Pagina 1 din 1
monster truck home made contructia unu monster truck
Postat 26 May 2008 - 09:14 PM
Salut acuma ca incepe vara m-am gandit in ideea de a incepe un proect, de construcie a unu automode de off road tip monster truck cu sasiu din bare, m-am gandit sa il echipez cu un motor in 2 cilindri,roti de savage , rolcage, etc......daca sunt care ma pot ajuta cu o schita pe calculator, sau care au acasa aparat de sudura si se pricep la sudat si imi pot confectia un sasiu, contracosbine inteles,,,,as fii recunosctor, doritori care ma pot ajuta pot scrie in subiect fara nici o rezervatie....stima Cristian
unele fete sunt ''radiocomanda''' iar unii baietzi sunt ''masina''
Postat 27 May 2008 - 10:54 AM
ce fel de motor vrei sa pui pe el??? pe metanol sau pe benzina..??? planul suna bine:)
Vand Savage SS 25 http://www.rhcforum.ro/index.php?showtopic...t=0#entry449087
Postat 27 May 2008 - 11:09 AM
http://www.youtube.com/watch?v=YDj_DU7KuMM...feature=related modelul acesta de transmisie ma-r tenta cu lant etc...
Postat 29 May 2008 - 08:40 AM
am eu un bonzer (cross tiger) care vreau sa ma lipsesc de tot de el=))) daca te intereseaza:)))))
Vand Savage SS 25 http://www.rhcforum.ro/index.php?showtopic...t=0#entry449087
Postat 30 May 2008 - 02:20 AM
Shane, la 28 May 2008, 11:09, a spus:
eu il sudez din bari de alumiiniu....sunt soare si intr-o formatieune corecta sunt rezistente si in acelasi timp flexibile...
pai daca n-ai tot ce iti trebuie si vrei sa sudezi aluminiu, eu in locul tau as incerca cu bare din titan.
Laser frate!
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
"Drona este pt modelism exact ce este maneaua in muzica" - Epicur
Postat 30 May 2008 - 08:41 PM
fulgerica, la 30 May 2008, 02:20, a spus:
Shane, la 28 May 2008, 11:09, a spus:
eu il sudez din bari de alumiiniu....sunt soare si intr-o formatieune corecta sunt rezistente si in acelasi timp flexibile...
pai daca n-ai tot ce iti trebuie si vrei sa sudezi aluminiu, eu in locul tau as incerca cu bare din titan.
Da,le faceti din bara plina si pe urma puneti motor de 10cp pe el.Ca va fi mai mare motorul decat sasiul.
Eua am cateva tevi de dural de 15mm diam. dar ele trebuie sudate TIG.Asa ceva gasesti mai greu prin romanica.
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 02 June 2008 - 07:49 PM
aveam de gand la unu motor v2 dar era slab....asa ca am cautat si am gasit un motor mai puternic pe benzina .....luat de pe ceva minigenerator....
Aceasta postare a fost editata de Shane: 02 June 2008 - 07:55 PM
Postat 06 June 2008 - 09:02 AM
pai si eu m-am ganit la un motor de druja dar tre sa fie de dimensiuni mici, dimensiunle cam 50 lungime,20 latime si 20 inaltime(cm)iar suspensia vine oata cu diferentialele..si un servomot dinacela cum ii la baja....fff puternic
Arata acest topic
Pagina 1 din 1