Modelism - RHC Forum: SI LA ANUL O SA FIE!!! - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

SI LA ANUL O SA FIE!!! am vazut ce a fost ceva fi????

#1 Useril este offline   MUGUREL. 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 744
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 29 December 2003 - 01:15 PM

Salut tuturor!
Anul acesta am vazut ce a fost, asadar ceva planuri de viitor ,in aeromodelism bineinteles!!!
Incep cu mine : o sa zbor macheta FW-190 D9 la care am lucrat anul acesta, daca scapa , vreau sa merg
cu ea la Campionatul national de aeromodele R/C ,poate se mai hotarasc si altii sa participe ,apoi imi voi termina acrobatul pe care l-am inceput anul acesta ,tot pentru concurs , si voi incepe o noua macheta tot FW 190 D9(13) pentru motor de 10cc cu care tintesc in 2005 sa merg dincolo la vreun concurs cu conditia sa imi iasa mai bine decat asta.Stiu parerea unora despre concursuri dar cred ca trebuie sa incerce cineva si asta.
Oricum in 2005 daca nu se relanseaza nimic trec la motoare pe benzina mari si raman la nivel de hoby.
Astept si planurile voastre de viitor!
LA MULTI ANI!
MUGUREL!
0

#2 Useril este offline   Agarici 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 303
  • Inregistrat: 11-December 02

Postat 31 December 2003 - 06:16 PM

Salutare Mugurel, in primul rand La multi ani.
Apoi iti doresc sa reusesti in ceea ce ti-ai propus. Si eu imi doresc inrtr-o relansare a modelismului si a concursurilor fara treburi de culise.
Si eu am inceput un model de planor, care ar trebui sa fie gata pana in primavara, pentru F3B si F3J cu care intentionez sa particip la concursuri anul care vine.
Din cate probabil ai vazut intentionam sa fac un planor ed 4 metri, dar imprejurarile m-au fortat sa il reduc la 3,5 metri. Asta e. oricum le urez mult succes, pofta de muca, si zboruri multe toturor aeromodelistilor pentru noul an.
Sa ardem tone de combustibil, sa zburam sute de ore, tot inainte stimati aeromodelisti!
Eu fac parte din acei oameni care au capul in nori si picioarele pa pamant.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu