Proiect HIROBO catamaran conceptie proprie
Postat 26 March 2008 - 10:41 PM
Parerea mea...
Iar pic33 imi place cum lucrezi http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif
Cu stima!
Iar pic33 imi place cum lucrezi http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif
Cu stima!
Postat 27 March 2008 - 07:24 AM
...la turatia pe care o are 600 la 9,6V cele doua cuplaje cardanice nu o sa reziste, ansamblul "Z drive" e conceput pentru o turatie mai mica, cuplarea intre motor si ansamblu in mod normal, se face prin reductor, care reduce turatie si mareste cuplul. Barcuta e prea mica si greutatea componentelor prea mare. La lucrarea ta mai bine se preta axul port-elice direct drive eventual prin cuplaj elastic daca ai deviatie de aliniere , si carma clasica. Gandeste-te ca toata greutatea barcii la propulsie e preluata de cele doua cuplaje, si din cate am inteles inca mai vine incarcata.
Nu pot decat sa-ti urez bafta.
Nu pot decat sa-ti urez bafta.
Aceasta postare a fost editata de OldMann: 27 March 2008 - 07:29 AM
If the boat doesnt fly, dont buy!!!
Postat 29 March 2008 - 10:21 PM
frumoasa brcuta ta dar....exista 3 observatii
daca te-ai fi uitat la comentariile care s-au facut la barca lui @gabby de la subiectul kingcat ai fi vazut ca:
1). z-drive ar trebuii pus la orizontala
2).z-drive ar trebuii aliniat astfel
3). cabina este prea inalta, daca ai putea sa o reduci la jumatate din inaltimea acuala
oricum barca arata bine
bafta
daca te-ai fi uitat la comentariile care s-au facut la barca lui @gabby de la subiectul kingcat ai fi vazut ca:
1). z-drive ar trebuii pus la orizontala
2).z-drive ar trebuii aliniat astfel
3). cabina este prea inalta, daca ai putea sa o reduci la jumatate din inaltimea acuala
oricum barca arata bine
bafta
tel.0745026562
Postat 11 April 2008 - 04:52 PM
iata si un filmulet.sper sa mearga
Fisiere atasate
-
Video001.3gp (83.55K)
Number of downloads: 74
Catalin
0722634840
0722634840
Postat 11 April 2008 - 06:34 PM
Cand vad lucrari facute cu grija si pasiune imi vine sa ma las de pe acuma de acest hobby B)) pentru ca eu nu cred ca din mainile mele o sa iasa asa ceva vreodata. De cand stau pe forum (nici 2 saptamani) am citit si vazut multe si pot sa spun ca sunt cateva lucrari foarte misto, unele din fibra unele din balsa, unele din ce s-a nimerit. Poate am aceasta parere pentru ca sunt inca la inceput de tot, si inca nu am facut ceva practic, adica sa contruiesc eu cu mana mea. Dar eu sper ......
Am si eu o intrebare : carma asa a venit cu sistemul de prindere pentr servo?
Nu am voie decat sa zic felicitari pentru lucrare si sa ai parte de ea pe balta si sa faci valuri mari cu ea!!!
Bafta!
Am si eu o intrebare : carma asa a venit cu sistemul de prindere pentr servo?
Nu am voie decat sa zic felicitari pentru lucrare si sa ai parte de ea pe balta si sa faci valuri mari cu ea!!!
Bafta!
Postat 11 April 2008 - 08:16 PM
frumos ,frumos...... :D :D B) ........zici e din magazin.... :D
cred ca ai niste motoare pro 480 care zic eu ca-s destul de bune pentru inceput.vezi cu elicile...la motorul asta eu cred cel mai bine sa mergi pe 30 in 2 pale ca ai sa le incingi in draci...cu racirea cum faci....?
daca vrei ceva mai multa viteza pune niste motoare mai mari si mai multe cell....
uite aici ce pot face 2 motoare super 600 de la robbe normale la 7.2 volti cu 14 cell nimh si elici de 33 mm in 2 pale.
http://www.youtube.c...h?v=-mLHYF2_Vik
daca faci asa,eu stiu....poate......vezi de spirala de racire si cuplaje mai rezistente ca la turatile de la 600 o sa-ti faca pulbere cuplajele elastice...
ceea ce propun este doar o solutie low-cost,da e buna ideea si cu BL
cred ca ai niste motoare pro 480 care zic eu ca-s destul de bune pentru inceput.vezi cu elicile...la motorul asta eu cred cel mai bine sa mergi pe 30 in 2 pale ca ai sa le incingi in draci...cu racirea cum faci....?
daca vrei ceva mai multa viteza pune niste motoare mai mari si mai multe cell....
uite aici ce pot face 2 motoare super 600 de la robbe normale la 7.2 volti cu 14 cell nimh si elici de 33 mm in 2 pale.
http://www.youtube.c...h?v=-mLHYF2_Vik
daca faci asa,eu stiu....poate......vezi de spirala de racire si cuplaje mai rezistente ca la turatile de la 600 o sa-ti faca pulbere cuplajele elastice...
ceea ce propun este doar o solutie low-cost,da e buna ideea si cu BL