Modelism - RHC Forum: club de aeromodele - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

club de aeromodele demersuri

#1 Useril este offline   jester 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1296
  • Inregistrat: 11-April 04

Postat 06 March 2008 - 05:21 PM

salutare tuturor!

in urma cu o saptamana, aeroclubul teritorial caransebes si-a inceput oficial activitatea, primele pregatiri avand loc incepand de dumunica. cu aceasta ocazie, edilii orasului, printre care sunt si cativa fosti aviatori, s-au gandit sa deschida si un club de aeromodele, unul din ei m-a rugat sa ma interesez de tot ce trebuie pentru a infiinta aeroclubul.
ce pot eu oferi ca informatii acum este legat de constructia de aeromodele, de locuri de procurare a materialelor. ce nu stiu, si as dori sa va intreb pe voi, suna cam asa:

legal, ce acte trebuie sa aibe un club de asta? tine de primarie? la noi mai este o ramasita a ceea ce a fost clubul copiilor, unde erau printre altele si sectii de aeromodele, navomodele, electronica, acum ceea ce a mai ramas din el este clubul de informatica si in rest..cam atat...

ce concursuri oficiale se organizeaza la nivel de club, ce categorii, sau..daca stiti voi altceva si nu am intrebat eu...v-as ruga sa ma ajutati, de raspunsurile voastre va depinde infiintarea noului club de aeromodele caransebes, eu unu ma ocup de aeromodele doar la nivel de hobby, nu si la performanta, concursuri, regulamente si alte minuni de astea, iar in oras nu prea am mai vazut pe nimeni care sa faca asa ceva, sper totusi ca dupa infiintare, clubul sa fie frecventat de pasionatii RC-urilor. nu doar aero, se poate si navo sau alte categorii.

va multumesc anticipat si astept rapunsurile voastre!
I feel the need, the neeed for speeed.....
0

#2 Useril este offline   ionutz_csu galati 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 338
  • Inregistrat: 15-October 07

Postat 07 March 2008 - 10:45 AM

salut

din punct de vedere juridic nu stiu exact ce trebuie sa faci dar daca a mai fost acolo club de aeromodele este pesibil sa poti sa l resuscitezi cu conditia ca acel club sa nu mai functioneze

daca te imtereseaza un calendar competitional intra te rog pe www.frmd.ro

multa bafta
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu