Ahernar, la Jun 21 2009, 07:14 AM, a spus:
Daca nu - ce am eu - Remzibi OSD - 120$ care in curand se pare ca va avea si autopilot (vedem daca le iese interconectarea cu ardupilot) .
Remzibi este incepand cu noul firmware 1.50 "OSD-ul constructorului de senzori" are 6 adc-uri in care poti baga ce vrei - eu am in plan un senzor de curent (amperaj consumat ) , poate si un tahometru conectat la o mica elice pt airspeed .
Autopilotul va fi destul de curand o optiune certa, asa ca as vrea sa fac un sondaj (pe PM) cati sunt interesati de achizitia lui * in vara aceasta *, ca sa fac o comanda sa acopere necesarul. Pretul, cel cunoscut, $25 + transportul $8 impartit la cate vor fi, 3 deocamdata. Inca odata, pe PM, nu aici !
Si apropo de senzori si idei de aplicatii mai neobisnuite, cum vi se pare un senzor cu ultrasunete care masoara pana in 6 metri - mai precis 256 inch, rezolutia fiind de un inch / bit, pe 8 biti - si are 3 iesiri! seriala, analogica 0-5V, si de servo ! Un exemplu de aplicatie creatza... iesirea de servo mixata pe profundor si astfel va zbura la inaltime constanta indiferent de relief :lol:
... cu picioarele pe pamant ...