Pagina 1 din 1
radiator motor
Postat 11 May 2008 - 09:17 PM
hmm ce sa zic, masina mea e luata din america... seamana cu Tiranosaurus... e made in china ... nu e ceva de firma ... http://www.raidentec...trnigasrar.html --- asta e masina
Postat 11 May 2008 - 09:24 PM
Daca nu gasesti o chiulasa care sa se potriveasca pe tipul tau de motor...singura solutie ar fii achizitionarea unui alt motor.
Incearca sa desfaci motorul si sa ii faci niste poze eventual la chiulasa pentru ca asta este buba de fapt B) sau spune seria / modelul motorului.
Sincer nu inteleg cum ai putut strica filetul :(
Incearca sa desfaci motorul si sa ii faci niste poze eventual la chiulasa pentru ca asta este buba de fapt B) sau spune seria / modelul motorului.
Sincer nu inteleg cum ai putut strica filetul :(
Postat 11 May 2008 - 09:42 PM
@Toys
Ce e asa greu de inteles ??? a pus bujia gresit si a fortat, nu te mai grabi sa dai sfaturi ( ia chiuloasa ia alt motor etc.
@andrei86
ia legatura cu shacks, te poate ajuta in problema ta
Ce e asa greu de inteles ??? a pus bujia gresit si a fortat, nu te mai grabi sa dai sfaturi ( ia chiuloasa ia alt motor etc.
@andrei86
ia legatura cu shacks, te poate ajuta in problema ta

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
Postat 12 May 2008 - 04:09 PM
poate e nevoie decat de un tarod ... poate a stricat decat inceputul la filet si il poate reface.
Postat 12 May 2008 - 06:29 PM
Porumbeu, la 12 May 2008, 17:09, a spus:
poate e nevoie decat de un tarod ... poate a stricat decat inceputul la filet si il poate reface.
Atentie. Tarodul este de 1/4'' cu 32 de spire pe inci. de ex.:
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...p?&I=LXL774&P=7
Postat 12 May 2008 - 09:02 PM
deci sa inteleg cum e stricat filetu in asta te pot ajuta si fa si 2 3 poze la chiulasa sa vedem si noi filetul ala hai sati dau un exemplu
daca filetul sa dus jumate tre curatat foarte bine infiletata bujia cu mina sa vezi ce joc ramine faci rost de foi de cupru 0.1,0.2,0.3 depinde ce joc ai ,iei o bujie care nu mai vrei sa o folosesti asta daca nu ai tarod pe filet si executi filet pe o bucatica de foaie de cupru pana ce faci filet pe foaie ,si la sf infiletez cu totu si gata eu am facut si a mers si cand schimbi bujia nu neaparat tre sa schimbi si foaia de cupru depinde?
daca filetul sa dus jumate tre curatat foarte bine infiletata bujia cu mina sa vezi ce joc ramine faci rost de foi de cupru 0.1,0.2,0.3 depinde ce joc ai ,iei o bujie care nu mai vrei sa o folosesti asta daca nu ai tarod pe filet si executi filet pe o bucatica de foaie de cupru pana ce faci filet pe foaie ,si la sf infiletez cu totu si gata eu am facut si a mers si cand schimbi bujia nu neaparat tre sa schimbi si foaia de cupru depinde?
Postat 14 May 2008 - 08:02 PM
hmm problema este ca la mine chiuloasa este cu tot cu filet, nu am pastila separata... poate doar sa fac tot radiatorul la strung sau sa caut pe cineva sa imi faca o pastila de genul respectiv (stiu despre ce e vorba) si apoi sa modific radiatorul. multumesc pentru ajutor. vad ce fac si va anunt
Arata acest topic
Pagina 1 din 1