Modelism - RHC Forum: dilema - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

dilema nu stiu ca sa cumpar

#1 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 28 October 2006 - 10:03 AM

Salutare
am si eu o maaaaareeee dilema.Vreau sa cumpar un avion si nu stiu pe care sa il iau.Eu mam gandit la un fromosa sau un easy star.Fiecare are calitatile lui si nu stiu ce sa fac.Daca puteti sa ma ajutati...Are cineva vreunul dintre avioane???daca da datimi si mie niste date tehnice va rog!
MULTUMESC

Florin
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#2 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1639
  • Inregistrat: 30-April 06

Postat 28 October 2006 - 02:09 PM

pot zice ca am io easy star (nu e al meu e al unui prieten dar il zbor numa eu ....)!
treaba sta in felu urmator ..daca vrei progres ia formosa , daca vrei regres ia easy star ....
adik EZ e mult mai slab si decat cessna (EZ nu are eleroane) .... el e cuminte daca il trimezi bine , zboara singur urca intr-o usoara spirala singur(am incercat) ...
asa ca tu decizi regres sau progres... dar mai sunt variante nu numa astea 2 ...
poti lua si altceva..daca vrei ideii care costa un pic mai mult zi ca iti dau eu destule...
KIT GUPPY
Ce e portanta? o floare ce se naste din viteza...
0

#3 Useril este offline   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 28 October 2006 - 04:02 PM

eu ma gandeam asa:sa iau EZ si sai pun camera si sa continui sa progresez pe cessna ca are bl.Tu ce zici e buna ideea???imi doresc de mult sa fac poze cu un aeromodel si EZ e cel mai potrivit
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#4 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1639
  • Inregistrat: 30-April 06

Postat 28 October 2006 - 05:57 PM

Daca vrei numa de pozat , da un semn pe mess ca asta a zis ca il vinde asa ca si nu are rost sa iti iei nou doar pentru poze .. zic si io acu...
KIT GUPPY
Ce e portanta? o floare ce se naste din viteza...
0

#5 Useril este offline   Iceman575 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 182
  • Inregistrat: 31-August 06

Postat 28 October 2006 - 08:50 PM

Deci nu ai ce poza cu EZ ca ti se termina bateria pana sa ajungi la o altitudine de pozat :)

Ia-ti nene un Formosa si faci poze cu Cessna pana inveti sa stapanesti Formy.

E avion serios nu asa domol ca Cessna si poti incepe cu 3D usor. Si mai e si destul de rapid cu motoru stock iar cu brushless.... Intelegi tu idea :rolleyes:
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu