tot nu merge :wacko: . dupa ce in loc de bc 337 am pus 327 pt ca asta mi-a dat din greseala si nu mam uita si lipsa de un traseu sau dus integratele. am schimbat integratele dar tot nu merge . azi amdescarcat accu de la tx incercand sa remediez problema ( la lucru nu am avut integrate sa schimb, trebuia cumparate ) am pus un servo pe ierire 1 din receptor si am montat esc pe iesirea 3 , acuma cu accu descarcat cand misc mansa pt actionarea servoului imi clantaie servoul si in functie de ce directie misc mansa primeste un impuls motorul . Este posibil sa fie dincauza descarcarii acc.?? nu inteleg ce legatura ar avea dar ma-m gandit intreb.
pana duminica nu sunt acasa (ma duc la facut coniac :D ), sper sa isi dea seama cineva ce are esc-u asta.
ESC cu revers (1) cu releu
Postat 12 September 2008 - 03:49 PM
Astai buna ,unii la coniace si altii la "saiba".Mai bine ia ESC-ul si schema cu tine si dupa o incalzire buna pote bunghesti vreo gaina pe cablajul ala. :wacko: :D
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
Tel. 0744915775
Postat 12 September 2008 - 05:17 PM
Crede-ma ca sfatul pe care ti-l dau e cat se poate de prietenesc. Las-o balta. Mai ai putin si arzi iesirile din receptor si ti-ai luat de-o grija.
If the boat doesnt fly, dont buy!!!
Postat 08 November 2008 - 03:39 AM
scuze pentru intrebare de incepator ESC lui Everest merge legat la o baterie 12v/10-A si un motor tot pe 12v ?
cu stima
cu stima
Postat 09 November 2008 - 11:35 PM
sincer mi se pare cam complicata ...treaba asta se rezolva mult mai rapid cu un servo switch si 2 relee auto
Postat 09 November 2008 - 11:57 PM
cristy_15kis, la Nov 9 2008, 11:35 PM, a spus:
sincer mi se pare cam complicata ...treaba asta se rezolva mult mai rapid cu un servo switch si 2 relee auto
verifica in cada cit suge in prima secunda motorul,o sa te sperii.
problema nu este de consum pt 1-2 secunde,
problema este ca se duce motorul.
am avut un sac de motoare terminatte.
si totusi se invirte !