amatorulVESEL, la 3 Jun 2008, 14:06, a spus:
nu auto art .. 3 masinute de 1/28 o termica si o electrica (ultimele 2 de 1/10) au fost de calitate indoilenica. cea de 1/18 se bloca directia intr-o parte. termica avea rc bulit. electrica ceda orice plastic de pe ea. si am mai avut si una intre 1/28 si 1/10 care I-A CAZUT UN SURUB CAND AM SCOS-O DIN CUTIE. ERA SURUBUL CARE LEGA SERVO DE DIRECTIE DE ROTI ...
DACA N U MA CREZI INTREABA-I PE EI. SI UITE SI LA VANZARI .. TOT DE LA AUTOART SE VINDE UN BONZER CU 350 LEI . CAND NOU E 500. si in plus de asta au un ton ca si cum iti fac o favoare ca iti vand ei tie ceva. cu toate ca eu cand am luat am luat de 15 milioane odata, asta numai prima data. deci nu autoart. uita-te la ######, chiar am apucat odata sa vorbesc cu proprietarul de acolo si e f amabil si aduce ORICE la comanda.
sper ca te-am, ajutat cu parerea mea personala. de aceea este forum...
si ti-as recomnda primul link.. cel cu motorul ansmann racing. de la ######
Autoart a sesizat ca pe acest forum cineva vorbeste de rau magazinul.
In consecinta aceasta este replica noastra:
Vanzatori sau simplii modelisti feriti-va de tipul acesta Amatorul_vesel , are o rata de a strica lucrurile mai ceva ca un copil de 3 ani.
Inchipuieti-va ca a stricat 3 automodele in 3 zile, nu a fost in stare nici sa schimbe niste piese, a reusit performanta sa indoaie un sasiu de duraluminiu de 4mm grosime din prima.
Baiatul asta nu e in stare sa seteze o statie digitala, a butonat-o pana nu a mai stiut cum erau setarile initiale si a venit cu ea inapoi. Masinuta 1/28 pe care a adus-o cu statia aceasta functioneaza foarte bine.
Doar o singura plangere a fost fondata, cea in care un surub era desurubat, fapt pt care i-am schimbat toata masina.
Ce observam din toate aceste plangeri... ca AUTOart i-a primit inapoi toate stricaciunile si i-a dat alta si alta masina, si venea cu ele iar si iar la schimbat. Asta pana am zis gata ti-ajunge n-ai decat sa te duci la opc unde vrei .Dupa parerea noastra esti un copil cu bani pe mainile caruia nu ar trebui sa ajunga nici o astfel de jucarie. Am observat si stilul lui de a se juca cu o astfel de masinuta, da cu ea in toti peretii si se asteapta sa functioneaze la nesfarsit.
Macar daca era vorba de un modelist cu vechime care stie ce spune, dar nu este decat un copil care a vrut sa aibe termica din prima.