alternativa la after run oil
Postat 21 February 2008 - 10:59 PM
Postat 21 February 2008 - 11:06 PM
SHAKS, la 21 Feb 2008, 22:59, a spus:
"SHAKS" de unde putem cumpara ulei de ricin simplu ? la ce cantitati gasim si la ce preturi? multumim
Postat 22 February 2008 - 11:03 AM
Avand in vedere ca uleiul de ricin din farmacii are destinatie medicala, s-ar putea sa nu fie pur, si sa aiba diversi conservanti sau substante-medicamentoase in compozitie. Poate de asta ai auzit ca ar fi contraindicat. Este doar o supozitie, dar pastila de vitamina C nu contine doar vitamina C, nu? Cel luat de la medchim este pura, fiind materie prima.
Sper sa fi fost de ajutor.
Postat 22 February 2008 - 11:29 AM
SHAKS, la 21 Feb 2008, 23:59, a spus:
Gresit!!!...pentru stocare sau after run, nu folositi uleiul de ricin sau alte uleiuri vegetale...acestea au obiceiul sa sicativeze (se usuca).
Ce garnituri siliconice are un motor?...puteti baga in el ulei mineral, dar cel mai recomandat ar fi daca nu aveti ulei special after-run, atunci ulei de arma. Acesta curata si calamina. Garniturile se gasesc doar in carburator si uleiul de stocare se presupune ca nu ajunge acolo iar daca ajunge, e in cantitati prea mici ca sa poata afecta ceva.
In general, motoarele sunt facute sa fie rezistente la stresuri infernale, o picatura de ulei, nu le omoara!
Cu rabdare si ciocan.
Postat 22 February 2008 - 11:48 AM
Postat 22 February 2008 - 07:16 PM
Marinaru, la 22 Feb 2008, 11:29, a spus:
SHAKS, la 21 Feb 2008, 23:59, a spus:
Gresit!!!...pentru stocare sau after run, nu folositi uleiul de ricin sau alte uleiuri vegetale...acestea au obiceiul sa sicativeze (se usuca).
Ce garnituri siliconice are un motor?...puteti baga in el ulei mineral, dar cel mai recomandat ar fi daca nu aveti ulei special after-run, atunci ulei de arma. Acesta curata si calamina. Garniturile se gasesc doar in carburator si uleiul de stocare se presupune ca nu ajunge acolo iar daca ajunge, e in cantitati prea mici ca sa poata afecta ceva.
In general, motoarele sunt facute sa fie rezistente la stresuri infernale, o picatura de ulei, nu le omoara!
Da corect nu cu ricin !Eu am lasat un motor vreo 3 luni cu ricin si m-am chinuit o saptamana sa-l pun pa roate ,sa anchilozat rau tare ricinul ! acum folosesc WD 40 cu suuuuper succes!
Postat 22 February 2008 - 07:18 PM
@SCCIROCO80
Eu nu as incerca cu ulei de bucatarie, mai degraba uleiul de ricin de la farmacie.

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
Postat 22 February 2008 - 07:57 PM

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
Postat 22 February 2008 - 09:16 PM
1. Specificatii Wurth hhs 2000
*Recomandat pentru: balamale,glisiere,lacate,imbinari,schimbator viteze,pedala acceleratie si ambreaj,etc. Recomandat si pentru lubrifierea partilor supuse la presiuni mari.
*Caracteristici: ulei sintetic cu vascozitate medie si rezistenta la presiuni mari.Fluiditate foarte buna care permite produsului sa patrunda cu usurinta in spatii inguste.Dupa cateva minute solventul se evapora pe suprafata ramanand un ulei foarte aderent, rezistent la apa.Protejeaza la coroziune.Compatibilitate cu inele O si X.Rezistent la ape reziudale, apa sarata, acizi si baze diluate.
*Nu contine silicon si acizi. culoare galbuie
(acest spray il am acasa si vreau sa vad daca este bun pt. after run) daca nu... iau un WD-40
2. Wd-40
Specificatii: Acest spray este un lubrifiant care se foloseşte la ungerea şi deblocarea angrenajelor şi mecanismelor in mişcare ( jucării, biciclete, balamale, cositori, arcuri, lacăte, valve, etc.),prevenind înţepenirea şi blocarea lor.
*Totodată curăţă grăsimea, murdăria, smoala, etc.
*Indepartează umezeala de pe sistemele electrice,evitând riscul de a se produce scurt-circuit.
*Penetrează rugina de pe suprafetele metalice si deblochează părţile înţepenite sau îngheţate.
*Excelent lubrifiant ce asigură o mai buna funcţionare a mecanismelor in mişcare.
*Implementarea unui scut protector pentru suprafeţele metalice împotriva oxidării.
Si inca ceva :D. Gasesc in hyper'market'uri wd-40 ?
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de Toys: 22 February 2008 - 09:17 PM
Postat 22 February 2008 - 10:11 PM
Cat despre Wurth-ul in discutie, este FOARTE aderent. Dupa ce se evapora solventul ramane o vaselina fina si lipicioasa, totusi consistenta -fata de alte spray-uri de profil care lasa doar putin grase suprafetele. Asta ajuta la faptul ca nu va fi aruncata de pe pinioane in miscare.
Postat 23 February 2008 - 12:05 PM
*Lista de preturi:
-wd-40 100ml = 9 lei
-wd-40 200ml = 11 lei
-wd-40 400ml = 18.50 lei
Eu mi'am cumparat unul de 200ml cu toate ca pe raft pretul era de 11lei la casa am platit 9.32 lei :lol:
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de Toys: 23 February 2008 - 12:05 PM