Problema este ca sunt foarte apropiate (practic sunt lipite intre ele) si desi sunt 4 s-ar putea sa nu obtina precizia dorita, dar daca e sa cumpere 4 suporti (in care vor fi 8 bucse) e prea mult si parca si scump. Si eu votez pentru 4 bucse dar daca jocurile sunt mari ar trebui sa le distanteze axial pe cele 4 pe care le are in 2 suporti. Asta inseamna ca nu mai ajung cei 2 suporti si trebuiesc construiti alti doi si asta mai inseamna ca e inutil sa le cumpere montate daca tot nu rezolva treaba.
Desi e mai complicat montajul, poate ar fi mai ieftin de luat 4 bucse separate si facuti suportii la comanda pe undeva. In fond sunt 4 bucatele de material gaurite si prelucrate frumos. N-ar trebui sa fie extrem de scump.
Imi cer scuze pentru pluralul SUPORTI folosit in mesaj. Zgarie neplacut la ureche, dar nu se moare din asta. L-am gasit asa in putin dictionare si n-as baga mana in foc pentru corectitudinea lui. Aproape peste tot apare SUPORTURI. O sa ma corectez la primul comentariu cu argumente, daca e cazul.
La fel, am o problema cu pluralul de la BUCSA. Stiu ca peste tot apare ca fiind BUCSE dar pe unele pagini de internet (chiar in cataloagele de firma) este folosit BUCSI. M-am obisnuit sa folosesc in discutii varianta folosita de cel cu care discut, chiar daca e complicat. Scuze daca mai apar cu asa ceva pe aici. Aproape ca mi-e jena sa-i explic celuilalt: "ba nene, vezi ca in DEX pluralul e BUCSE". Zic ca el si fac ca mine (sa ramana si omul fericit).
Spor la treaba si scuze pentru offtopic.
Aceasta postare a fost editata de bitex: 03 September 2008 - 01:39 PM