Scheme variatoare electronice Caut gazduire
Postat 01 October 2004 - 05:34 PM
Cu BEC, fara BEC, cu reverse, fara reverse, cu PIC-uri, fara PIC-uri, brushless, normale, etc...
Deocamdata am pus arhiva pe un site FTP, dar nu am voie sa fac trafic (e al unui prieten), pot insa sa le mai pun pe alt site sau sa dau acces unei
persoane sa le ia de acolo. Asa ca astept solutii.
Postat 01 October 2004 - 10:52 PM
http://www.portescap...s/Portescap.htm (vezi dc motors, 26 mm). Astfel ca trebuie sa experimentez. Oricum daca gasesti solutia cu pusul schemelor pe net cit si sa primesti de la altii, da de veste.
Postat 02 October 2004 - 09:57 PM
FX@email.ro

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
WWW.FXRACINGMS.RO official club
Postat 04 October 2004 - 10:43 AM
Daca nu reusesti, da un mesaj. Cred ca te pot ajuta cu gazduirea. Pot sa gazduiesc practic nelimitat pe niste servere in SUA. Momentan nu pot oferi detalii, ca nu sunt ale mele.
Un site care ofera gazduire gratuita in limita a 150M este http://lx.ro
Eu incerc sa fac un site pe care sa pun cateva scheme electronice.... acolo. Mai tarziu o sa il mut in alta parte (unde spuneam), sau mai fac si altele.
Momentan am prea putin timp sa ma ocup de acesta, asa ca o sa mai dureze. In curand scheme interesante, si in special cele de care ne lovim in mod curent la http://one.lx.ro
:) Uite ca mi-am facut si reclama prea devreme.
Poate ca nu poti transfera arhiva, fiind prea mare pentru cat accepta serverul sau site-ul respectiv. Fa mai multe arhive mici.
Succes!
Aceasta postare a fost editata de One: 04 October 2004 - 10:53 AM
Postat 11 October 2004 - 11:16 AM
Postat 12 October 2004 - 12:48 AM
Le-am luat si abia astept sa ma uit pe ele mai ales acum ca-mi trebuie musai unul pentru un motor 540 stok, la un Tamiya M1025 Hummer.
Apropo am auzit de foarte multe ori pe net ca un ESC cu frecventa de cel putin 2 khz e semnificativ mai bun decit unul cu 1 khz sau mai putin, din punctul de vedere al incalzirii motorului, al controlului mai precis al turatiei acestuia in special cind e in sarcina si la viteze mici. Cica motorul are mai multa vigoare. Si asta o spuneau baietii dupa ce au experimentat tot felul de variatoare moderne.
Tot weekendul am cautat pe forumuri de Tamiya Hummer si nu numai si gaseam cite unul mai destupat gen Alexella sau altii care nu-mi vin in minte acum, de pe la noi, care le dadea spilul asta. Baietii care aveau dotare materiala (unii aveau si cite 5 ESC-uri ca lumea deodata) incercau si confirmau. Voi ce spuneti ?
P.s. Sir_Vaska are dreptate. probabil ca la upload s-a alterat fisierul. Se mai intimpla. Herr, daca la tine pe PC da OK la test, te rugam sa-l mai pui odata. Iti multumim.
Aceasta postare a fost editata de navigator: 12 October 2004 - 01:12 AM
Postat 25 December 2004 - 11:47 PM
Herr, la 11 Oct 2004, 11:16, a spus:
Da eroare...?Sau nu mai exista?
Postat 26 December 2004 - 07:53 AM
In tot cazul din cite am vazut cuprindea exclusiv scheme de variatoare unisens (fara revers) deci pentru avioane sau elicoptere electrice in special.