Modelism - RHC Forum: Dispozitiv electronic - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Dispozitiv electronic pentru parasuta

#31 Useril este offline   detonate 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 86
  • Inregistrat: 05-August 07

Postat 11 January 2008 - 07:44 PM

ok multumesc. nu ma prea pricep. am sa rog pe cineva sa ma ajute.

Bafta la toti si reusite
0

#32 Useril este offline   pavcostel 

• Membru Fumator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1598
  • Inregistrat: 01-October 04

Postat 11 January 2008 - 09:53 PM

Serios, cred ca sigur vei gasi in zona pe cineva care sa-ti faca montajul la un pretz modic. Daca nu esti in bransa scutesti multe nimicuri suparatoare si investitii in ceva scule de lipit...
Daca te blochezi, pune aici problema concret si se vor gasi colegi sa lamureasca necazul. Oricum, trebuie sa verifici la sol de mai multe ori montajul, fara improvizatii, sa fii convins ca e ok.

Bafta!

Costel
35 MHz, canal 60,62,78.
0

#33 Useril este offline   ErG 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 78
  • Inregistrat: 24-October 07

Postat 14 January 2008 - 10:35 PM

Vreau sa ma ajute cineva !!! :) ... Din ce material sa fac parasuta si cum sa fac dispozitivul de catapultare ... pls pls .. la catapultare chiar is 0 :)
0

#34 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 14 January 2008 - 11:28 PM

N-am inteles din mesaj ce fel re rachetomodel ai. Adica pentru ce vrei sa faci parasuta. Ar trebui corelete mai multe...
Marimea parasutei cu masa modelului pe care vrei sa-l protejezi, materialul parasutei e legat de pret si implicit de valoarea modelului, toate sunt legate de indemanarea ta, si tot asa.
In principiu trebuie un material usor si rezistent. Merge aproape orice. Doar sa-l ai :)
De la panza de matase la folie din sac de gunoi menajer.
Doar sa protejezi la temperatura si sa scoti parasuta cand trebuie, sau macar nu prea devreme.
Scoaterea parasutei fie o faci folosind gaze de ardere ca in varianta clasica, fie folosind dispozitive bazate pe tot felul de principii, discutate aici. Reciteste subiecte de la vademecum, din sectiunea de rachetomodele, eventual cauta ceva simila pe net si sigur o sa te lamuresti. E ceva de munca dar satisfactia o sa fie pe masura muncii. Adica asta sper :)
Bafta!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu