Pagina 1 din 1
Hub de dc pentru navomodelisti "Lansam" discutii "la apa"... live
Postat 04 March 2008 - 08:45 AM
Pentru "virusatii" in navomodele - si nu numai - am "lansat la apa" un hub de dc unde sa putem conversa in "timp real", toti odata in acelasi chat sau doi cate doi (ca la galere :-) ) in "privat".... Adresa hubului este: dchub://navo.no-ip.org:5555
Puteti intra cu orice client de dc, fara limitari.
Multumesc si va astept
Puteti intra cu orice client de dc, fara limitari.
Multumesc si va astept
Postat 04 March 2008 - 10:59 AM
:)
trebuie gasita o formula functionala care sa nu dispara peste noapte, la care sa aderam cu toti. posibiliati sa facem forumuri sunt pe internet fara numar, eu personal am posibilitatea sa fac un forum fara sa ma coste nimic pentru ca asta este un domeniu de care ma ocup la munca, dar consider ca acest lucru ar diviza si mai mult comuniunea noastra si nu stiu daca merita. in timpul liber urmaresc si alte forumuri de profil navomodelitic dar sincer slabuta miscare. Daca dicutiile interesante se vor muta in alta parte probabil ca am sa fac si eu aceeasi miscare dar pana atunci am sa urmaresc cu interes evolutia HUB-ului si al celorlalte comunitati de modelisti
Spor
trebuie gasita o formula functionala care sa nu dispara peste noapte, la care sa aderam cu toti. posibiliati sa facem forumuri sunt pe internet fara numar, eu personal am posibilitatea sa fac un forum fara sa ma coste nimic pentru ca asta este un domeniu de care ma ocup la munca, dar consider ca acest lucru ar diviza si mai mult comuniunea noastra si nu stiu daca merita. in timpul liber urmaresc si alte forumuri de profil navomodelitic dar sincer slabuta miscare. Daca dicutiile interesante se vor muta in alta parte probabil ca am sa fac si eu aceeasi miscare dar pana atunci am sa urmaresc cu interes evolutia HUB-ului si al celorlalte comunitati de modelisti
Spor
Aceasta postare a fost editata de vasia: 04 March 2008 - 11:00 AM
Postat 05 March 2008 - 12:10 PM
p.cipri, la 4 Mar 2008, 17:16, a spus:
Scuze dar voi cum va conectati la HUB?
Eu dau pe configure, scriu dchub://navo.no-ip.org:5555, apoi ADD dar nu vrea sa incarece nimic!!!!
Spuneti-mi unde gresesc???
Eu dau pe configure, scriu dchub://navo.no-ip.org:5555, apoi ADD dar nu vrea sa incarece nimic!!!!
Spuneti-mi unde gresesc???
Baga la adresa doar asta! navo.no-ip.org:5555
si o sa mearga
0745.356.013
Bucuresti/Rahova
Bucuresti/Rahova
Arata acest topic
Pagina 1 din 1