Am trecut pe langa voi prin Poli, dar n-am avut timp sa ma opresc sa admir modelele. Asa ca ma bucur de poze. Nu-s amator de auto RC dar imi place ca altii sunt.
Asa ca felicitari pentru initiativa, sper sa devina ceva periodic. Daca in Parcul Tineretului nu este permis accesul cu auto 1:1 in Politehnica macar se poate. E drept ca nu-i amenajat nicaieri nimic dar asta s-ar rezolva. Si e relativ simplul accesul, cu orice mijloc... Aveti loc destul pentru offroad pe coclaurile de langa Rectorat spre Iuliu Maniu, pentru asfalt se gaseste o portiune mai putin circulata (traversarea prin incinta fiind mai complicata din cauza unei bariere la Rectorat). Recomand ca unul din voi sa aiba un scaner sau macar atentie la tot ce se mai poate. Daca va organizati putin sunt SIGUR ca primiti acordul si pentru cateva rampe unde o fi un loc mai bun. Doamna Rector este receptiva la orice initiativa a studentilor si tinerilor in general. Ramane ca unul din voi sa isi asume raspunderea ca totul o sa fie OK.
Tot in zona aia se si zboara, ceva mai sus se dau unii din oras cu auto RC (chinezarii), pe orice bucatica de teren apare cate un tatic cu un model si juniorul din dotare care incearca sa zboare cate un polistiren sau "carton" RC. Aia habar n-au de reguli si oricum e imposibil de umblat prin toata curtea sa intrebi care, cand si in ce canal lucreaza. E concentratie mare de statii in zona. Nu stiti unii de ceilalti, nu va puteti coordona si pot sa apara probleme cu bruiajele.
Mult succes!
Aceasta postare a fost editata de bitex: 20 May 2008 - 11:07 PM