Motorul in sine e destul de rigid si faptul ca intra in rezonanta daca functioneaza SINGUR, lasat liber pe o masa, nu-i o problema. La imprimante poate intra in rezonanta tot sistemul mecanic, cu precadere cureaua de transmisie si eventual sasiul metalic. Pentru sasiu se prevad izolatori din cauciuc si pentru curea se pot evita anumite frecvente, dar nu-i musai. Capul are viteza mare si nu se ajunge la rezonanta, lungimea libera a curelei fiind variabila foarte rapid. In principiu deranjeaza daca in cazul asta intra ceva in rezonanta, dar problema se poate rezolva pur mecanic. Micropasirea e doar pentru precizia de pozitionare. Ca rezolva indirect si ceva legat de vibratii e un avantaj. La sistemul clasic cu curea, pe un diametru de antrenare de 8 mm, unui pas unghiular de 1,8 grade ii corespunde un increment liniar de 0,125 mm (la 200 pasi pe rotatie). Partea rea e ca la majoritatea imprimantelor se folosesc motoare cu numar mic de pasi pe rotatie (42) si s-ar obtine un increment liniar de aproximativ 0,5 mm fara micropasire. Daca se mai adauga si restul problemelor legate de sincronizarile intre cursele dus-intors, provenite din jocurile prin ajustaje sau elasticitatea curelei, pentru detalii fine, 0,5 mm nu e o valoare corespunzatoare. E singurul motiv pentru care se merge pe micropasire. Se corecteaza electronic problemele mecanice (mai corect se micsoreaza pretul adoptând varianta cea mai ieftina). Adica se prefera micropasire la un motor ieftin de 42 pasi decât folosirea unui motor scump la 200 pasi, fara micropasire. Sau se prefera servomotor de CC decât motor pas cu pas de orice fel, dar numai din motive de pret, nu de vibratii. La orice imprimanta de uz general (sa zicem cu jet) nu e importanta pozitionarea capului ci momentul in care este eliminata cerneala, adica nu mai exista decât "limitatoarele" de cursa si reglarea vitezei in 2-3 trepte. Traductorul ala optic cu banda de pe acolo nu e pentru motor ci mai mult pentru "declansarea" jetului. Ca jumate de pas la un motor de 200 pasi e cam echivalentul unei micropasiri de 1/8 la un motor cu 42 pasi.
Parerea mea e ca se incearca folosirea unor motoare cât mai ieftine si asta presupune micropasire, lucru usor de realizat pe cale electronica, in locul folosirii motoarelor scumpe la 200 sau 400 pasi pe rotatie. Cam ce ar insemna micropasire cu 1/8 la un motor cu 200 pasi? Cam 1600 pasi pe rotatie si la un surub cu pas de 2 mm un avans de 0,000125 mm pe pas. Nici nu se poate prelucra metalul prin aschiere cu un asemenea avans.
Cred ca la masa unui CNC (in kg, grame) nu se ajunge la intrarea lui in rezonanta daca se folosesc suruburi de miscare. Un motor cu 200 pasi si un surub cu pas de 1 mm inseamna cam 0,005 mm avans la un pas. E o amplitudine mica si daca mai tinem cont ca frecventa de rezonanta a intregului CNC este variabila cred ca se trece foarte usor prin ea, fara consecinte neplacute. Toate jocurile intâlnite pe traseu, de la motoarele pas cu pas la semifabricat au rol de "amortizor". Mai degraba neplacute sunt vibratiile motorului de frezare, (ala de turatie mare) si poate la cele pentru polistiren faptul ca firul este destul de lung si subtire. Pentru asta din urma nu-s sigur, dar o sa verific cu prima ocazie.
Posibil in discutie sa fi fost vorba doar de rezonanta motorului si n-am fost atent. Oricum, daca arborele e cuplat semirigid de un surub, nu cred ca sunt probleme.
Aceasta postare a fost editata de bitex: 29 December 2003 - 06:30 PM