Vorbim.
PS. Eu recunosc ca nu-s un tip foarte iute in ce priveste munca, dar mi-a luat aproape 8 luni sa completez o mecanica de CNC de firma si mai am loc destul sa ma laud ca inca nu-i gata. Mereu e loc de mai bine. Imi pot inchipui cat de "simplu" e sa o iei de la zero si sa obtii aceleasi performante nasoale pe care le obtin eu pe masina ;) Poate esti mai norocos!
Spor la treaba![/size][/size]
[/quote]
Eu mi-am adus toate piesele acasa si timpul de asamblare a pieselor cam in doua trei zile e gata cu tot cu migaleala si si rabdare am sa postez cateva poze la terminarea acesteia ca sa vad si unde am gresit si unde a facut bine ati dau dreptate si chiar pe pielea am vazut ca mereu lipsea cate ceva de la un desen sau ce stiu eu mai ce.Nu ma gandesc sa aduc masina care o voi face acasa la performantele unui FLEXICAM cu care lucrez la servici dar pe acolo pe undeva adica sa pot grava cu el la adancimi mici pana la 1 mm pt ca asta e damblaua mea ...gravurile.
Locuiesc in berceni si pot sa ies linistit la o bere ca nu ma cearta nevasta pt ca nu sunt casatorit la cei 24 de ani.salut vorbim
Aceasta postare a fost editata de THE_KOBRA: 20 December 2008 - 02:15 PM

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla