Postat 12 February 2008 - 10:40 PM
Am primit cuplajele de la CRES.
Sunt excelente. Nu e reclama mascata, e reclama pe fata! Arata bine, sunt bune.
Fac ceva comentarii ca tot e la liber...
Cuplajul cu canale transversale este suficient de rigid. Preia mai bine variatii unghiulare ale pozitiei celor doua axe decat variatii de lungime. De regula asta e si problema, cu alinierea axelor, reglarea axiala se face usor. Arata tare bine.
Nu e treaba mea dar pot da cotele: diametrul exterior: 25mm, "gaura" la ce am primit eu este de 5 mm (ca asa am cerut) si lungimea este de 40mm. Sunt prezente in gaurile de fixare si stifturile cu locas imbus, alese cum trebuie, nu ramane nimic afara, nu il cauti in gaura cu lupa.
La cele cu element elastic iar n-am nici o observatie. Materialul elastic e destul de rigid, arata bine ca aspect (asta nu prea conteaza), intra bine intre "dintii" celor doua piese, nu exista jocuri. La fel ca si celalalt, permite mici variatii unghiulare si e complet, cu suruburi, complet ingropate in material. Sigur este ceva mai rigid ca primul. Are diametrul exterior 30mm si aceeasi lungime.
Cred ca la primul se poate modifica usor cate ceva legat de dimensiuni, pe cand la al doilea multe depind de piesa centrala, din material elastic. Nu stiu daca are matrite pentru mai multe dimensiuni, dar asta poate spune singur.
Felicitari pentru ce poti face!
O sa-ti trimit mail pentru ceva discutii.
Spor la treaba!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365