Modelism - RHC Forum: Magazin nou accesorii - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Magazin nou accesorii Casute,decor,semnalizare

#1 Useril este offline   Taurus 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 20-October 03

Postat 20 October 2003 - 12:59 AM

Salut tuturor! In Bucuresti a aparut un nou magazin modest ca dimensiune dar foarte accesibil ca amplasare.
Il gasiti la parterul magazinului Muzica din Calea Victoriei.Ce puteti gasi de vanzare :produse NOCH vegetatie,imitatie asfalt,pietris.nisip,iarba,portaluri tunel,adezivi pt. covor de iarba, kituri imitatie apa, multe nu pot fi expuse pentru ca nu este loc suficient dar sunt in stoc si se pot aduce a doua zi cel tarziu;produse VIESSMAN semafoare,stalpi de iluminat; produse VOLLMER case,gari,cladiri industriale; truse noi "N","HO" de la FLEISCHMANN; trusa si vagoane "TT" de la TILLIG; centrale digitale si decodoare cu sunet de la firmele LENZ si ESU. In luna noiembrie venim puternic pe piata si cu alte produse pe care le puteti sa le cumparati din acelasi loc. Va invit pe toti cei interesati sa-si imbogateasca colectiile sau sa-si imbunatateasca dotarile de luni - vineri intre orele 10-19 si sambata intre 10-14 sau chiar sa vada ce mai este nou in domeniu,la Mag. Muzica parter. Daca aveti timp poate treceti pe la magazin sa vedeti cu ochii vostri, nu cred ca veniti degeaba.
0

#2 Useril este offline   Taurus 

• Nou venit
  • Pip

Postat 27 October 2003 - 02:38 AM

Salut tuturor! As vrea sa va intreb daca ati fost careva pe la standul de la Muzica si daca da ce credeti despre el?
0

#3 Useril este offline   DanBulan 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 07-March 03

Postat 27 October 2003 - 04:30 PM

Asta apropo de alegera intre realitatea virtuala si cea palpabila...de ce nu va faceti si o mica pagina web actualizata periodic. Asa s-ar scuti toate drumurile infernale prin centrul Bucurestiului. In fine, voi merge, acum ca stiu unde, dar nu am citit nimic despre turisme si utilitare H0-1:87 pe care le puteti comercializa. Sigur as fi amator de asa ceva.

Desi nu aici este locul, cred ca e bine de spus ca la preturile la care banuiesc ca se cumpara tot ce zici mai sus, n-as putea compara (im)posibilitatea de a le avea cu cea virtuala in care pot sa-mi fac o macheta mai mare decit suprafata blocului in care locuiesc (!). Si eu am o colectie frumusica de modele 1:87 la care tin ca la ochii din cap (ma rog, aproape), dar preturile de care trebuie sa ma apropii...sincer mai bine dau 50 de euro pe un joc in original.

Cum spuneai, fiecare cu alegera lui.
0

#4 Useril este offline   andrusca 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 06-November 03

Postat 07 November 2003 - 03:12 PM

Ce magazin? Am fost sa vad si sa cumpar ceva. Ala nu e magazin, e un stand modest, niste afise si atat, nici o investitier, nimic. Nu sunt eu cunoscator in trenulete dar stiu ce este un magazin. Nu e deloc accesibil, nu este statie de transport in comun, este imposibil sa parchezi, zona este foarte aglomerata, nici taxiul nu a putut opri, am coborat la dracu-n praznic.
Si ma asteptam sa gasesc ceva ca lumea, nu poti numi "MAGAZIN" doua afise pe pereti.
Asa ca imi esti dator cu banii pe taxi mai Taurus mincinosus.
0

#5 Useril este offline   Taurus 

• Nou venit
  • Pip

Postat 07 November 2003 - 09:26 PM

Daca stii ce inseamna magazin iti recomand agentia de voiaj Tarom ,cumparati un bilet pentru Frankfurt si dute acolo si cumparati ce vrei.Nu iti sunt dator cu nimic ,am spus de la inceput care este treaba cu magazinul.Daca esti mai breaz te rog spre binele nostru al tuturor sa incepi tu o afacere serioasa in acest domeniu, adica un magazin pe sute de metri patrati ,visul oricarui impatimit al acestui hobby.Parerea mea sincera este ca nu esti un impatimit al acestui hobby si ai cu totul alte intentii pe care daca vrei sa mi le dezvalui o poti face daca imi trimiti personal mail.Forumul este destinat discutiilor libere ,decente si fara divagatii de la subiectul discutiilor.Data viitoare cand mai treci pe la mine sa te prezinti ca sa te vad si eu la fata si sa-mi spui care este problema ta ,reala .Cred ca stii la ce ma refer,nu ? :D

Tocmai am citit ca ai 15 ani,ai o problema cu parcarea , ai deja masina personala si conduci la 15 ani ?Esti tanar si poti sa mergi pe jos 3 minute de la metrou, daca iti permiti la varsta ta un taxi insemna ca ai bani, in final pentru un pusti de 15 ani esti cam obraznic.Si inca o chestie nu am avut vizitatori de varsta ta la magazin ,asa ca mai uitate o data in buletin si vezi cati ani ai,pun pariu ca ai mai mult decat spui.

Aceasta postare a fost editata de Taurus: 08 November 2003 - 02:27 AM

0

#6 Useril este offline   Olaf The Viking 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1259
  • Inregistrat: 17-June 03
  • Interests:Machete statice, Feteasca Neagra

Postat 08 November 2003 - 11:26 AM

Am vizitat magazinul si nu este deloc cum zice andruska. Exista nisip in diferite culori, vegetatie+pomi+iarba, drumuri (drepte si curbe), cladiri. Eu personal ma mir ca cineva isi permite sa le tina pe stoc. In alte parti gasesti doar la comanda care vine peste2-3 luni si mai achiti si avans.

Iar preturile sunt mai mici ca in alte parti (un pom costa cam 30-40mii iar la altii 2 euro).
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
0

#7 Useril este offline   andrusca 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 November 2003 - 05:12 PM

Taurus ba chiar imi esti dator si pana la urma o sa platesti si iti spun si de ce: in primul rand ca esti nervos si nu intelegi ce scriu sau rastalmacesti, apoi ca n-ai avut curaj sa zici ca-i magazinul tau si iti faci reclama proprie si ma faci pe mine sa umblu aiurea.

Olaf, copacii aia de 1 euro sunt din aia la set, stii ce face Taurus? Ii scoate din set si ii vinde ca la piata pe bucata. Daca te miri asa tare ca e marfa pe stoc de ce nu cumperi tu ?

Lasa Taurus nu te mai enerva ca am gasit oameni care chiar fac treaba si ma ajuta, intre timp tu mai intereseaza-te ce inseamna sa ai 15 ani ca ai ramas cu impresia ca in ziua de azi se face ca pe vremea ta, adica nimic! Si daca vrei sa-ti mearga afacerea obisnuieste-te sa pupi clientul nu sa-l injuri. Bafta!
0

#8 Useril este offline   andrusca 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 November 2003 - 05:13 PM

Deci gata, am terminat cu forumul asta, multumesc celor cu intentii bune, salut!
0

#9 Useril este offline   Olaf The Viking 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1259
  • Inregistrat: 17-June 03
  • Interests:Machete statice, Feteasca Neagra

Postat 10 November 2003 - 09:46 AM

Deocamdata nu cumpar pt ca am facut la altii (sunt sigur ca îi cunosti si tu) o comanda acum 2-3 luni si inca astept sa vina. :) B) :D
Pe urma mai vedem in functie de piesele care o sa vina.
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
0

#10 Useril este offline   andrusca 

• Incepator
  • PipPip

Postat 10 November 2003 - 10:20 AM

Am venit sa-i spun lui Taurus ca am vorbit cu tata si el nu intra pe forum deci tatal meu nu e marfaru' dar poate e frate-miu !
In schimb are dreptate sunt prost crescut si am un plan ascuns sa-l distrug deci o sa mai vin aici pe forum ca sa-mi pun in aplicare planul.
Taurus, fii atent: bu-hu-hu!
0

#11 Useril este offline   Taurus 

• Nou venit
  • Pip

Postat 11 November 2003 - 02:37 AM

Andrusca ,toata stima de cand cu valurile pe care le faci pe aici ai trezit interesul oamenilor,asa ca acum am vanzare mai buna si imi pot permite sa-ti platesc taxiul.Treci pe la mine sa-ti dau banii.Ai facut treaba mai bine decat as fi putut s-o fac eu si pentru asta iti multumesc in mod deschis si sincer.

Multumesc si te astept!

P.S. Criticile tale constructive ma determina sa fiu mai bun in domeniu.
O mica rectificare,sper sa nu fiu acuzat de reclama un pom maxim 31000 de lei.Scuze si multumesc.

Aceasta postare a fost editata de Taurus: 11 November 2003 - 02:41 AM

0

#12 Useril este offline   andrusca 

• Incepator
  • PipPip

Postat 11 November 2003 - 01:38 PM

Deci nu mai sunt prost crescut! Mie-mi place sa ajut oamenii asa ca ma bucur si astept sa ne tii la curent cu noutatile. Chiar daca e reclama :)
Si data viitoare sa nu te mai superi daca altii au alta parere.
Acum poti sa-mi spui exact ce magazine de trenulete sunt in Bucuresti? Multumesc!
0

#13 Useril este offline   STEEL MASTER 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 22
  • Inregistrat: 02-November 03

Postat 11 November 2003 - 10:35 PM

Magazinul de trenulete de la Opera al lui Stefan DIACONESCU ( Rechinul ). Dar preturile depasesc cu mult pragul bun-simtului.
0

#14 Useril este offline   DanBulan 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 36
  • Inregistrat: 07-March 03

Postat 12 November 2003 - 10:43 AM

Poate daca ar aparea mai multi distribuitori de Roco, cu preturi mai moderate, i s-ar sparge monopolul domnului de mai sus.
0

#15 Useril este offline   Skyspy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1501
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 12 November 2003 - 08:02 PM

Salut la toti feroviarii de pe forum!
As avea si io o intrebare am vazut intr-o vitrina de modelism niste modele feroviare dar mi-au parut ceva
mai mari, erau date si niste date despre ele de exemplu:o locomotiva electica era lunga de 180mm si
cintarea 400g,un vagon de calatori avea 233mm ecartamentul liniei l-am apreciat eu la aprox. 20-25mm.
Care dintre normele existente ar putea fi?
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
0

#16 Useril este offline   STEEL MASTER 

• Incepator
  • PipPip

Postat 12 November 2003 - 08:24 PM

Incearca asa : 1435 : 20 - 25, si vezi scara. Scari standard : 1/160, 1/120, 1/87, 1/43, 1/32,5, 1/20,5 si inca 2-3, probabil, pentru loco functionale pentru plimbare. La scarile de mai sus se adauga cea britanica - 1/76, adica 00 care circula pe sine H0. Ciudatenie acceptata de catre toata lumea.
0

#17 Useril este offline   Skyspy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 November 2003 - 08:36 PM

Cred ca o fi scara 1:43 ca aia de 1:87 e HO care are 16mm dupa care urmeaza aia englezeasca de care ziceai
dar care are sub 20mm si asta de 1:43 cu ecartament de 33 mm parca?
0

#18 Useril este offline   Skyspy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 November 2003 - 08:51 PM

M-am mai navigat un pic pe feroviare si am vazut ca un membru si-a pus nickname exact numele
firmei la care am vazut eu modelele in vitrina.Firma se numeste Kleinbahn si e formata din numele
producatorului Ing. Klein Erich si cuvintul Bahn care inseamna "cale" (ferata) in nemteste.
0

#19 Useril este offline   STEEL MASTER 

• Incepator
  • PipPip

Postat 13 November 2003 - 10:37 AM

Da, 1/43 - 32 mm ecartament.
0

#20 Useril este offline   Taurus 

• Nou venit
  • Pip

Postat 21 November 2003 - 01:19 AM

Salut tuturor!
Exista printre voi cineva care s-a incumetat sa foloseasca sine de tip vechi din tabla combinate cu sina profil,indiferent de scara HO,TT,N si fara sa foloseasca sina adaptoare? Dar , ideea este daca a gasit o solutie pt. varianta in care sina nu este fixata pe o placa si este montata si demontata de fiecare data cand este nevoie. Pe o placa este relativ simplu dar pe covor se schimba situatia.
0

#21 Useril este offline   SiBu 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 23-November 03

Postat 23 November 2003 - 08:57 PM

Ceea ce ai vazut tu erau la scara HO, adica ecartament 16 mm iar dimensiunile ce le-ai dat sunt normale pentru HO.
0

#22 Useril este offline   Skyspy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 November 2003 - 09:35 PM

Se poate sa ai dreptate poate aveam vreo 2 (sau mai multe) beri la bord ca era azi vara si am vazut
ecartamentul mai largit. 8) http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif
0

#23 Useril este offline   Taurus 

• Nou venit
  • Pip

Postat 23 December 2003 - 01:39 AM

Tuturor celor care impartasesc pasiunea modelismului si familiilor lor, SARBATORI FERICITE!!!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu