Pagina 1 din 1
Caut/cumpar planuri Aero giant scale 33% - 41% - 50%
Postat 30 April 2008 - 11:20 AM
Caut/cumpar planuri pentru urmatoarele modele:
Extra 260 & 300, Suchoi-31, Su-26, Pitts S1 & S2, CAP, Giles, Yak 54, Ultimate bipe,
Planuri pentru aeromodele numai pentru scara 33%-41%-50% (anvergura 2.50m~ +3.0m) CONSTRUCTIE LEMN (cu exceptia capotelor motor, tren, etc).
Prefer planuri in format vectorial *.cdr, *.ai, *.dwg, *.pdf vectorial dar nu exclud si planuri printate.
Platesc imprumutatul (in vederea scanarii) pentru planuri de la Hangar 9, Exclusiv Modellbau, ZN Line si alte firme similare.
Tx.
Extra 260 & 300, Suchoi-31, Su-26, Pitts S1 & S2, CAP, Giles, Yak 54, Ultimate bipe,
Planuri pentru aeromodele numai pentru scara 33%-41%-50% (anvergura 2.50m~ +3.0m) CONSTRUCTIE LEMN (cu exceptia capotelor motor, tren, etc).
Prefer planuri in format vectorial *.cdr, *.ai, *.dwg, *.pdf vectorial dar nu exclud si planuri printate.
Platesc imprumutatul (in vederea scanarii) pentru planuri de la Hangar 9, Exclusiv Modellbau, ZN Line si alte firme similare.
Tx.
Postat 04 May 2008 - 02:20 AM
ia vezi aici planuri destule,sigur gasesti ceea ce cauti tu si unele sant foarte detaliate,banuiesc ca nu este o problema uite aici la coltul incepatorului sant 3 linkuri puse de mine,si sant si gratis numai timp sa ai ca sant cam 2000 de planuri... http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?act=...8&t=15399&st=20
Aceasta postare a fost editata de Fantomas_xp: 04 May 2008 - 02:22 AM
Poate Zboara intr-o zi
Postat 04 May 2008 - 06:01 PM
Multumesc.
Am cautat si eu prima data tot ce era pe rhc.ro referitor la planuri. Pe urma pe tot netul.
Planuri pentru 33% si 40% se gasesc foarte greu, eu nu am reusit.
Am sa scotocesc si arhiva ta, totusi ma indoiesc ca ai ceva la acesta scara (banuiesc ca le-ai strans tot de pe net...)
Mersi inca o data !
Am cautat si eu prima data tot ce era pe rhc.ro referitor la planuri. Pe urma pe tot netul.
Am sa scotocesc si arhiva ta, totusi ma indoiesc ca ai ceva la acesta scara (banuiesc ca le-ai strans tot de pe net...)
Mersi inca o data !
Postat 05 May 2008 - 01:00 PM
Picco2, la 4 May 2008, 18:01, a spus:
Multumesc.
Mersi inca o data !
Mersi inca o data !
Iei orice plan la o anumita scala si il ridici la scala care iti trebuie.....chiar si 1:1.... :D
Aceasta postare a fost editata de zgr_44: 05 May 2008 - 01:00 PM
Lucrurile sunt simple.......noi le complicam...
Postat 05 May 2008 - 02:31 PM
Cica se cloneaza la scara mai mare, modele mici.
Cloneaza un depron la 1:1.
Mi-ar place. Macar de Flug Tag, Heil flai! :D
Cloneaza un depron la 1:1.
Mi-ar place. Macar de Flug Tag, Heil flai! :D
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
Postat 05 May 2008 - 02:35 PM
Picco2, la 4 May 2008, 18:01, a spus:
Multumesc.
Mersi inca o data !
Mersi inca o data !
Care-i shpilu' cu 33% si 40% ? e batut in cuie?
0745.356.013
Bucuresti/Rahova
Bucuresti/Rahova
Postat 07 May 2008 - 02:11 PM
Am plan de Pitts S2A, scara 1/3. Plan de executie.
No brain, no headache.....
Arata acest topic
Pagina 1 din 1