1. Poate cineva sa-mi comunice o adresa sau nr de telefon a unui club din Constanta pentru a putea lua legatura ? Eu sunt din Onesti si aici nu mai exista asa ceva de ani de zile.Dar saptamina ce urmeaza am sa ma aflu in Constanta la un curs.
2. Este cineva care a montat motor brushless pe un avion cu motor termic? Eu am un Diamant 40 ARF de la Robbe si un motor Fun 400-42 cu gear box (4.2:1) de la Kontronik.Intentionez sa folosesc o elice 11/8 si 10Cell 2400.
3. De asemenea daca este cineva care are elicopter (RC bine inteles) si este avansat (eu sint undeva intre " intermediar -avansat" si am un Nexus 30) poate putem colabora facind schimb de experienta.
Adresa mea de e-mail este syscon@artelecom.net si ma numesc Sieber Sergiu .Sint inginer electronist (n-are importanta doar ca lucrez cu microcontroller-e si mai pot ajuta cu un sfat in ce priveste probleme cu statii rc cu computer JR si regulatoare de turatie).
Va multumesc
Sergiu
Pagina 1 din 1
Cluburi de modelism in Constanta O adresa sau nr de telefon
Postat 14 January 2004 - 12:52 AM
Esti Sergiu, pe care-l stiu eu de la domnul Musca? Posibil sa ne cunoastem. Cu ce ocazie in Constanta? Lucrezi acolo? Bine ai venit pe forum. Astept vesti. Mai maturam si eu prin club, posibil sa ma cunosti...
Scuze, n-am fost atent la tot textul. Stiu cu ce ocazie in Constanta.
Scuze, n-am fost atent la tot textul. Stiu cu ce ocazie in Constanta.
Aceasta postare a fost editata de bitex: 14 January 2004 - 12:54 AM
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Telefon: 0721 385365
Arata acest topic
Pagina 1 din 1