Modelism - RHC Forum: codlea - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

codlea teren numai bun pt tot ce zboara

#1 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 20-August 06
  • Interests:aeromodele

Postat 01 November 2008 - 11:59 PM

cautand un loc de joaca mai aproape de casa, am gasit un teren minunat la iesire din codlea, aproximativ 1 km de sere, spre vulcan....locul e perfect, nu sunt copaci, stalpi sau alte obstacole, iarba e numai buna, oile au fost gonite de mine si de baronul rosu cu un cap si un motoplanor (era sa o furam de la ciobani), vanturile sunt domoale, totul e sa ai cu ce zbura.....deci.....brasoveni din toate colturile veniti aici.....ma gasiti pe teren in fiecare duminica.....
ps
aici vin si cei din covasna....si sunt destui....
pasarile fac oua si din ele ies pui iar avioanele fac oua de aluminiu si ies aeromodele....din intelepciunile lui fiu-meu<span style='font-size:8pt;line-height:100%'> </span><!--coloro:red--><span style="color:red"><!--/coloro--> <!--colorc--></span><!--/colorc-->
0

#2 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 November 2008 - 10:15 PM

duminica, 09.11.2008, brasovenii sunt invitati la joaca pe terenul de la codlea.....
puteti veni si din alte parti ca e loc pt toata lumea....
pasarile fac oua si din ele ies pui iar avioanele fac oua de aluminiu si ies aeromodele....din intelepciunile lui fiu-meu<span style='font-size:8pt;line-height:100%'> </span><!--coloro:red--><span style="color:red"><!--/coloro--> <!--colorc--></span><!--/colorc-->
0

#3 Useril este offline   TOMY 

• ex Nimsoc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 924
  • Inregistrat: 17-May 07

Postat 07 November 2008 - 10:40 PM

Eu oricum m-am anuntat, ca am drum la Brasov duminica
0

#4 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 November 2008 - 09:55 AM

a fost o zi superba de zbor....elicoptere, planoare, benzinare, acrobatii.....programul de zbor s-a incheiat cu un spectaculos crash a lui Radu Osian, la comanda unui trainer cu motor de 7,5, care a ramas fara comanda pe profundor.....seara am petrecut in jurul focului facut din resturile avionului prabusit.....la final am avut si un mic spectacol de artificii (ramase de la revelionul trecut).....
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu