Concurs De Rachetomodele Un concurs intre cei de pe forum...
Postat 17 January 2004 - 12:28 AM
@ assasino: cine si ce vrei sa iti doneze? tu crezi ca trebuie sa plateasca cineva pt. distractia ta? din pacate spiritul modelismului nu are culoarea asta. si daca vei astepta sa cada ceva din cer, pe numele tau, fara sa faci nimic, si fara sa te implici, sa stii ca pierzi, sau ca ai gresit tabara. modelistii in general isi pun intrebarea: cu ce pot sa ajut si eu, sau ce ar mai fi de facut sa fie ok...
Si daca te interesa cu adevarat subiectul, cautai pe forum ca sunt destule despre RR. insa acolo nu merg oamenii la ciupeala, si deci, ''bleah'', nici o donatie sau premiu moka de greblat, asa ca nu cred ca va fi pe masura pretentiilor tale.
asta este.
big
Si daca te interesa cu adevarat subiectul, cautai pe forum ca sunt destule despre RR. insa acolo nu merg oamenii la ciupeala, si deci, ''bleah'', nici o donatie sau premiu moka de greblat, asa ca nu cred ca va fi pe masura pretentiilor tale.
asta este.
big
FROGS CAN FLY!
Postat 18 January 2004 - 12:43 PM
... rapa rosie e langa sebes ....parca http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif judetul ALBA
RocketisT PanA La Capat
Postat 21 January 2004 - 11:59 PM
La atâtea motoare ai mai mult carton decât pulbere. Din cauza voastra m-a pus Marinaru la facut modele pentru RR. Azi am inceput. Nu stiu când termin. Dar o sa termin si mai vedem noi...
Spor la treaba!
Spor la treaba!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Telefon: 0721 385365
Postat 25 January 2004 - 02:29 PM
apropo de ce spunea big daca astepti sa cada ceva din cer sa sti ca o sa cada.
(ce trimiti tu) adica racheta. :angry:
Bre daca o sa cauti la aero gasesti un subiect Ripa Rosie unde sa discutat despre ripa aia da am invatat-o pe dinafara. Stiu ca va este lene sa cautati dar daca vrei sa afli ceva trebuie.
(ce trimiti tu) adica racheta. :angry:
Bre daca o sa cauti la aero gasesti un subiect Ripa Rosie unde sa discutat despre ripa aia da am invatat-o pe dinafara. Stiu ca va este lene sa cautati dar daca vrei sa afli ceva trebuie.
Postat 13 February 2004 - 10:30 AM
Si eu spun ca la rapa rosie e un loc bun pt. concurs! Dar nu ar fi bine mai prin iulie ca e si vacanta e si vara
Si prin mai ar putea sa avem parte de vant sau ploaie!
Ce spuneti e o idee buna? merita discutat?
...........................
Si prin mai ar putea sa avem parte de vant sau ploaie!
Ce spuneti e o idee buna? merita discutat?
...........................
RESPECT
--------------------
--------------------
Postat 13 February 2004 - 08:51 PM
... eu pot sa ajung la rapa rosie oricand ca locuiesc aproape ... daca cumva se strang ceva rachetomodelisti prin iulie, iulie o sa vin si eu ... sa ma anunti ilie ...
numai sa avem parte de vreme buna ....
iubitziva mult ca maine e valentines dAY ... :(
numai sa avem parte de vreme buna ....
iubitziva mult ca maine e valentines dAY ... :(
RocketisT PanA La Capat