Modelism - RHC Forum: Petitie AC/DC in Romania - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Petitie AC/DC in Romania

#1 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 537
  • Inregistrat: 25-December 05

Postat 29 July 2008 - 08:54 PM

Daca doriti sa-i vedeti la Bucuresti, semnati aici -> http://www.petitieon...-p28041044.html
0

#2 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 29 July 2008 - 10:16 PM

...si daca nu vreau sa-i vad, unde semnez? :rolleyes:
...tabula crasa, mortua est!
0

#3 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 02-December 02
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 29 July 2008 - 11:56 PM

O sa si citeasca ei asta si o sa ramana impresionati...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#4 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 30 July 2008 - 07:29 AM

ipsihi, la 29 Jul 2008, 22:16, a spus:

...si daca nu vreau sa-i vad, unde semnez? :rolleyes:

pe site-ul lui Vali Vijelie
DT
0

#5 Useril este offline   Eugen F. 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 182
  • Inregistrat: 24-November 04

Postat 30 July 2008 - 08:06 AM

Scuze... are vreo relevanta pentru acest forum?

:rolleyes: Nu vreti sa semnati si aici?

http://www.petitieonline.ro/petitie/inchid...-p08811049.html
http://www.petitieonline.ro/petitie/inceta...-p04601042.html

Aceasta postare a fost editata de Eugen F.: 30 July 2008 - 08:08 AM

Eugen Fomino
0

#6 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 30 July 2008 - 08:27 AM

Da mai bine: http://www.petitieonline.ro/petitie/refabr...-p56721047.html
..sau
http://www.petitieonline.ro/petitie/interz...-p32221038.html
da' catre persoanele psihice?!...
sa te strici de ras, nu alta...

Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 30 July 2008 - 08:30 AM

Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#7 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 30 July 2008 - 08:31 PM

http://www.samoaramaneaua.ro

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 02 August 2008 - 06:08 PM

0

#8 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 31 July 2008 - 11:37 AM

Eu as vrea sa ii vad...sper sa vina in RO
0

#9 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 31 July 2008 - 12:17 PM

Nu ma intelegeti gresit, si eu as vrea, am "crescut" si cu AC/DC. Dar utilitatea unei petitii e aproape nula in cazul asta... Ei vin pe un contract, pe bani (frumosi), etc... Nu vin de dragul nostru...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#10 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 31 July 2008 - 01:59 PM

Vezi postareaVIPER, la Jul 31 2008, 12:17 PM, a spus:

Nu ma intelegeti gresit, si eu as vrea, am "crescut" si cu AC/DC. Dar utilitatea unei petitii e aproape nula in cazul asta... Ei vin pe un contract, pe bani (frumosi), etc... Nu vin de dragul nostru...

Petitia este adresata celor de la Emagig Entertainment, cei care au facut posibil sa avem in Bucuresti intr-o luna, atatia artisti cati n-a vazut Romania intr-o gramada de ani.
Din cate se pare, sunt foarte receptivi la doleantele si ingrijorarile publicului si aceasta petitie nu poate face decat sa le re-aduca in atentie, ca Romanii vor sa vada AC/DC in Ro.
Pentru cine nu stie, chiar reprezentantii EMagic au declarat ca intr-o oarecare masura, Metallica a ajuns a 2-a oara in Ro si datorita fanilor pe care aceasta formatie ii are aici si care doreau sa-si vada favoritii inca o data.:

"Cine cauta radacinile celei de-a doua veniri a Metallica in Romania va da probabil si de primele posturi prin care un fan roman solicita revenirea trupei la Bucuresti. Pe http://eventful.com si pe http://www.rupere.md, de pilda, cineva cu numele Simonette a postat in aceeasi zi – 5 februarie 2007 – mesaje prin care incerca, nici mai mult, nici mai putin, decat sa aduca Metallica in Romania. Argumentele ei? Slabe, aparent. Sau puternice – depinde cum masori. Una peste alta, postul cu titlul „ALERTA!!!!!! Sa votam pentru Metallica si Romania“ a adunat cateva sute bune de voturi.

FARA INSISTENTE. A avut campania online declansata de Simonette acum un an si jumatate vreun rol, oricat de mic? Greu de zis. Laura Coroianu spune ca si cei de la Emag!c au primit „o gramada de mailuri de la fani, pentru ca fusesera o groaza de zvonuri ca vine Metallica si lumea a inceput sa ne scrie“. Si, pana la urma, cum a venit totusi una dintre trupele cult ale anilor ’80–’90 pentru a doua oara in Romania? „Metallica s-a in tam plat“, sumarizeaza Laura Coroianu, care s-a ocupat impreuna cu echipa Emag!c de organizarea concertului – un show care de altfel nici nu fi gura, in decembrie trecut, pe lista evenimentelor anuntate. Povestii, care a in ce put in primavara, ii lipseste suspansul: s-a intamplat, de fapt, ca unul dintre asociatii Emag!c sa se intalneasca in martie „la nu-stiu-ce festival“, spune Coroianu, cu unul dintre managerii Metallica. „Vrem sa venim la Bucuresti“, a zis reprezentantul trupei. „Da, ma, exceptional, si noi vrem sa va aducem la Bucuresti, pentru ca sunteti minunati si aveti un «fan base» extraordinar in Romania“, a raspuns asociatul Emag!c. Cam asta a fost tot. S-a batut palma pe loc, iar pentru stabilirea detaliilor a mai fost nevoie de sase saptamani – „dintre toate concertele noastre clar a fost un record si, din cate stiu piata de concerte, cred ca a fost cea mai scurta negociere“, spune Laura Coroianu.

FARA CIFRE. Asadar, Metallica a fost cea care a cerut sa vina in Romania. Ar fi deci exagerat ca cineva sa traga concluzia ca Simonette ar fi contribuit esential, cu alerta ei, la declansarea intregului lant de evenimente – dar probabil ca n-ar fi totusi exagerat sa spunem ca fanii din Romania pot fi, impreuna, un magnet pentru o asemenea trupa."

Oricum nr. de semnaturi creste mai rapid decat orice previziune optimista asa ca...speranta moare ultima.
Si chiar daca nu va fi la noi, undeva pe o raza de 1000 km tot vor ajunge si bineinteles ca voi fi prezent...va fi pentru a 2-a oara :)
0

#11 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 31 July 2008 - 02:15 PM

Vai, ce BS imens am citit in citatul ala! Metallica NU a vrut sa vina in RO, ai nsotri au tras de trupa intr-un mod foarte apropiat de milogeala! Mai departe s-a discutat cu hartii si bani in fata, restul s-a vazut. Concert foarte slab (ca sonorizare mai ales), comparativ cu ce a fost in acelasi turneu in Polonia, Germania, Portugalia etc (ultimele 2 le am iar primul se gaseste tras din public). Nu are sens sa zic comparativ cu 1999, ca deja sar in alta discutie...

Deci, ii doare undeva de fani pe toti. o sa zica ca "vai, cum sa nu", doar pentru publicitate. Dar mai exista si informatii "din spate" care sunt fix pe dos...
Flickr - pozele mele
0

#12 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 31 July 2008 - 03:45 PM

Vezi postareaVIPER, la Jul 31 2008, 02:15 PM, a spus:

Vai, ce BS imens am citit in citatul ala! Metallica NU a vrut sa vina in RO, ai nsotri au tras de trupa intr-un mod foarte apropiat de milogeala! Mai departe s-a discutat cu hartii si bani in fata, restul s-a vazut. Concert foarte slab (ca sonorizare mai ales), comparativ cu ce a fost in acelasi turneu in Polonia, Germania, Portugalia etc (ultimele 2 le am iar primul se gaseste tras din public). Nu are sens sa zic comparativ cu 1999, ca deja sar in alta discutie...

Deci, ii doare undeva de fani pe toti. o sa zica ca "vai, cum sa nu", doar pentru publicitate. Dar mai exista si informatii "din spate" care sunt fix pe dos...

Sper totusi ca ai fost la vreodata la un concert Metallica, in Ro sau aiurea si ca nu vorbesti doar din auzite sau vazute pe net, ca daca-i asa....

In rest, nu are rost si nici nu vreau sa mai comentez :)
0

#13 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 31 July 2008 - 04:29 PM

Vrei sa-ti arat biletele? Si din 1999, si de acum cateva zile? Nu are sens. Tu ai dat un citat de pe net, eu vorbesc din culise. OK? E mult marketing in fata, sunt multi bani, dar adevarul nu se scrie. Si intreaba pe cine doresti si a fost in 1999 care concert a fost mai bine sonorizat (in primul rand). Aici s-a cantat pe sonorizare Emagic. S-a vazut...
Flickr - pozele mele
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu