vreau sa-mi iau un motor fara perii si acum. lipo ,cere-i treaba cu astia ,ce-mi trebuie ca sa nu-i stric ca am inteles ca se bulesc daca ii descarci total,este ceva sa te avertizeze, multumesc ,as mai vrea o recomandare in legatura cu motorul ziceti-mi un model probat de voi , si de unde se-l iau (cu un raport calitate pret rezonabil)
Pagina 1 din 1
vreau un sfat in leg. cu lipo cum sa fac
Postat 22 October 2007 - 08:54 PM
Salutare,
Iti recomand cu caldura sa citesti diversele subiecte din forum si ai sa gasesti raspunsuri la toate intrebarile tale
eu personal nu cred ca sunt oameni carora le place sa scrie de mai multe ori acelasi lucru
Numa bine !
Iti recomand cu caldura sa citesti diversele subiecte din forum si ai sa gasesti raspunsuri la toate intrebarile tale
eu personal nu cred ca sunt oameni carora le place sa scrie de mai multe ori acelasi lucru
Numa bine !
Postat 22 October 2007 - 10:15 PM
VanPulov, la 22 Oct 2007, 20:54, a spus:
Salutare,
Numa bine !
Numa bine !
............subscriu.........
nr. de telefon......
0744.35.25.89
0727.88.75.46
0744.35.25.89
0727.88.75.46
Arata acest topic
Pagina 1 din 1