DOMNILOR MODELISTI
CITIND ARTICOLUL LUI BIG AM GANDIT SI SCRIU : DACA NU SUNTEM MULTUMITI DE REVISTELE DE MODELISM SI CU CONDITIA CA RHC SA NE ASIGURE SPATIUL NECESAR SI SA SE IMPLICE ,SA REALIZAM O REVISTA ON-LINE . FIECARE CARE DORESTE SA SCRIE UN ARTICOL IL REALIZEAZA SI IL TRIMITE LA RHC . DACA CORESPUNDE SE PUBLICA. EU PROPUN CA SUMAR : CATE UN CAPITOL PENTRU FIECARE RAMURA A MODELISMULUI CU 4-5 ARTICOLE SAU PLANURI, RUBRICA R/C , SFATURI TEHNICE, PLUS EDITORIALUL.
E NUMAI O PARERE DAR POATE SA PRINDA .
CU STIMA MUGUREL.
Pagina 1 din 1
REVISTA DE MODELISM ON-LINE
Postat 29 November 2003 - 08:46 PM
Buna ziua !
Cred ca e o idee buna si va prinde. Cred ca a prins si pâna acum, ca am vazut ca exista un "Vademecum"... Acum nu stiu care sunt regulile pe ici pe colo, cu drepturile de autor si munca patriotica dar cred ca nu-i rau daca pe lânga munca deosebita de a construi, pe care o facem, sa scriem si câteva rânduri pentru acel vademecum. Poate purta si numele de "revista on-line" daca are ce prezenta nou, periodic. Ca in realitate va fi ceva doar on-line. Din câte am vazut teoria e tare frumoasa, dar practica ne omoara. Si zic asta ca sunt mult timp pe forum dar de completat acolo 2-3 idei nu-s in stare. Poate o sa reusesc ceva... Nu e treaba mea sa vad ce si cum, dar ala de-i numit "vademecum" e deja inceput si in derulare. Cred ca merita continuat. E destul de greu sa se inceapa o alta activitate, in paralel, cam de aceeasi natura, din moment ce nici prima nu se realizeaza usor. Totul e legat de lenea noastra. Beneficiari: tot noi! Legat de structura unei posibile reviste, cam pe aceeasi idee e structurat si accel vademecum: pe ramuri, cu planuri, sfaturi tehnice si cam tot ce se poate scrie. Daca incercam sa fim ceva mai rigurosi din punct de vedere tehnic si al exprimarii, aproape orice e bun de luat in seama. E vorba doar de munca.
DECI: se poate considera acel vademecum (denumirea nu-i foarte atragatoare...) ca revista on-line? Incercam sa scriem ceva acolo? Tineti neaparat sa existe o alta rubrica, separata? Cu ceva munca se poate sorta informatia ce va fi adunata astfel incât acolo sa ramâna doar ce e corect si necesar?
Si eu zic ca nu-i chiar asa greu de scris ceva cu putin mai multa responsabilitate si de prezentat sub forma de articol. Ramâne de vazut cam ce vrem sa realizam cu adevarat. Spor la treaba.
Cred ca e o idee buna si va prinde. Cred ca a prins si pâna acum, ca am vazut ca exista un "Vademecum"... Acum nu stiu care sunt regulile pe ici pe colo, cu drepturile de autor si munca patriotica dar cred ca nu-i rau daca pe lânga munca deosebita de a construi, pe care o facem, sa scriem si câteva rânduri pentru acel vademecum. Poate purta si numele de "revista on-line" daca are ce prezenta nou, periodic. Ca in realitate va fi ceva doar on-line. Din câte am vazut teoria e tare frumoasa, dar practica ne omoara. Si zic asta ca sunt mult timp pe forum dar de completat acolo 2-3 idei nu-s in stare. Poate o sa reusesc ceva... Nu e treaba mea sa vad ce si cum, dar ala de-i numit "vademecum" e deja inceput si in derulare. Cred ca merita continuat. E destul de greu sa se inceapa o alta activitate, in paralel, cam de aceeasi natura, din moment ce nici prima nu se realizeaza usor. Totul e legat de lenea noastra. Beneficiari: tot noi! Legat de structura unei posibile reviste, cam pe aceeasi idee e structurat si accel vademecum: pe ramuri, cu planuri, sfaturi tehnice si cam tot ce se poate scrie. Daca incercam sa fim ceva mai rigurosi din punct de vedere tehnic si al exprimarii, aproape orice e bun de luat in seama. E vorba doar de munca.
DECI: se poate considera acel vademecum (denumirea nu-i foarte atragatoare...) ca revista on-line? Incercam sa scriem ceva acolo? Tineti neaparat sa existe o alta rubrica, separata? Cu ceva munca se poate sorta informatia ce va fi adunata astfel incât acolo sa ramâna doar ce e corect si necesar?
Si eu zic ca nu-i chiar asa greu de scris ceva cu putin mai multa responsabilitate si de prezentat sub forma de articol. Ramâne de vazut cam ce vrem sa realizam cu adevarat. Spor la treaba.
Aceasta postare a fost editata de bitex: 29 November 2003 - 08:46 PM
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Postat 02 December 2003 - 08:16 AM
ahaaaa...stateam la cotitura!!!! Cineva a promis de mai bine de un an ca face un articol despre servomecanisme....
Magellan Tradatoru'!
Magellan Tradatoru'!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.
Postat 02 December 2003 - 11:16 PM
uite ce zic eu....
de exemplu pt planuri mai bine vine fiecare cu cate un link!cel mai bine asa....ca sa nu ne izbim de drepturile de autor....pt ce-i interesati www.theplanpage.com
de exemplu pt planuri mai bine vine fiecare cu cate un link!cel mai bine asa....ca sa nu ne izbim de drepturile de autor....pt ce-i interesati www.theplanpage.com
Postat 02 December 2003 - 11:29 PM
Ba chiar poate fi si asta o problema (dreptul de autor). Doar cu link-ul nu-i o problema, dar in rest nu-i chiar simplu. Sper sa fie ok.
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Postat 09 December 2003 - 06:43 PM
Pai chiar forumul acesta e o intreaga revista online: are capitole pe sectiuni, are teme de discutie, are articole, are poze, lamureste multe lucruri, ce ar mai lipsi? ia vedeti voi cum arata ceva similar in lume, si o sa trageti concluzia ca inceputul e bun, mai lipsesc membrii entuziasti in numar mare, dar si investitorii si sponsorii....
www.rcuniverse.com
www.rcuniverse.com
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor