Pagina 1 din 1
Dezamagire.... Chinezarie luata azi...doar ia apa..atat
Postat 03 March 2008 - 06:08 PM
Buna seara. Ati vazut - sunt sigur - copii carora le-au dat lacrimile ca nu le merge jucaria. Asa am fost eu azi, desi am 40 de ani.... Am fost "virusat" de curand cu microbul asta al navomodelelor si azi mi-am rupt de la gura si mi-am luat o chinezarie... X Cyclone.... 930mm, 2 motoare 300, acumulator Ni-Cd 1800mAh, 7.2V... si am pus-o initial in cada, sa vad "cum sta pe apa"... Se umple in juma' de ora si, colac peste pupaza, vorba aia: "benzineshte, scanteieshte, da' nu...invarte elicele". Acumulatorul a stat la incarcat 4 ore si nu se aude decat un bazait "subtzirel" si atat....
Cunoscatorilor, "veteranilor", le transmit rugamintea sa-mi dea o idee; am gresit eu undeva sau tre sa ma duc sa le dau cu ea in cap?
Cu mii de multumiri anticipate....
P.S. Numai cei care au fost pe IOR duminica sunt de vina.... ei m-au "virusat" :-)
Cunoscatorilor, "veteranilor", le transmit rugamintea sa-mi dea o idee; am gresit eu undeva sau tre sa ma duc sa le dau cu ea in cap?
Cu mii de multumiri anticipate....
P.S. Numai cei care au fost pe IOR duminica sunt de vina.... ei m-au "virusat" :-)
Postat 03 March 2008 - 10:42 PM
nu dispera,asa se intampla cu chinezariile ,merg 5 min si apoi la gunoi.
de ce nu o modifici,asa mai scoti ceva viteza din ea.poti sa mergi pe un navy direct (eventual ii schimbi motorul caci are un ef.....nu mai stiu :) oricum e destul de slab decat un 600/19.la ansamblu de propulsie ii pui o spirala de racire de aluminiu.apoi un regulator: e bun si un art tech de 30 amperi ,dar trebuie sai faci neaparat racire ca a fost conceput pt aero,o statie proportionala de la futaba atak 2 er din care ai si servo pe carma si pakuri de 7 cell de 3300 jamara.carma poti sa o faci si tu si restul de piese..
deci nu e mult pt ceva bun, te ajunge in max 4 mil,si nu o sa mai ai probleme cu inundarile. :) :D
de ce nu o modifici,asa mai scoti ceva viteza din ea.poti sa mergi pe un navy direct (eventual ii schimbi motorul caci are un ef.....nu mai stiu :) oricum e destul de slab decat un 600/19.la ansamblu de propulsie ii pui o spirala de racire de aluminiu.apoi un regulator: e bun si un art tech de 30 amperi ,dar trebuie sai faci neaparat racire ca a fost conceput pt aero,o statie proportionala de la futaba atak 2 er din care ai si servo pe carma si pakuri de 7 cell de 3300 jamara.carma poti sa o faci si tu si restul de piese..
deci nu e mult pt ceva bun, te ajunge in max 4 mil,si nu o sa mai ai probleme cu inundarile. :) :D
Postat 04 March 2008 - 07:54 AM
M-a amuzat ce ai scris, OldMann si mi-am insusit critica.... combinatia de "sh" si "tz" e o "deformatie profesionala" de la prea mult "chat-uit" pe huburi si messenger. Multumesc pentru sugestia subtile. Promit sa revin "pe linia de plutire". :-)
Sonic xz: apreciez la maxim sfaturile tale, dar am o mica problema: pentru mine - deocamdata - e chiar "chineza" ce-mi zici tu acolo. Sunt boboc-boboc in treaba asta, dar promit ca ma apuc de invatat. Dealtfel, am citit cam tot ce s-a scris pe aici si inca mai "cercetez", dar sunt multe lucruri pe care nu le inteleg. Sper ca la intalnirea de pe IOR de duminica sa gasesc vreun binevoitor care sa-mi "traduca" si mie cate ceva.
Inca o data, multumesc.... e reconfortant sa stii ca nu esti chiar singur prin "jungla" asta.
Sonic xz: apreciez la maxim sfaturile tale, dar am o mica problema: pentru mine - deocamdata - e chiar "chineza" ce-mi zici tu acolo. Sunt boboc-boboc in treaba asta, dar promit ca ma apuc de invatat. Dealtfel, am citit cam tot ce s-a scris pe aici si inca mai "cercetez", dar sunt multe lucruri pe care nu le inteleg. Sper ca la intalnirea de pe IOR de duminica sa gasesc vreun binevoitor care sa-mi "traduca" si mie cate ceva.
Inca o data, multumesc.... e reconfortant sa stii ca nu esti chiar singur prin "jungla" asta.
Postat 04 March 2008 - 09:05 AM
cu timpul o sa inveti mai multe,asa am inceput si eu si ceilalti care ii vezi acum pe forum
cand era vorba sa cumpar o radiocomanda nu stiam de functia bec care tot ma incurca in voltaje,si asa mai departe ,citind pe siteul concurentei mi-am da seama ce si cum ce foloseste......
daca vrei iti fac o lista completa cu ce trebuie sa cumperi.. :)
cand era vorba sa cumpar o radiocomanda nu stiam de functia bec care tot ma incurca in voltaje,si asa mai departe ,citind pe siteul concurentei mi-am da seama ce si cum ce foloseste......
daca vrei iti fac o lista completa cu ce trebuie sa cumperi.. :)
Postat 06 March 2008 - 10:50 PM
baiatu' s-a apucat de modificat,poti sa vezi la subiectul cu "lighean" http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif :D
Arata acest topic
Pagina 1 din 1