Da ,ai o memorie foarte buna.Sint Sergiu care pe vremuri a fost la Dl Musca, Dumnezeu sa-L ierte precum si pe Musca Mihai unul din prietenii mei cei mai buni dar care la 30 ani totusi ne-a parasit...
Eu am in proiect sa deschid un club in Onesti - privat inca nu stiu cum se face legal.Posibilitati financiare as avea .Ma gindesc ca e pacat sa pierdem atitia juniori talentati si nedescoperiti doar din cauza situatiei grele din tara.Nr meu de mobil este 0740063445.Sper sa tinem legatura.
Pagina 1 din 1
De la Sergiu ptr Bitex Raspuns
Postat 14 January 2004 - 11:47 AM
Imi pare rau pentru profesorii vostri... :D Dumnezeu sa-i odihneasca! :D Poate facem un transfer de un prof. la voi si va mai indruma el. De a iti face un club legal nu-i mare lucru numa ca la inceput trtebuiesa bagi multi bani pentru a ridica o cladire atat de mare.
Succes in continuare!
Succes in continuare!
Born to fly... & Born to crash...
Postat 14 January 2004 - 01:23 PM
Stiu si eventual sa construiesti si fabrica pentru caramida care va fi folosita la constructia acelei cladiri mari...
OK. Tinem legatura. Abia astept sa ne revedem. Poate apar din nou Miki, Viorel... Te sun si mai vorbim. Auzi faza: "Sunt Sergiu care pe vremuri ..." Daca nu stiai, in Onesti a fost si este un singur modelist SERGIU. Poti uita asta?
OK. Tinem legatura. Abia astept sa ne revedem. Poate apar din nou Miki, Viorel... Te sun si mai vorbim. Auzi faza: "Sunt Sergiu care pe vremuri ..." Daca nu stiai, in Onesti a fost si este un singur modelist SERGIU. Poti uita asta?
Aceasta postare a fost editata de bitex: 15 January 2004 - 07:56 AM
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Telefon: 0721 385365
Arata acest topic
Pagina 1 din 1