Modelism - RHC Forum: Televiziune pe Internet FREE - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Televiziune pe Internet FREE Posturile de pe cablu

#1 Useril este offline   hacktris 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 148
  • Inregistrat: 22-August 07

Postat 23 November 2007 - 08:49 PM

Super tare, pentru un serviciu free merita incercat, calitatea nu foarte buna, si mai face figuri dar la banii astia merita :D

http://tv.pbxtelecom.ro/

In poza sunt majoritatea posturilor, inca nu merg toate dar se lucreaza.

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-13-1195843745.jpg

0

#2 Useril este offline   hacktris 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 29 November 2007 - 02:29 PM

Pentru cine vrea televiziune online cu calitate HD (High Definition) dar cu plata, 30 Ron /luna cu posibilitatea achitarii abonamentului prin SMS gasiti la www.i-tv.ro, aveti si DEMO dar trebuie sa instalati VLC Player pentru a viziona, eu am abonament la ei si credeti-ma ca merita, calitate super, transfer 2MB/sec deci va trebuie net nu gluma, dar super marfa, in plus aveti programul TV langa fereastra video ceea ce e super, atentionare prn SMS sau E-mail la programele favorite, si in plus CALITATEA e super vedeti demo si dupaia va ganditi voi daca merita.
0

#3 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 02-December 02
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 29 November 2007 - 02:35 PM

Confirm tot mai putin partea cu HD. Nu e HD, stai linistit. In rest, de acord cu tine. Am si eu abonament, si ma uit si de la munca. Ah, si sunt si canale pentru cei cu banda mai restransa.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#4 Useril este offline   hacktris 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 30 November 2007 - 12:20 AM

Mai eu m-am logat de la un vecin care are bani de plasma si crede-ma ca e HD, aia nu e rezolutie 800x600, se vede oglinda pe un metru patrat deci e HD, aia cu banda mica mie mi se bloca :(), cu toate ca trebuia sa mearga la fel de bine sau mai bine decat versiunea HD ca e HD na :D pe bune pe plasma se vede oglinda si Cablu TV se vede varza, numai patratele.
0

#5 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 30 November 2007 - 06:26 AM

hacktris, la 30 Nov 2007, 01:20, a spus:

Mai eu m-am logat de la un vecin care are bani de plasma si crede-ma ca e HD, aia nu e rezolutie 800x600, .

ce intelegi tu prin hd??

de exemplu un dvd original e hd sau nu?
flying is my life...
0

#6 Useril este offline   Eugen F. 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 182
  • Inregistrat: 24-November 04

Postat 30 November 2007 - 08:51 AM

Pana una alta, ieri seara pe la ora 19 si ceva, mi-a fost absolut imposibil sa vad actualitatile pe Antena1 sau PROTV. Vesnic acelasi mesaj: "post indisponibil momentan", sau daca se conecta, desi aveam sonor, vedeam o imagine la 30 de secunde.
Sa nu-mi spuneti povestea cu "n-ai teava"! Am teava!
Laudabila intentia dar... mai au pana cand sa fie ceea ce am vrea noi, sau pana cand ar vrea sa fie ceea ce vor ei!

Aceasta postare a fost editata de Eugen F.: 30 November 2007 - 08:53 AM

Eugen Fomino
0

#7 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 30 November 2007 - 01:16 PM

@Eugen F:La care din cele 2 servicii de mai sus??

@hacktris: colega, am fost si beta tester la I-TV. Sunt prieten cu patronul. Am ajutat la configurari etc. Pentru tine, si numai pentru tine: NU este HD ce vezi tu acolo! Iar daca ai o plasma cat peretele e irelevant, ca tot 1024x768 are rezolutia. Si cum rezolutia emisiei este PAL se va vedea foarte bine pe plasma ta asta daca nu este unul din cazurile rare care chiar e plasma HD, nu HD-Ready!).

Incearca data viitoare cand faci niste afirmatii (chiar daca teoretic sunt in sprijinul acestui serviciu) sa vii si cu detalii concrete.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#8 Useril este offline   Eugen F. 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 30 November 2007 - 01:29 PM

VIPER, la 30 Nov 2007, 14:16, a spus:

@Eugen F:La care din cele 2 servicii de mai sus??

La ala gratis! :rolleyes: Nici acum (13.28) nu-s disponibile toate canalele, si la unele imaginea nu este "continua".
Eugen Fomino
0

#9 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 30 November 2007 - 01:53 PM

Pai si gratis, si sa mearga... Am intrat si eu pe forumul lor de curiozitate... Doamne cata importanta isi dau ei acolo! De unde or avea ei bani sa tina gratis LEGAL toate posturile alea? La I-TV de exemplu nu sunt posturile trustului PRO pentru ca s-au cerut taxe de 1$/abonat (fata de Discovery care a cerut 10 centi). Deci aici totul e legal, cu contracte etc. Dar ma uimeste ca lumea inca mai crede in chestiile astea free...
Flickr - pozele mele
0

#10 Useril este offline   Eugen F. 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 30 November 2007 - 02:11 PM

VIPER, la 30 Nov 2007, 14:53, a spus:

Pai si gratis, si sa mearga...

Mda! Aici cam ai dreptate, dar ziceam ca poate-poate! :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de Eugen F.: 30 November 2007 - 02:11 PM

Eugen Fomino
0

#11 Useril este offline   Silfax 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1450
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 30 November 2007 - 11:51 PM

Eugen F., la 30 Nov 2007, 08:51, a spus:

Sa nu-mi spuneti povestea cu "n-ai teava"! Am teava!

Conteaza si din ce retea se face accesarea... cateodata in peer'ingul dintre retele apar sincope...
...audaces fortuna iuvat...
0

#12 Useril este offline   hacktris 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 03 December 2007 - 09:15 PM

SILVIU66, la 30 Nov 2007, 06:26, a spus:

hacktris, la 30 Nov 2007, 01:20, a spus:

Mai eu m-am logat de la un vecin care are bani de plasma si crede-ma ca e HD, aia nu e rezolutie 800x600, .

ce intelegi tu prin hd??

de exemplu un dvd original e hd sau nu?

HD pentru mine reprezinta orice are rezolutie mai mare de 800x600, si daca era 800x600 se vedea in patratele la fel ca PS2 care nu are HD si pe plasma se vede un pic in patratele.
0

#13 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 03 December 2007 - 09:27 PM

HD pentru tine nu are legatura cu HD real... Asta una. Si te rog citeste ce am scris, ca sa te edifici. Transmisia lor e PAL. 720x576. Pentru ca asa transmit televiziunile. Ce ai vazut tu se cheama interpolare facuta de plasma respectiva.

Referinte: http://en.wikipedia.org/wiki/HDTV
http://en.wikipedia.org/wiki/PAL
Flickr - pozele mele
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu