2000 + useri inregistrati
#1 Guest_Webmaster_*
Postat 25 November 2003 - 11:39 AM
Doresc sa multumesc in primul rand moderatorilor: Big, Marinaru, Olaf the Viking si nu in ultimul rand Viper pentru ajutorul acordat in moderarea forumului. De asemenea, multumesc utilizatorilor activi ai acestui forum.
Imi mentin opinia ca daca vom pastra forumul curat si la obiect vom reusi sa atragem tot mai multi utilizatori activi.
Toate cele bune!
Postat 25 November 2003 - 12:55 PM
Ii apreciez pe cei de la aero care sunt de fiecare data cel putin 10 adunati la camp.
Sper ca anul viitor vom fi si mai multi.
Postat 25 November 2003 - 01:15 PM
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 25 November 2003 - 08:38 PM
Flickr - pozele mele
Postat 25 November 2003 - 01:48 PM
Fara sa folosesc cuvinte mari si fara acoperire, vreau sa va spun ca ma bucur tare mult sa vad ca incet-incet comunitatea noastra se incheaga, se coaguleaza. Sunt sigur ca miscarea noastra va merge inainte si am ajuns sa fiu chiar mandru ca moderez o rubricuta din acest forum. Totul este posibil datorita RHC care a pus la dispozitie resursele. Apoi membrilor care au inteles ca trebuie sa tinem forumul, asa cum zice si webMaestrul, curat si pe directie.
Tot inainte!
Big
Postat 25 November 2003 - 02:16 PM
Sper sa ne intalnim si la 3000 de useri, si la implinirea a 10 ani de fiintare samd!
FELICITARI RHC!!
Cu rabdare si ciocan.
Postat 25 November 2003 - 03:50 PM
Sa aveti spor dragi tovarasi si pretini!
tov. Big de la organizatia de baza
Postat 25 November 2003 - 07:49 PM
Ma bucur ca pot sa fac parte din acest colectiv chiar daca sunt inca novice in de-ale zburatului si termenilor tehnici de pe acest forum DAR...daca acest forum nu era...poate renuntam de mult la aeromodelism!
Pot spune sincer acest lucru si cei in cauza cunosc acest amanunt de la prima noastra intilnire din ultimele clipe minunate ale RR 2003.
Acum sunt mai bogat cu multe cunostinte din domeniu, ore de zbor si mai ales am multi prieteni adevarati!
Eu sunt deficitar cu colegi de zbor pe-acasa dar datorita forumului am reusit sa zbor acasa la prietenii mei in diferite colturi ale tarii si acesta este un lucru minunat, spun acestea acum chiar de la Brasov unde azi am incheiat un zbor in premiera pe vestitul aerodrom de la Sanpetru. Sper ca reusesc macar in zilele care au ramas sa si fac cunostinta cu citiva modelisti din zona.
Va doresc succese in continuare, sper sa reusim sa ne cunoastem si personal odata cu cel putin 25% din acesti membri la o oarecare intilnire organizata poate anul viitor!
zozo
Postat 25 November 2003 - 08:59 PM
Sa dea Dumnezeu sa fim din ce in ce mai multi, si in aer, si pe apa, si pe uscat, si in casa...
La Multi Membri!
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 25 November 2003 - 09:01 PM
Flickr - pozele mele