.
Din pacate la ~250 RON nu cred ca o sa gasesti in RO nici un model nou, RTR...in afara de Iwaver 02M pe care l-ai mentionat si care e un model on road.
In SUA exista Micro T, un model 1/36 offroad, care cred ca ar fi ok pentru tine...am fost Duminica in IOR cu el si am facut un pic de praf pe un teren de fotbal...este super fun ! Din pacate in Ro si cred ca si in toata Europa, Micro T-ul se vinde la o suma care e peste bugetul tau.

In ceea ce priveste modelele din link-ul tau, scrie negru pe alb ca-s NON RTR, adica ii mai trebuie o gramada de piese care costa bani.

In categoria " model nou pana-n 250 RON " ar mai fi si xmods, insa daca nu o sa dispui de bani si pentru upgrade-uri, mai bine renunti.

Ok, revenind la singura optiune noua care se incadreaza in bugetul tau, Iwaver 02M, vezi ca e un topic mai vechi, dai o cautare, in care se spun diferite pareri despre Iwaver. Per ansamblu cred ca isi merita banii si e o achizitie buna pentru ceea ce vrei tu sa faci.

Insa daca as fi in locul tau, as alege Micro T cumparat de pe ebay sau din USA...e mult mai distractiv.

Daca totusi vrei un model mai mare, incearca sa gasesti ceva second hand, din cand in cand poti da peste ceva convenabil.
0

#9 Useril este offline   Myke82 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 03 June 2008 - 02:27 PM

Am gasit si la shop-virtual aceleasi masini la aceleasi preturi (putin mai mici cu cativa ron) si aici ma refer la cele 2 de pe site-ul ######.

Deci amatorulVESEL sa inteleg ca imi recomanzi smacker-ul (adica cel off-road)?

A cumparat cineva de la shop-virtual? Sunt aproape de zona unde locuiesc eu si mi-ar fi mai la indemana sa cumpar de la ei.

Multumesc mult Red Team.

Vreau ceva care sa se descurge bine si pe beton si pe drum neasfaltat (in fata blocului, in parc sau in curtea scolilor unde exista zona mai mare pentru asa ceva). Chiar nu vreau sa iau ceva sa investesc in el (adica upgrade), poate cel mult sa ii mai schimb cauciucurile si cam atat (sper sa nu fie nevoie de mai mult).

Deci m-ar interesa si o masina non rtr pt. ca o iau doar pt amuzament si atata tot. Ma gandesc ca un iwaver este prea mic totusi si nu prea ai unde sa te joci cu el decat pe o pista amenajata special pt asa ceva si cred ca va pica optiunea asta.

Deci rog un moderator daca poate sa imi stearga din titlu partea cu iwaver. MUltumesc.

Aceasta postare a fost editata de Myke82: 03 June 2008 - 02:33 PM

Searching new car...
0

#10 Useril este offline   elbutchos 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 398
  • Inregistrat: 20-January 08

Postat 03 June 2008 - 02:32 PM

Jamara Ripper.
Pare destul de robust construit.
Desigur este putin peste bugetul de 250RON. :D
HPI E-Savage, GCM reaction diffs with HPI Blitz gears, Modified driveshafts, Superglide steering, Turnigy Trackstar 150A, Turnigy XK3665-B-2300KV, External BEC, Turnigy 15Kg Servo, Rulux Halfups, HPI Aggressors.
HPI E-Savage stock.
HPI Savage Flux stock.
0

#11 Useril este offline   Myke82 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 03 June 2008 - 02:59 PM

Deci dupa cum am spus mai sus nu ma intereseaza o masina cu motor termic ci doar una cu care sa-mi ocup timpul liber (atunci cand il am :D ).
Iar Jamara Ripper cred ca este mult mai scump de 250 ron. :D

Ajutati-ma sa ma hotarasc intre cele 2 modele de la ###### pe care le-am afisat mai sus. In opinia mea nu stiu daca exista ceva mai bun la pretul asta sau ma insel ce spuneti?
Searching new car...
0

#12 Useril este offline   razyel 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 236
  • Inregistrat: 18-April 08

Postat 03 June 2008 - 03:01 PM

Eu am cumparat de la shop-virtual un Carson Vulcano...baietzi sunt ok

Hush little baby, dont say a word; And never mind that noise you heard;
Its just the beast under your bed, In your closet, in your head.
0

#13 Useril este offline   daann 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 91
  • Inregistrat: 17-April 08

Postat 03 June 2008 - 03:17 PM

O masina NON RTR ,ca sa functioneze mai are nevoie de ceva piese cumparate.Spre exemplu dca te uiti la smacker ai sa observi deasupra pozei o casuta unde scrie "detalii tehnice" .Daca dai click acolo ai sa vezi ca undeva scrie "accesorii necesare"(fara alea masinuta nu merge)decat poate inpinsa de tine :lol: .olo scrie ca mai ai nevoie de:1.telecomanda cu 2 canale
2.receptor
3.servo
4.variator de turatii
5.8 acumulatori AA pentru telecomanda
6.pachet acumulatori 7,2V
Deci cam de astea ai nevoie sa o poti folosi si in alt mod decat inpinsa de tine :angry:
0

#14 Useril este offline   Duf 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 233
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 03 June 2008 - 04:23 PM

amatorulVESEL, la 3 Jun 2008, 14:06, a spus:

nu auto art .. 3 masinute de 1/28 o termica si o electrica (ultimele 2 de 1/10) au fost de calitate indoilenica. cea de 1/18 se bloca directia intr-o parte. termica avea rc bulit. electrica ceda orice plastic de pe ea. si am mai avut si una intre 1/28 si 1/10 care I-A CAZUT UN SURUB CAND AM SCOS-O DIN CUTIE. ERA SURUBUL CARE LEGA SERVO DE DIRECTIE DE ROTI ...

DACA N U MA CREZI INTREABA-I PE EI. SI UITE SI LA VANZARI .. TOT DE LA AUTOART SE VINDE UN BONZER CU 350 LEI . CAND NOU E 500. si in plus de asta au un ton ca si cum iti fac o favoare ca iti vand ei tie ceva. cu toate ca eu cand am luat am luat de 15 milioane odata, asta numai prima data. deci nu autoart. uita-te la ######, chiar am apucat odata sa vorbesc cu proprietarul de acolo si e f amabil si aduce ORICE la comanda.

sper ca te-am, ajutat cu parerea mea personala. de aceea este forum...

si ti-as recomnda primul link.. cel cu motorul ansmann racing. de la ######

Autoart a sesizat ca pe acest forum cineva vorbeste de rau magazinul.

In consecinta aceasta este replica noastra:

Vanzatori sau simplii modelisti feriti-va de tipul acesta Amatorul_vesel , are o rata de a strica lucrurile mai ceva ca un copil de 3 ani.

Inchipuieti-va ca a stricat 3 automodele in 3 zile, nu a fost in stare nici sa schimbe niste piese, a reusit performanta sa indoaie un sasiu de duraluminiu de 4mm grosime din prima.
Baiatul asta nu e in stare sa seteze o statie digitala, a butonat-o pana nu a mai stiut cum erau setarile initiale si a venit cu ea inapoi. Masinuta 1/28 pe care a adus-o cu statia aceasta functioneaza foarte bine.
Doar o singura plangere a fost fondata, cea in care un surub era desurubat, fapt pt care i-am schimbat toata masina.

Ce observam din toate aceste plangeri... ca AUTOart i-a primit inapoi toate stricaciunile si i-a dat alta si alta masina, si venea cu ele iar si iar la schimbat. Asta pana am zis gata ti-ajunge n-ai decat sa te duci la opc unde vrei .Dupa parerea noastra esti un copil cu bani pe mainile caruia nu ar trebui sa ajunga nici o astfel de jucarie. Am observat si stilul lui de a se juca cu o astfel de masinuta, da cu ea in toti peretii si se asteapta sa functioneaze la nesfarsit.

Macar daca era vorba de un modelist cu vechime care stie ce spune, dar nu este decat un copil care a vrut sa aibe termica din prima.
Nu tot ce zboara se mananca!
0

#15 Useril este offline   Myke82 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 03 June 2008 - 05:42 PM

daann, la 3 Jun 2008, 15:17, a spus:

O masina NON RTR ,ca sa functioneze mai are nevoie de ceva piese cumparate.Spre exemplu dca te uiti la smacker ai sa observi deasupra pozei o casuta unde scrie "detalii tehnice" .Daca dai click acolo ai sa vezi ca undeva scrie "accesorii necesare"(fara alea masinuta nu merge)decat poate inpinsa de tine :lol: .olo scrie ca mai ai nevoie de:1.telecomanda cu 2 canale
2.receptor
3.servo
4.variator de turatii
5.8 acumulatori AA pentru telecomanda
6.pachet acumulatori 7,2V
Deci cam de astea ai nevoie sa o poti folosi si in alt mod decat inpinsa de tine :angry:

Asta am vazut si eu dar nu eram sigur daca ti-o da incompleta sau nu. O sa sun la ei sa vad ce si cum. Daca va mai trebui sa cumpar si ce scrie pe site in cazul asta voi renunta pt. ca voi ajunge cu totul la aprox 500 ron cred si mai bine imi iau direct o masina termica la banii aia.
Searching new car...
0

#16 Useril este offline   marshu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 03 June 2008 - 05:52 PM

Din pacate la 500 RON nu gasesti o termica RTR prea decenta. Iti recomand Smackerul de la Ansmann Varianta RTR la care mai trebuie insa adaugat un pack si un incarcator si desigur, 8 x AA pentru telecomanda.
0

#17 Useril este offline   Myke82 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 03 June 2008 - 06:10 PM

Red Team, la 3 Jun 2008, 14:23, a spus:

Salut,

O sa-ti raspund aici si la intrebarile de pe mi.

Deci, intai cred ca trebuie sa te hotarasti unde vei rula modelul ales de tine.

Pe teren accidentat...in cazul asta ai nevoie de model offroad sau pe asfalt/mocheta...in cazul asta iti trebuie on road.
Ca sa fie totul simplu pentru tine, ai nevoie de un model RTR, adica Ready to Run, in care la cumparare, iti da tot ce ai nevoie pentru a te putea juca cu modelul tau.
Din pacate la ~250 RON nu cred ca o sa gasesti in RO nici un model nou, RTR...in afara de Iwaver 02M pe care l-ai mentionat si care e un model on road.
In SUA exista Micro T, un model 1/36 offroad, care cred ca ar fi ok pentru tine...am fost Duminica in IOR cu el si am facut un pic de praf pe un teren de fotbal...este super fun ! Din pacate in Ro si cred ca si in toata Europa, Micro T-ul se vinde la o suma care e peste bugetul tau.

In ceea ce priveste modelele din link-ul tau, scrie negru pe alb ca-s NON RTR, adica ii mai trebuie o gramada de piese care costa bani.

In categoria " model nou pana-n 250 RON " ar mai fi si xmods, insa daca nu o sa dispui de bani si pentru upgrade-uri, mai bine renunti.

Ok, revenind la singura optiune noua care se incadreaza in bugetul tau, Iwaver 02M, vezi ca e un topic mai vechi, dai o cautare, in care se spun diferite pareri despre Iwaver. Per ansamblu cred ca isi merita banii si e o achizitie buna pentru ceea ce vrei tu sa faci.

Insa daca as fi in locul tau, as alege Micro T cumparat de pe ebay sau din USA...e mult mai distractiv.

Daca totusi vrei un model mai mare, incearca sa gasesti ceva second hand, din cand in cand poti da peste ceva convenabil.

La asta te refereai cand ai spus de Micro T?

http://cgi.ebay.com/3-Team-Losi-Micro-T-1-...1QQcmdZViewItem
Searching new car...
0

#18 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 June 2008 - 08:08 PM

Da, exact la acest model...dupa cum vezi are preturi excelente si e chiar distractiv ! Eu am cumparat la un moment dat un lot de 7 bucati pe care le-am dat pe la unul sau altul !
0

#19 Useril este offline   razyel 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 236
  • Inregistrat: 18-April 08

Postat 03 June 2008 - 08:14 PM

imi cer scuze pt off-topic..dar..am o nelamurire
vad la acest model iweaver o radiocomada fff buna...si daca stai sa t gandesti la pret, este incredibil, as putea folosii aceasta radiocomanda la un model de scara mare ?1:8
cu aceleashi rezultate ?
multumesc.

Aceasta postare a fost editata de razyel: 03 June 2008 - 08:21 PM

Hush little baby, dont say a word; And never mind that noise you heard;
Its just the beast under your bed, In your closet, in your head.
0

#20 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 June 2008 - 08:56 PM

Statia emite in FM 27 Mhz deci iti trebuie un RX la fel !
0

#21 Useril este offline   io men 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 122
  • Inregistrat: 05-August 06

Postat 03 June 2008 - 10:14 PM

Imi cer si eu scuze pt off-topic dar as vrea sa stiu daca pentru iWaver se gaseste kit pt 4wd si daca da la ce pret.

Numai bine!
Savage X
0

#22 Useril este offline   P407 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 220
  • Inregistrat: 16-March 08

Postat 03 June 2008 - 10:24 PM

Iti recomand sa mai astepti un pic, sa mai strangi niste banuti si sa urmaresti forumul "Vanzari". Poti gasi SH-uri f bune si la un pret apropiat dorintei tale.
Daca totusi vrei una noua, nu te lua dupa gura lumii, "nu de la ala,... ba nu de la ala". Daca dai cu ea (masinaria) in borduri (ca mine ;)) nu o sa te tina nici cea de 5-600 $. Compara preturile si caracteristicile produselor si ia de la un dealer apropiat, care te mai poate ajuta si cu piesele, ... ca o sa ai nevoie. Multi or sa-ti dea idei in functie de, ce jucarie a avut el, sau (probabil) de interesele pe care le are.
Si ca sa fiu pe aceasi frecventa cu "Amatorul", nu-ti lua de la towerhobbies, pt. ca la a mea i-au sarit placutele de la ambreiaj dupa cateva rezervoare. In afara de asta, piesele nu sunt rezistente,... la prima intalnire (in viteza) cu un stalp i s-au rupt "toate alea" pe fata. Nu recomand! :D
Hai bafta la cumparare! ... ca oi fi ametit de "sfaturi utile. ;)
Cessna 182 BL Frecv. 35.120
0

#23 Useril este offline   marshu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 03 June 2008 - 10:43 PM

Singura masina la scara 1:28 care se gaseste in varianta kit este Sinister de la TGR. De alte modele , nu am auzit ... Oricum cele mai cunoscute ( MiniZ, Xmods , iWaver ) nu se gasesc in varianta kit.
0

#24 Useril este offline   Myke82 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 04 June 2008 - 07:55 AM

P407, la 3 Jun 2008, 22:24, a spus:

Iti recomand sa mai astepti un pic, sa mai strangi niste banuti si sa urmaresti forumul "Vanzari". Poti gasi SH-uri f bune si la un pret apropiat dorintei tale.
Daca totusi vrei una noua, nu te lua dupa gura lumii, "nu de la ala,... ba nu de la ala". Daca dai cu ea (masinaria) in borduri (ca mine http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif) nu o sa te tina nici cea de 5-600 $. Compara preturile si caracteristicile produselor si ia de la un dealer apropiat, care te mai poate ajuta si cu piesele, ... ca o sa ai nevoie. Multi or sa-ti dea idei in functie de, ce jucarie a avut el, sau (probabil) de interesele pe care le are.
Si ca sa fiu pe aceasi frecventa cu "Amatorul", nu-ti lua de la towerhobbies, pt. ca la a mea i-au sarit placutele de la ambreiaj dupa cateva rezervoare. In afara de asta, piesele nu sunt rezistente,... la prima intalnire (in viteza) cu un stalp i s-au rupt "toate alea" pe fata. Nu recomand! :D
Hai bafta la cumparare! ... ca oi fi ametit de "sfaturi utile. :wacko:

Mersi pt. sfat. :) Ce sa zic chiar ma gandeam sa mai fac un mic efort financiar si sa incerc sa iau ceva cat de cat mai bun (chiar si second). M-am uitat si pe ebay dar acolo sunt atat de multe modele ca nici nu stiu ce sa aleg mai ales ca sunt paralel cu domeniul asta. Incerc sa ma informez cat de bine pot in privinta acestui domeniu dar oricum mie teama sa nu iau vreo tzeapa. M-am uitat si la Micro-T dupa cum m=a sfatuit si Red Team si intradevar sunt ca lumea dar numai de pe ebay le poti lua ca in tara nu sunt sanse.
Searching new car...
0

#25 Useril este offline   Myke82 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 04 June 2008 - 01:05 PM

Imi cer scuze ca n-am editat fereastra de mai sus si n-am scris tot in ea dar am considerat ca astfel poate fi mai vizibil urmatorul anunt.

[b] Cred ca voi face un efort financiar si voi mai pune un ban in plus pt. a lua un automodel. Am gasit un Micro-T pe siteul de mai jos dar din pacate cei de acolo nu accepta comenzi mai mici de 200 Euro (pentru ca produsul poate fi adus numai pe comanda). Deci daca exista vreo persoana (numai din Bucuresti) care vrea sa faca o comanda de un Micro-T sau de orice altceva de pe site-ul de mai jos il rog sa ma anunte ca sa luam impreuna si astfel sa putem depasi pragul minim de 200 euro. Multumesc.

http://######/shop/index.php?m...ducts_id=35 ://http://######/shop/inde......ducts_id=35 ://http://######/shop/inde......ducts_id=35

Aceasta postare a fost editata de Myke82: 04 June 2008 - 01:06 PM

Searching new car...
0

#26 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 June 2008 - 01:21 PM

De ce nu ti-l iei de AICI ? E un magazin ok !
0

#27 Useril este offline   Myke82 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 04 June 2008 - 01:27 PM

Red Team, la 4 Jun 2008, 13:21, a spus:

De ce nu ti-l iei de AICI ? E un magazin ok !

Da mersi am vazut si pe EBay noi la pretul asta. Cred ca astea ar fi preturile in SUA la care se invarte un Micro-T.

Am vazut aici pe forum la sectiunea vanzari un Truggy KL al user-ului Diesel. ce spuneti se merita, eu asa cred dar nu sunt specialist?
Searching new car...
0

#28 Useril este offline   mickutz 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 110
  • Inregistrat: 25-May 07

Postat 04 June 2008 - 02:16 PM

salut... eu mi-am luat micro-t in stare foarte buna de functionare de pe forum la jumatate de pret fata de cat costa pe site-uri din state
masinuta e foarte fun si destul de bine construita - daca vrei sa te distrezi intr-adevar cu ea, trebuie sa-i faci si un upgrade la accu pentru ca cel stock tine destul de putin
pacat ca mie nu-mi mai merge (cred ca s-a ars esc-ul)
multa bafta la cumparaturi
0

#29 Useril este offline   Myke82 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 05 June 2008 - 11:56 AM

Am luat Truggy KL de la user-ul diesel de la sectiunea Vanzari. Este foarte misto. Multumesc tuturor pt. sfaturi. Ne mai auzim cu noi probleme. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ic_14.gif

Se poate inchide.
Searching new car...
0

#30 Useril este offline   gigelm5m3 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 119
  • Inregistrat: 03-June 08

Postat 05 June 2008 - 01:07 PM

Pai eu zic ca nu o sa regreti alegerea, m-am jucat si eu cu unul si mi-a placut mult. Singura chestie ca trebuie un motor putin mai puternic ca e demultiplicarea cam mica din motiv de diametru la roti si motorul standard cam gafaie. In rest atentie la poctnituri ca cedeaza basculele fata (care sunt f ieftine)

Distractie placuta.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu