Multiplex Traieste?
Postat 13 November 2003 - 12:24 AM
Firar mama ei de treaba. (Dom Profesor avea dreptate)
mi-am pus statia la incarcat si ce credeti: dupa ce a stat cate va ore la incarcat m-am trezit cu o tensiune de 6,2 V fata 8,4 cat ar fi trebuit sa fie + ca erau fierbinti (mai rau decat liniile erotice)
Concluzia 1: un element s-a facut sarma.
Concluzia 2 : imi trebuiesc acumulatori de receptie noi
Am nevoie de sfaturi.
Ce acumulatori sa iau? (marca si amperaj)
Si unde gasesc mai ieftini dar de calitate?
Oricum o sa-i iau mai la primavara cand ies la zbor, n-are rost sa-i iau acum. Si asa nu stiu daca imi ajung banii de 4 servo.
mi-am pus statia la incarcat si ce credeti: dupa ce a stat cate va ore la incarcat m-am trezit cu o tensiune de 6,2 V fata 8,4 cat ar fi trebuit sa fie + ca erau fierbinti (mai rau decat liniile erotice)
Concluzia 1: un element s-a facut sarma.
Concluzia 2 : imi trebuiesc acumulatori de receptie noi
Am nevoie de sfaturi.
Ce acumulatori sa iau? (marca si amperaj)
Si unde gasesc mai ieftini dar de calitate?
Oricum o sa-i iau mai la primavara cand ies la zbor, n-are rost sa-i iau acum. Si asa nu stiu daca imi ajung banii de 4 servo.
Eu fac parte din acei oameni care au capul in nori si picioarele pa pamant.
Postat 13 November 2003 - 10:06 AM
@ReD
Am inteles. Multumesc mult!
@Agarici
Daca vrei cu DHL-ul mai pune vreo 50 de euro -_- :) :D
Desi tipii de la posta se poarta cam urat cu pachetele....nu-ti fa griji, pentru ca sunt impachetate bine si oricum, la aterizare sa nu crezi ca servourile alea nu se "shocheaza" :D
Deci cred ca ai inteles care ar fi procedura, nu?
1) Iti faci VISA in euro
2) Comanzi marfa, eventual incerci sa le spui la aia la magazin sa o trimita fara TVA
3) Platesti marfa (xxx euro) + transportul (20-30 euro)
Hai ca dracul nu e asa de negru cum pare... -_-
Am inteles. Multumesc mult!
@Agarici
Citeaza
Eu unul nu-mi las 2 bijuterii de 120 euro pe mana unor tampiti care arunca cu ele de colo colo. As prefera DHL.
Daca vrei cu DHL-ul mai pune vreo 50 de euro -_- :) :D
Desi tipii de la posta se poarta cam urat cu pachetele....nu-ti fa griji, pentru ca sunt impachetate bine si oricum, la aterizare sa nu crezi ca servourile alea nu se "shocheaza" :D
Deci cred ca ai inteles care ar fi procedura, nu?
1) Iti faci VISA in euro
2) Comanzi marfa, eventual incerci sa le spui la aia la magazin sa o trimita fara TVA
3) Platesti marfa (xxx euro) + transportul (20-30 euro)
Hai ca dracul nu e asa de negru cum pare... -_-
Postat 13 November 2003 - 10:24 AM
Salut!
Din pacate in weekend plec din Bucuresti. Totusi maine dupa-amiata mai sunt p'aici. Daca esti nerabdator, ia legatura cu Dom'Profesor.
Cum ai incarcat statia? Cu acumulatorii in ea, prin mufa de incarcare? Daca da, poti incerca o salvare scotand acc si punundu-i direct la incarcator si facand mai multe cicluri de incarcare - descarcare. Descarcare cu ca. 500mA incarcare cu ca. 100 - 200mA. Poate poti sa-i mai salvezi
Succes!
Stima si consideratia
Men
Din pacate in weekend plec din Bucuresti. Totusi maine dupa-amiata mai sunt p'aici. Daca esti nerabdator, ia legatura cu Dom'Profesor.
Cum ai incarcat statia? Cu acumulatorii in ea, prin mufa de incarcare? Daca da, poti incerca o salvare scotand acc si punundu-i direct la incarcator si facand mai multe cicluri de incarcare - descarcare. Descarcare cu ca. 500mA incarcare cu ca. 100 - 200mA. Poate poti sa-i mai salvezi
Succes!
Stima si consideratia
Men
Postat 13 November 2003 - 08:13 PM
Da am incarcat acumulatorii prin statie. Unul este sarma, nu mai e bun, iar ceilalti nu mai au mult.
Totusi, eu am statia de 3 ani plus cat a mai stat si inainte deci ar trebui pensionati, nu crezi?
Totusi, eu am statia de 3 ani plus cat a mai stat si inainte deci ar trebui pensionati, nu crezi?
Postat 13 November 2003 - 08:15 PM
Cu plata e o problema, stiti cat va costa un card briliant la bancpost?
in primul rand trebuie sa depui minim 100 euro la deschidere in cont, + 100 garantie (la nu se stie ce), deci o 100 o inchizi.
E prea piparat
Cardul e valabil (parca 3 ani)
Dar contul ramane.
in primul rand trebuie sa depui minim 100 euro la deschidere in cont, + 100 garantie (la nu se stie ce), deci o 100 o inchizi.
E prea piparat
Cardul e valabil (parca 3 ani)
Dar contul ramane.
Postat 14 November 2003 - 07:32 AM
Incearca la aceeasi banca un card Taifun + cel asociat pt. internet.
Ai nevoie de 1mil lei pentru a depune pe el, si sunt banii tai.
Functioneaza f. bine pe net.
Taxele de expeditie din CE sunt in general in jur de 12 euro ( la o marfa cam de 100Euro) , iar marfurile se vind la pretul fara TVA.
Cele din USA sunt ceva mai ridicate si sunt functie de valoarea coletului si de greutatea lui, si nu-ti fa probleme majore de cum vine coletul, in general vin f. bine si cu Posta Romana. Cu DHL este enorm in comparatie chiar si cu o trimitere postala "par avion".
Am spus de mai multe ori, sa nu mai incercam sa inventam roata, daca mai ai nelamuriri in ceea ce priveste posibilitatea comandarii pe net te pot ajuta, da-mi un MI si ne lamurim.
Ai nevoie de 1mil lei pentru a depune pe el, si sunt banii tai.
Functioneaza f. bine pe net.
Taxele de expeditie din CE sunt in general in jur de 12 euro ( la o marfa cam de 100Euro) , iar marfurile se vind la pretul fara TVA.
Cele din USA sunt ceva mai ridicate si sunt functie de valoarea coletului si de greutatea lui, si nu-ti fa probleme majore de cum vine coletul, in general vin f. bine si cu Posta Romana. Cu DHL este enorm in comparatie chiar si cu o trimitere postala "par avion".
Am spus de mai multe ori, sa nu mai incercam sa inventam roata, daca mai ai nelamuriri in ceea ce priveste posibilitatea comandarii pe net te pot ajuta, da-mi un MI si ne lamurim.
Aceasta postare a fost editata de leo: 14 November 2003 - 07:43 AM
Nu lasa pe maine ce poti strica astazi!
Postat 15 November 2003 - 02:11 PM
mersi mult Leo.
Dar cum momentan am nevoie de 4 servo micro dau macar doua micru si doua standerd nu-mi permit sa dau 60 euro pe servo plus alte cheltuieli.
Dar cum momentan am nevoie de 4 servo micro dau macar doua micru si doua standerd nu-mi permit sa dau 60 euro pe servo plus alte cheltuieli.
Postat 21 November 2003 - 09:35 PM
Mi-am luat 4 servo micro mr facute de JR. Au mufe JR-Graupner si doresc sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu niste mufe pentru multilex (contra cost).
Can someone help? Please!?!?!
Macar cu o indicatie.
Can someone help? Please!?!?!
Macar cu o indicatie.

Ajutor