`` gn4*47gc/dg51v1b44g+4b``
Mai multi colegi isi exprima motivat sau mai putin motivat reticenta in a discuta despre acest domeniu, si mai cu seama despre motoare si combustibili.
Eu zic sa nu avansam lucrurile in acest fel, si sa ajungem sa scriem cuneiform, morse, zulu sau mai stiu eu cum!
Toti cei care intra aici, ar trebui sa stie si sa INTELEAGA faptul ca aici nu trebuie sa cauti solutii pt a face lucruri ce nu trebuiesc facute ( lucruri care intra sub incidenta penala). Nu le enumar.
Tot ce este scris aici, trebuie folosit ca informare/completare ``cultura generala`` legata de acest domeniu. Nici ca iti faci un model, nu iti ia nimeni gatul.
Nu mai puneti (cei care o faceti) intrebari idioate de gen: ``am ceva ramas de la revelion... vreau sa fac una mare...``, sau alte tampenii.
VOI, care puneti intrebari tampite,sau VOI care sugerati subtil fara sa va dati seama intentia de a face altceva, VOI sunteti sursa de reticenta pe care o induceti si altora care vor de fapt sa cunoasca,sa discute, si nu sa faca altceva aiurea.
Ii dau dreptate si lui Liviu, lui Dexter si la toti ca ei, care incrimineaza ``nivelul de cultura``. Sa nu mai vorbim de exprimarea unora din aceasta categorie, tip ``care este``...
Dar mie, si sigur nici altora, nu ne convine ca din cauza categoriei de ``noi descoperitori de zgomot``, ceilalti colegi sa nu se poata exprima
de teama ca un put**ica din asta isi va scoate ochii si va da vina pe acest forum.
Trebuie sa stie toti ca , indiferent daca esti minor(!!pe site!!) sau nu, tot ce faci, faci``pe mana`` ta, prietene si raspunzi!!!
Si RASPUNZI PERSONAL!!!
Ii rog pe toti (admini, moderatori,membri) cei ce pot face ceva, sa faca, sa puna sus si clar care e treaba cu rachetomodelismul asta, ca sa nu mai fie inteles altceva, dar nici sa nu ajunga `` ghici ce spun``, sau ``sper ca te-ai prins``.
Nici sa imi spuna X pe langa fiecare afirmatie dintr-un context despre motoare sau combustibili: ``dar, legea 406/2006....!, dar legea406/2006..!``. Ca nu e site de legislatie! (si nici nu trebuie sa o scrii cu litera mare)
Hai sa fie rubrica de rachetoMODELISM.
Propunere: puneti fratilor sus :``racheto sub incidenta legii 406/2006``. Ai intrat, deci cunosti legea si iti asumi responsabilitatea tuturor faptelor!
(Mentionez ca multe din intrebarile tampite au fost sterse rapid de aceea nu le mai puteti vedea; asta ca sa nu considerati ideea exagerata )
Daca se considera aiurea ce am scris, rog a fi sters!
Aceasta postare a fost editata de HESS: 06 January 2008 - 11:34 PM