ceva asemanator dar sa fie lucrat bine .....
Pagina 1 din 1
tamiya txt 1 sau ceva asemanator
Postat 10 June 2008 - 04:42 AM
Chestiile astea arata promitator dar cel mai adesea promisiunea e in gol. Nu urca, nu sare, nu merge bine offroad, samd. Pentru factorul distractie nimica nu bate un buggy bun. Nici mie nu-mi placeau buggy-urile, si primul pe care l-am cumparat a fost relativ recent (acum vreo un an-doi, dar trebuie sa spun, bate la fund toate sasiurile celelalte pe care le am, xc01 (cc01), Ford F350, Land cruiser RC01, si toate sasiurile offroad (rally). Spre surprinderea mea totala, pina si CR01 e mai slab, caci am reusit sa urc cu buggy-ul (DF03) toate pietrele pe care le-am urcat cu CR01. Abordarea e diferita un pic pentru ca buggy-ul se bazeaza pe viteza pe cind CR01 se bazeaza pe tractiune/cuplu la viteza mica (are cauciucuri mari si moi, care se tin bine). E drept ca Tamiya n-a incercat sa produca o masina de performanta aicea, ci numai sa intre pe piata. Astept cu interes viitoarele versiuni sa vedem in ce directie o ia.
Txt-ul este doar pentru copii pentru ca arata a monster truck si ii entuziasmeaza usor. Pentru tine, dupa cinci minute, te-ai plictisit si te gindesti deja cum ar fi fost sa iei altceva. Un buggy e foarte convenabil. Al meu nici nu este curatat. Sta cu jegul si noroiul pe el de la o iesire la alta, il arunc intr-un colt si tot de acolo il iau, si merge fara probleme, iar ceea ce e cel mai surprinzator e ca nu am reusit sa rup nimica desi mi-e martor dumnezeu, nu se poate spune ca n-am incercat!
Succes!
Txt-ul este doar pentru copii pentru ca arata a monster truck si ii entuziasmeaza usor. Pentru tine, dupa cinci minute, te-ai plictisit si te gindesti deja cum ar fi fost sa iei altceva. Un buggy e foarte convenabil. Al meu nici nu este curatat. Sta cu jegul si noroiul pe el de la o iesire la alta, il arunc intr-un colt si tot de acolo il iau, si merge fara probleme, iar ceea ce e cel mai surprinzator e ca nu am reusit sa rup nimica desi mi-e martor dumnezeu, nu se poate spune ca n-am incercat!
Succes!
Aceasta postare a fost editata de Barabula: 10 June 2008 - 04:48 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1