octombrie 2007 timp frumos si motoare turate!
Postat 04 October 2007 - 05:51 PM
Am dat si o buleala in locul consacrat, ratand un cerc de tonouri, dar a scapat nevatamat si dupa asta m-am mutat langa brazi.
Data trecuta a crapat un SG-90 in zbor - electronica. Azi l-am inlocuit cu unul de pe modelul mai vechi, pe care il desfiintez. Cel vechi, lipit cu poxipol pe depronul de 6mm, s-a dezlipit ideal: cleiul a ramas pe fuselaj, ca o matrita de servo si peste locasul ideal, l-am lipit pe cel nou. Oricum efortul de dezlipire e prea mare ca sa se intample in zbor. De ce oare nu se dezlipeste la fel si un servo bun? :)
Emotii mari l zbor, poate si din cauza ca sunt obosit.
Era sa-l busesc de cateva ori.
Modelul demolat din poza a facut 15 ore. A durat din aprilie pana in iulie.
Trebuie sa trec la o generatie noua.
Imagini atasate
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
Postat 05 October 2007 - 07:42 PM
Busit usor odata modelul, scapat intreg si nevatamat.
Am pilotat din alta pozitie decat cea de obicei si decat cea de ieri.
Din zecile de filme facute din greseala - colegul credea ca face poze - nu am ce sa arat..... Am facut o singura poza - lui.
La intoarcere, intru la Metrou Politehnica si dupa jumatate de ora, timp in care au fost vreo doua balbe cu trenuri venite invers sau prea pline ca sa intru cu izofloor-ul, nimeresc un tren, care merge numai pana la Armata Manelistilor. Aici, inghesuiala mare. Aflu dupa vreo 15 minute de asteptare ca trenurile merg numai pana aici...... Iesim niste sute de oameni, o intreb pe tanti de la ghiseu de ce nu ne zice nimic, ea ma intreaba daca vreau sa mor..... Cica e anunt cu bomba la metrou.
Imbecila faza cu tacerea. La fiecare tren venit, soferul lui peste spunea ca trenul nu merge decat pana aici. Dar nici unul nu spunea ca nici urmatorul tren nu merge mai departe. Formele de viata din ghiseele de unde cumparam cartele, erau mute in raport cu microfonul. Bodygarzii alcoolici dati afara din fabrici si uzine, evaporati.....
Poporenii mai inalti si vanjosi, aratau degetul cel mai lung de la mana dreapta soferilor de metrou.
Soferii astia au niste moace de securisti importanti.....
Asa ca mi-am carat lada cu scule de vreo 6 chile, manual de la Armata lu' Manelau pana la Pacii....
Si acuma imi tremura mainile.
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Postat 05 October 2007 - 07:43 PM
Cred ca este Ra3or pe forum. Adica rozatoru' :)
Uitasem: am facut 25 de ore de zbor. Ura! Ura!
Noapte buna
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de INCAS: 05 October 2007 - 07:45 PM
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Postat 06 October 2007 - 09:41 AM
pavcostel, la 5 Oct 2007, 21:37, a spus:
Citeaza
Pai La Mai Multe!, nene Victor, si cat mai bune!
Bafta!
Costel
Ce zici nenea Pavel, maine la Chitila?
Marinaru asa zicea.
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Postat 07 October 2007 - 10:11 AM
Imi aduc aminte de un nume sugestiv de hocheist de la Miercurea-Ciuc: Erwin Moldovan :( .....
Am dat de doua ori cu modelul de obiecte muuuult mai grele si mai dure. Odata de beton, cand i-am rupt botul si odata de banca unei echipe, cand s-au rupt altele.... S-a reparat dupa ambele contacte, asa incat am mai facut si doua zboruri la Politehnica, unde m-a dus Stefan.
Primul zbor al lui Stefan:
http://www.youtube.com/v/cXUpQMzXvfw
Tot Stefan:
http://www.youtube.com/v/78DbTOgZY6g
Eu la al treilea zbor, bubui avionul. M-am lacomit la mai multe tonouri si nu-mi dau seama daca am atins sau nu peretele de plexiglas (super-ciuruit de multiculturalism :( ), dar am manevrat prea tare si i-am rupt botul. Din momentul asta motorul haraie urat. Cred ca rulmentii au cam suferit.
http://www.youtube.com/v/bNfIC7FNfAk
Stefan la primul lui tonou in sala:
http://www.youtube.com/v/5It6EJcM1co
Si aici un zbor mai consistent. Am avut un zbor de 10 minute, dar e plictisitor si nu pot sa-l incarc, pentru ca depaseste 100 MB.
http://www.youtube.com/v/logPYw9BuIc
In primele zboruri am intrat foarte dezinvolt, am reusit sa fac mai mult de jumatate de cerc de tonouri, dar am aburit-o pana la urma. Modelul e cam rapid, iar comanda in profunzime nu prea imi da curaj pentru un luping, sau macar imelman/rasturnare.
Aici ne pregateam sculele:
Imagini atasate
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Postat 07 October 2007 - 10:13 AM
Cam slabe pozele, nu am beneficiat decat de lumina soarelui.
Imagini atasate
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Postat 07 October 2007 - 10:19 AM
Ajungem la Politehnica, unde avem onoarea de a imortaliza un cioban cu o turma de cotarle comunitare, despre care cred ca e posibil sa se bucure de protectia pesedisto-bramburista. Se pare ca un angajat al UPB hraneste javrele.
Cateodata femeile "de servici" ale UPB fac acelasi lucru.
Imagini atasate
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Postat 07 October 2007 - 10:22 AM
Alex reuseste sa-si zboare in siguranta modelul, lucru care nu se intampla cu toti cei care pilotam stand in picioare.
Imagini atasate
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Postat 07 October 2007 - 10:24 AM
Dupa vreo 40 minute de chin (ea loveste mai tare ca mine), am mai tras doua zboruri si cu asta s-a terminat ziua.
Imagini atasate
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Postat 07 October 2007 - 05:48 PM
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de INCAS: 07 October 2007 - 05:56 PM
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Postat 09 October 2007 - 08:11 AM
Dom*PROFESOR, la 1 Oct 2007, 08:01, a spus:
Nu, de cand bajetii nostri(i) ca brazii au dat jos tractorul, dracu a mai avut timp sa-l repare; da' las', ca vine ea primavara...
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 11 October 2007 - 05:56 PM
Unii studenti sunt chiar interesati.
Cei de la automatica sau electronica se detasaza destul de tare de ceilalti.
Cel insistent de azi, e austriac dupa stramosi, dar Sinaiot dupa domiciliu.
Heil!
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Postat 11 October 2007 - 10:12 PM
cum am prins putin soare, am scos cularisu incarcat cu aparat foto.
desi vantu era destul de tare, si in rafale, nu am avut probleme.
cateva poze de sus.
noi(eu si un fotograf profesionist) eram pe plaja, unde indica sageata galbena
Imagini atasate
Postat 11 October 2007 - 11:30 PM
filmul original arata mult mai bine
camera nu avea loc la orizontala
Postat 12 October 2007 - 06:08 PM
Ajuns la intrare la metrou, vad ca nu am cartela, portofelul si decat un leu uitat in buzunar.
Merg la poarta la servici, cer la amaratii alcoolici in uniforma inca un leu, cinci sau zece, ei zic ca nu au.
Las acareturile la poarta, imi iau portofelul si in fine.....
Inainte de zbor, cu prilejul unor schimbari la varf la servici, am sarbatorit cu doua pahare de sampanie si ceva vodca. Si-au facut efectul in timpul primelor trei acumulatori. La primul, am infipt haeronava drept in varful unui copac de vreo cinci metri.... Strans lada, mers tacticos, colectat una bucata lemn lungime un metru, colectat una bucata sticla 3/4 litri.... Las lada jos si dau cu batul de doua ori fara efect, dau cu sticla, la fel....
Ma urc in copac cu chiu cu vai, ajung pe la jumate, scutur energic, avionul se infige si mai tare intre crengi. Urc in continuare si reusesc sa-l apuc. Un student sensibil la efortul meu - evident la automatica (Mircea, multumesc!) - se ofera sa prinda avionul. Cobor vreun metru, reusesc cu greu sa-l scap de craci si i-l pasez in zbor. Il prinde oarecum si avionul scapa cu bine. Mai departe rup o craca, agat casca de mp3, ajung intr-o pozitie favorabila si sar. Cand ma redresez, vad ca am bani in buzunarul de la piept, cu mp3-urile. 500 lei de care uitasem......
In fine, restul a decurs normal, desi am vreo doua lipituri de facut.
Heil!
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Postat 26 October 2007 - 10:30 AM
am avut o problema la motor care s-a oprit o data in zbor, cred ca trebuie schimbata bujia.
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de rent_rc: 26 October 2007 - 10:45 AM
Postat 26 October 2007 - 10:36 AM
dar cand credeam ca am scapat.. la plecare se lasase ceata,nu mai vedeam bine ce e in fata si ne-am impotmolit in noroi, si a trebuit sa scot cricu , am inaltat fiecare roata , si am pus sub ele niste placi de beton care erau pe acolo. dupa vreo 20 min am scapat :D