celuster, la Jan 26 2009, 10:11 AM, a spus:
Buna,
De expert nu e nimeni expert....da' putem tot timpul invata. Eu tare ma bucur ca se incearca sa se faca cate ceva si sa nu se mai cumpere toate cacaturile de dincolo si apreciez ca incerci asta. In primul an de facultate mi s-o spus asha "Ieftin si bun e o utopie"....atunci nu prea m'o interesat chestia da pe ce trece timpu' is tot mai convins de asta.
Referitor la masina, gandestete ca-tz' cumperi o bicicleta, ultima generatie, din carbon, suspensii si toate alea si are roti de lemn....cam asha arata o masina la care ai precizie in axe iar masa de lucru nu e suficint de rigida si care nu e reglata. Deci nu prea merita sa investesi numa' in jumatate de masina iar ailalta o lashi asha in voia soartei. Apoi daca nu e reglata bine o sa ai erori de planeitate, de perpendicularitate si atunci din nou degeaba ai pus shine ultra precise. Am vazut la o mashina pe care o faci o placa frezata la grosime pe o parte pe toata suprafata, cred ca un portal pentru axa X. Numa' fiindac ai frezat'o placa se curbeaza datorita tensiunilor interioare si iarashi ai iesit din precizie....constructia de masini e mai mult decat prinderea unor piese cu suruburi.
De frezat aluminiu eu n'ash folosi asha ceva...poate de debitat tabla dupa contur sau punctat da' mai mult nu. Cum zicea si Bitex acum ceva vreme, numa' ca se dilata aluminu si deja ai iesit din precizia masinii. D'aia nu se fac masinile de precizie din aluminiu fiindca aluminiul are un coeficient de dilatare foarte mare. Ca exemplu, am incazit o placa de aluminiu cam la 1 metru lungime la 150°C si so dilatat ~10mm in lungime.
O parere se poate schimba, da' nu cu forta ci doar daca te convingi singur...iar daca tzii asha mult la parerea ta e cam greu sa invetzi si crede'ma nimeni nu le stie toate.
In concluzie...e foarte important sa stii destinatia precisa a a mashinii si s-o concepi in functie de aceasta.
numa' bine si spor la treaba
celu
Aici m-ai prins .... placa aia pe care ai vazut-o e intradevar frezata .... era o bucata de 6061 de 1/4 ramasa prin debara si
am vrut s-o folosesc totusi .... De-aia nu mai cumpar decat MIC-6 , ala e rectificat cu piatra pe fete si garanteaza o planeitate
foarte buna ... ( aici totusi mi-ai demonstrat puctul de vedere , materialele de calitate indoielnica duc la probleme ...)
De-aia nu mai folosesc decat aluminiu MIC-6 , ala nu se deformeaza la prelucrare ... si ma ajuta enorm la montaj , sunt sigur ca pot
monta sinele in acelasi plan .... e prelucreaza frumos , cu un finish de calitate .... si nici nu e cu mult mai scump , atata ca nu gasesc
placi cu grosimi metrice , doar imperiale ....
Este corect , o parere se poate schimba , dar e nevoie de argumente , timp ...
Dupa cum ai spus , constructia de masini e mai mult decat un proces de montaj ... mai intai trebuie sa ai ce sa montezi ....
De-aia proiectul ( daca e facut cu simt de raspundere ) ia mai mult decat constructia ( cel putin la mine ... ).
Eu nu am studii superioare ( la examenul de admitere la Poli in '90 am luat 2...) , a trebuit sa invat singur sa folosesc
un program de proiectare ... nu am pregatire in domeniu de nici un fel , pentru mine e doar un hobby ( pana acum am
cheltuit de 3-4 ori mai mult decat am castigat ... ) , dar ma relaxeaza , pot scapa de stressul de la munca , si pentru
mine este foarte important .... probabil ca nu o sa ating un nivel superior , dar nu este o problema ....
Apropo de masini , pune si tu o poza cu ce ai realizat ( nu e vorba de lauda , ci pur si simplu sunt curios , ce si cum ...)
In final , nu tin cu dintii de parerea mea , insa , ca principiu , tot tu ai spus-o " Ieftin si bun e o utopie " , sau mai pe
romaneste " nu poti sa faci din c---t bici si sa mai si pocneasca " .... Q.E.D. .......
Cele bune .