Pagina 1 din 1
Forum inaccesibil in ultimul timp
Postat 22 November 2007 - 09:01 AM
Am senzatia ca problema a fost (si inca mai este) mult mai complexa. Simultan cu inaccesibilitatea forumului RHC au mai fost si foarte multe alte forumuri/siteuri - romanesti sau straine - care n-au fost accesibile. Sper sa nu zic o prostie prea mare: banuiesc ca a picat o conexiune fizica "majora" (gen cablu/satelit).
Aceasta postare a fost editata de Eugen F.: 22 November 2007 - 09:11 AM
Eugen Fomino
Postat 22 November 2007 - 01:55 PM
Conexiunea a fost cazuta din Romania, prin server din strainatate reuseam sa accesez forumul.
Stima si respect
PS: Serverul din strainatate era serverul de la micro-opera pentru mobil(prin el trece orice site sa fie transformat sa mearga pe mobil).
Stima si respect
PS: Serverul din strainatate era serverul de la micro-opera pentru mobil(prin el trece orice site sa fie transformat sa mearga pe mobil).
"Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."
Postat 22 November 2007 - 04:34 PM
O problema e ca serverul de care vorbesc pastreaza timp de o saptamana siteul pe care l-am accesat, deci eu nu pot sti daca merge sau nu(el oricum incarcandu-se normal), dar mie mi-a dat senzatia ca merge. Acum cand am citit despre opera mini pe internet am aflat asta cu memorarea( si nu imi dadeam seama de ce in 2 zile nu s-a postat nimic nou).
Uite ca am aflat si eu ceva nou
Stima si respect
PS: LA MULTI ANI!!!
Uite ca am aflat si eu ceva nou
Stima si respect
PS: LA MULTI ANI!!!
Aceasta postare a fost editata de protheus: 22 November 2007 - 04:38 PM
"Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."
Arata acest topic
Pagina 1 din 1