salut, am fost prin parcul titan acum doua saptamani si am luat microbul navomodelismului, vreau sa-mi cumpar o barca de viteza electrica si nu stiu pe care sa o aleg, am cautat tot fel de marci si modele si mi-am listat cateva, daca aveti cunostiinta despre ele mi-ar pride bine un sfat de la voi
Barca Admiral
Speed X Cyclone
Storm Engine
https://www.e7.ro/navomodele-cu-radiocomand...anda-c-132.html
Ma intereseaza viteza si calitatea acesteia in raport cu preturile
Deasemenea vrea sa stiu daca vreuna din ele se poate modifica ulterior si de unde as putea sa-mi procur cele necesare
Multumesc :lol:
Pagina 1 din 1
HELP....incepator
Postat 04 April 2008 - 12:14 PM
deci,parerea mea in legura mea cu o barca de viteza ar fi sa iei ceva de la s.i.e.r.a.
barcile astea o sa te dejamageasca,apoi o sa vrei sa bagi bani in ea ca sa o faci mai performanta si prea multa munca,modificari dupa modificari.......si iar modificari....apoi cum tie norocu'........poate sa mearga bine sau mai deloc.....intreaba-l pe potemkim ce a patit cu un Speed X Cyclone...mai uite pe forum ce-s de chinezarile astea....merg putin si apoi se strica...... :lol:
uite, eu zic sa faci mai bine asa......ia nenica una bucata de pirahnia.........ai motor,sistem de directie....apoi o statie de la futaba care sa aiba si servo pt carma inclus,un regulator navy speed 570 si mergi sigur pe 12-14 cell..............apoi o spirala de racire pt motor ,furtun de silicon niste teava de 4-5 mm si faci racirea ca la carte................apoi daca vrei in plus poti sa adaugi stabilizatoare,flapsuri...
mai bine asa....parerea mea.....sau un model asemanator...
barcile astea o sa te dejamageasca,apoi o sa vrei sa bagi bani in ea ca sa o faci mai performanta si prea multa munca,modificari dupa modificari.......si iar modificari....apoi cum tie norocu'........poate sa mearga bine sau mai deloc.....intreaba-l pe potemkim ce a patit cu un Speed X Cyclone...mai uite pe forum ce-s de chinezarile astea....merg putin si apoi se strica...... :lol:
uite, eu zic sa faci mai bine asa......ia nenica una bucata de pirahnia.........ai motor,sistem de directie....apoi o statie de la futaba care sa aiba si servo pt carma inclus,un regulator navy speed 570 si mergi sigur pe 12-14 cell..............apoi o spirala de racire pt motor ,furtun de silicon niste teava de 4-5 mm si faci racirea ca la carte................apoi daca vrei in plus poti sa adaugi stabilizatoare,flapsuri...
mai bine asa....parerea mea.....sau un model asemanator...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1