Masina mea ori e blocata ori are lipita in geam cu tot felul de lipiciuri hartii.. scuipat pe ea.. zgariata cu cheia.. blocata in parcare de un idiot o zi intreaga... Ce mi se pare foarte interesant e ca sunt foarte atent unde o parchez sa nu fie locul cumparat.. sa nu incurce pietonii sau sa nu blochez un garaj sau o strada.. chiar am grija .. nu as putea sa las masina intr-un loc in care sa stiu ca incurca pe cineva sau blocheaza.. Nu m-as simti io bine.. totusi.. exista tot felul de domni care ridica stergatoarele masinii in cele mai ciudate locuri posibile..
Am un mesaj.. din cei 9000 de utilizatori ai forumului am sanse 1% sa nimeresc unu din dobitocii care au cucerit o bucatica de pamant.. de strada de trotuar de la sine putere.. fara acte de la primarie.. fara nimic (va aduc aminte ca la inchirierea unui loc de parcare e rezervat pt cel care il inchiriaza doar de la 10 seara la 7 dimineata in caz de nu stiati) Lipsa de civilizatie deja pt mine a ajuns nu la cote alarmante.. deja a depasit cotele maxime la care puteam sa imi inchipui... Mersul pe contrases al smecherasilor in BMW si slapi e deja o chestie la care nu mai intorc capul..
Pentru prietenu care mi-a pus prenadez pe parbriz in conditiile in care am parcat langa alte masini.. in centrul bucurestiului...sper sa fi eviscerat in curand de 10 kg de chihuahua plini de rabie
Pentru prietenu care mi-a zgariat aripa fata cu cheia .. iti doresc numai bine.. si niste hemoroizi inoperabili si un loc de munca inc are sa trebuiasca sa stai jos 12 ore pe zi.
Pentru prietenu care m-a blocat ieri toata ziua cu duba alba... iti doresc numai bine... as vrea sa pot sa fiu langa tine cand o sa ti se umfle testiculele si va trebui sa faci penicilina in fund 3 luni de zile...
Pentru prietenii care mi-au ridicat sergatoarele in diversele locuri unde am parcat in astia 12 ani de condus v-a urez sa imi .... dar nu pot sa injur aici.. asa ca va doresc sa ajungeti modelisti.. celebri.. sa aveti avioane de 3 m .. cele mai scumpe .. si intr-o zi cu soare... sa le rupeti pe toate la chitila si dupa aia sa va paraseasca nevestele.. din cauza asta.. si sa va doriti sa zburati si sa nu mai puteti.
Si ultimul dar nu cel din urma.. domnul tot cu o duba alba.. care m-a blocat in parcare la centru comercial din baneasa unde in jurul meu erau cam 2000 de locuri de parcare libere... el s-a gasit sa o traga fix in fata masinii mele.. in timp ce ploua .. (masina fiind pusa regulamentar in parcare) .. tie iti doresc sa ti se umfle tzatzele si sa arati ca o femeie toata viata de acum incolo... si prietenii tai cei mai buni sa fie domnii respectabili din piata operei.. care sa te opereze la fundulet in fiecare seara.
Va provoc sa va descarcati si voi aici... si sa faceti spume.. si sa puneti poze cu masinile voastre vandalizate de dobitoci care s-au pus pe cucerit bucati de trotuare.. bucati de strada .. in locuri care mai de care mai bizare ... aia care va blocheaza masina cand va duceti la cumparaturi si stati si va uitati la cer o juma de ora in timp ce el e cu boarfa lui la magazin sa isi cumpere un rimel pe care nu il va folosi niciodata.
Gandeste inainte sa ridici stergatoarele unei masini... doar ca acolo e locul tau... sau ca ti se pare tie ca ti-a ocupat locul pe care nu l-ai platit la primarie.. sau cand blochezi o masina, un garaj o strada.. cand iesi pe contrasens si incurci o intersectie... sau cand faci o aberatie cu cheia ... gandeste-te ca s-ar putea sa iti iasa o buba mare in fund cu puroi si sa nu mai mergi drept niciodata in viata asta... nu se stie nciciodata .... Ar fi pacat sa fi confundat cu un analfabet idiot retardat ... asa ca parcheaza masina 2 metri mai incolo... ca nu mori.. Poate cine a parcat acolo nu stia ca e locul tau ... mai ales ca nu e marcat... si mai ales ca nu e cumparat de la primarie.. acel om care a parcat acolo are ACELEASI drepturi ca si tine ...
Va multumesc.
ZOD
Aceasta postare a fost editata de ZOD: 22 April 2008 - 05:12 PM