mai 2009
Postat 02 May 2009 - 10:17 AM
http://www.youtube.c...h?v=K_8csmt-joA
la final a inceput o ploaie mare mare si cu grindina. ne-am bagat in masini la adapost. dar ce mai conteaza. am zburat:)
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 02 May 2009 - 10:39 AM
hash84, la May 2 2009, 11:17 AM, a spus:
Da !!! Si inca cu motodeltaplanul !!! Te invidiez ...cu adevarat ....
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D
Modele pt.simulator - RealFlight :
LazyBee;SpeedyBee;Aurora Scimitar;Sbach 342;BV 141;Heptad
Postat 02 May 2009 - 04:56 PM
De 1 mai am zburat la distanta , 2 km peste camp ( in poza momentul intoarcerii)
si ceva mai curajos in directia depourilor , cam la 1.5km-1.8km .
http://www.vimeo.com/4439899
Am reusit asta pentru ca am uitat trepiedul acasa si cu patch-ul pe pamant s-a imbunatatit receptia foarte mult . Cu el pe trepiedul strans (30-40 cm ) nu am vazut acest efect.
PS. Pot sa confirm , deasupra liniilor de inalta tensiune exista un efect de bruiaj , de fiecare data (am trecut de 3 ori ) s-a intamplat sa se auda asa ciudat motoarele ,asa ca feriti-va de ele nu sunt mituri urbane
Postat 03 May 2009 - 04:31 PM
http://www.youtube.c...h?v=FM_XaOQV3VE
Nu uitati de butonul HD , e scurt si nu se vede mare lucru la rezolutia normala.
Aceasta postare a fost editata de Ahernar: 03 May 2009 - 04:33 PM
Postat 03 May 2009 - 08:50 PM

un amic care a iesit pe inserat din galeriile lui

/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 05 May 2009 - 07:41 AM
Duminica am fost la Chitila dar foarte devreme, la ora 11 cu Ovidiu.
El este mai la inceput cu pilotajul ca mine si nu vrea sa pericliteze
pe cei din jur. Am facut noi ce am facut iar eu am reusit o performanta :
vestitul meu RedHawk l-am bagat intr-un looping in forta cu motor in "blana"
si tragand la un moment dat brusc de profundor am vazut cum varful aripilor
se unesc deasupra fuselajului, iar una pleaca lejer intr-o parte in vrie " controlata ".
Am vazut eu un film cu unul care aterizeaza fara o aripa - mie "nu mi-a reusit" !
Iarba a cam crescut pe pista si nu prea mai stii unde este pista si unde locul pt. masini.
Postat 05 May 2009 - 09:15 AM
MLGore, la May 5 2009, 08:51 AM, a spus:
O tundem , dar ce facem cu gropile ? Acum ca a crescut iarba par si mai accentuate !
Urmeaza sa iau si eu Katana 120S si mie mila de ea !
Daca ne intalnim mai multi , ca sa putem avea o decizie comuna , poate lungim pista inspre
hala sa nu mai trecem peste zona unde vin masinile , asta numai daca se poate si este putin mai drept
locul.
Postat 05 May 2009 - 10:04 AM
Abburo, la May 5 2009, 10:39 AM, a spus:
Abburo spune-mi te rog cum pot ajunge si eu la 3Drumuri , caci as vrea sa vin si in vizita, si sa vad
si Yak-urile voastre ( da explica-mi babeste cu eventuale puncte de reper ).
Merci anticipat !
Postat 05 May 2009 - 11:37 AM
Am fost eu duminica dimineata, SINGUR.
iarba cit cuprinde, mare.
am decolat de pe drumul de pamint si am aterizat tot acolo de doua ori; a treia oara nu mi-a mai iesit dar nu am avut pagube.
pentru spume usoare e ok; termice exclus.
A! vorbeam de 3D.
bafta
Postat 05 May 2009 - 01:35 PM
si tragand la un moment dat brusc de profundor am vazut cum varful aripilor
se unesc deasupra fuselajului, iar una pleaca lejer intr-o parte in vrie " controlata ".
Am vazut eu un film cu unul care aterizeaza fara o aripa - mie "nu mi-a reusit" !
:D Un trucaj destul de reusit http://www.youtube.com/watch?v=K5uVaG9k6kw...feature=related
Postat 05 May 2009 - 03:11 PM
oricum, in timp ce mergeam pe cimp cu masina ma gindeam daca imi trebuie pista cu adevarat pentru gemini
si am ales ca nu-mi trebuie.
oricum, in perioada asta, iarba trebuie taiata macar la doua saptamini.
o solutie radicala ar fi RoundUp adica un ierbicid total, dar e cam otravitor...
si oamenii aia pasc oile...
bafta
PS. era chiar ciudat sa caut pista ca de obicei era cineva deja acolo...
si nu aveam nici roata de rezerva la mine!?
Aceasta postare a fost editata de bizu: 05 May 2009 - 03:12 PM