am construit dea lungul timpului cit am stat in italia,mai multe avioane si alte tentative dintr-un material ce se numeste extrupor se gaseste in doua grosimi 3mm si 6mm,panouri 1mx2m..am incercat aici in romania in iasi si in jur si nu am gasit nimic asemanator..stie cineva daca prin iasi la vreun magazin de materiale de izolatie pereti,se gaseste? :D
Pagina 1 din 1
extrupor-depron unde se gaseste
Postat 01 June 2008 - 07:17 PM
la Praktiker sunt doua tipuri, verde, la baxuri de 10 coli 50x120 ~30 lei cel de 3mm si ~50 lei cel de 6mm , precum si alb 2 coli mai marisoare de 3mm la 20 lei
Postat 01 June 2008 - 08:27 PM
multumesc mult macsimc.....chiar aveam nevoie de material..daca esti de acord poate iesim la zbor cindva....
Postat 01 June 2008 - 08:32 PM
urmareste threadul dedicat intalnirilor din iasi http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?act=...ST&f=20&t=4133&
in alta ordine de idei poti sa ma contactezi oricand pe messenger pentru orice informatii.
in alta ordine de idei poti sa ma contactezi oricand pe messenger pentru orice informatii.
Postat 01 June 2008 - 11:08 PM
vezi daca ai in iasi Mr.Bricolage,am vazut aici in bucuresti depron alb si mai mare decat cel normal verde,era mult mai lat decat ce am vazut si am folosit pana acum,se mai gaseste asa ceva si in selgros sau metro,nu mai stiu in care dintre ele sau magazinele astea de mocheta,e un lant de magazine destule de mare care vand mocheta,covoare si parchet.....mult noroc.....si sa nu intrebi de depron ca nu stie lumea la noi de aceasta denumire .....si se foloseste pentru parchet cel de 3 mm sau de 6mm,ala de care spui tu se numeste polistiren extrudat si este mult mai gros ( vorbind de cel care este folosit la izolare peretilor,mai e si de 6 mm dar are o folie de aluminiu pe el )
Aceasta postare a fost editata de Fantomas_xp: 01 June 2008 - 11:10 PM
Poate Zboara intr-o zi
Arata acest topic
Pagina 1 din 1