Modelism - RHC Forum: probleme cu YM - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

probleme cu YM

#1 Useril este offline   jester 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1296
  • Inregistrat: 11-April 04

Postat 08 January 2008 - 03:56 PM

salutare si La multi ani!
imi cer scuze ca poate nu e potrivit sa intreb aici, dar nu stiu unde sa intreb, poate totusi stie cineva: azi toata ziua nu am putut intra pe id-ul meu de mess, dau sa se conecteze, dupa ceva timp apare sa dau iar sign in si se deskide o fereastra de explorer pe siteul yahoo unde imi cere sa ma loghez, si tot bag id-ul si parola si tot zice ca nu e buna. nici mailul de pe id-ul asta nu merge sa intru pe el, insa celalt id al meu merge, id-ul colegilor de camera merge....
ce ar fi de facut? voi pierde oare toata lista? :( se poate face ceva?
ma gandeam sa mai astept, insa celelalte id-uri merg, aseara mi-a mers id-ul, azi nu merge toata ziua...
I feel the need, the neeed for speeed.....
0

#2 Useril este offline   Cirip 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 732
  • Inregistrat: 07-January 05

Postat 08 January 2008 - 05:33 PM

Ciudat...
Daca alte IDuri merg, nu pare sa fie problema de conexiune sau de server.
Ori nu bati parola/IDul corect, ori ai uitat vreun Caps pus, ori s-o fi busit una din tastele cu care bati parole (bate parola in Notepad, ca sa vezi ce scrii de fapt), ori... face cineva glume proaste. Te-a hacuit (un key logger, ceva) si ti-a schimbat parola fara sa stii.

Mai asteapta si alte opinii.

Cirip
Teorie este atunci cand stii totul, dar nu merge nimic.
Practica este cand toate merg, dar nu stii de ce.
Montajele mele imbina teoria cu practica: nu merge nimic si nu stiu de ce.
0

#3 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1010
  • Inregistrat: 13-December 07

Postat 09 January 2008 - 08:54 AM

Aparent a fost o gâlmă în Yahoo!, pentru că aseară nici mie nu mi-a mers. De fapt YM! (sau Pidgin) a funcţionat odată autentificarea încheiată - problema a fost cu componenta de autentificare a sistemului (mie mi-a mers la serviciu până pe la 17:45 când am plecat, iar acasă nu a mai vrut să se logheze - nici YM pe Windows, nici Pidgin pe un Fedora :(.

Acum văd că şi-a revenit.
Ave
0

#4 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 09 January 2008 - 09:04 AM

Si eu am avut aseara probleme cu YM-ul si mi-a mai confirmat si altcineva. Ciudat e ca lui Jester ii merg alte ID-uri, deci la el nu este problema de YM.
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#5 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 January 2008 - 10:48 AM

Hmmmm.... Întrebarea este dacă acele ID-uri erau deja logate sau nu. Că dacă erau logate, e normal să fi mers. Acum se pare că problemele au fost remediate.

Apropos de Yahoo Messenger (dar şi alte aplicaţii de instant messaging): bănuiesc faptul că ştiţi deja că nu e "sănatos" să trimiteţi informaţii sensiblile prin această metodă. Dacă aveţi nevoie însă de comunicaţii sigure "în timp real" vă recomand următoarea suită de aplicaţii, pe care o folosesc cu spor de pe la jumătatea anului trecut:

http://www.secway.fr/

Căutaţi pe acolo SIMPLite for Yahoo Messenger (sau "for MSN messenger", ce folosiţi). Nu este obligatoriu ca toţi partenerii voştri să-l folosească, dar evident că nu veţi potea folosi comunicaţii criptate decât dacă se găseşte aplicaţia ŞI în partea cealaltă. Mai mult, aplicaţia cunoaşte cele mai răspândite aplicaţii de instant messaging (de exemplu Trillian, GAIM, Pidgin, Miranda).
Instrucţiunile de utilizare sunt destul de simple (dacă aveţi probleme, MI sau mail şi vă ajut cumva).

O zi frumoasă!
Ave
0

#6 Useril este offline   fantoma20 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 160
  • Inregistrat: 11-December 07

Postat 09 January 2008 - 11:11 AM

da si eu am avut niste probleme tot aseara

Aceasta postare a fost editata de fantoma20: 09 January 2008 - 11:12 AM

0

#7 Useril este offline   jester 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1296
  • Inregistrat: 11-April 04

Postat 09 January 2008 - 12:39 PM

in final am reusit sa intru, dupa ce am schimbat parola, lucru imposibil ieri dimineata. am reusit in final sa intru pe mailul id-ului, am incercat apoi sa intru si pe mess insa avea aceleasi simptome. am schimbat apoi parola, ceea ce nu pteam face de dimineata si in final am reusit sa intru pe mess. evidnet m-am speriat, mai ales cand am vazut ca doar acest id avea probleme....
va multumesc pentru rapsurile voastre si imi cer scuze daca a deranjat acest subiect....
I feel the need, the neeed for speeed.....
0

#8 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 January 2008 - 01:48 PM

Chill down, nu a deranjat (cel puţin nu m-a deranjat pe mine).

Oricum, bine că ţi-ai schimbat parola dacă au persistat probleme de login. Eu m-am trezit cu un cont hăckuit în toamna lui 2006, după ce m-am logat la centrul de training la Red Hat din Anglia (!) pe un laptop public disponibil în spaţiul de "pauze". Să-mi fie învăţătură de minte să nu mai folosesc YM (sau alte aplicaţii ce implică date personale...) pe calculatoare publice :lol:
Ave
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu