Modelism - RHC Forum: Reparare usa frigider - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Reparare usa frigider nu tinet mustul in frigider....!!!!!

#1 Useril este offline   radian 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 126
  • Inregistrat: 10-June 06

Postat 28 September 2007 - 09:24 PM

Salut.
Am doua intrebari:
Prima: - cu ce se poate lipi fata interioara a unei usi de frigider? (din scurta descriere a titlului subiectrului cred ca v-ati dat seama despre ce este vorba. Cineva din familie a lasat in figider un pet cu must. Nu l-am remarcat pentru ca era intr-o punga. Zilele trecute m-au trezit (la realitate) o bubuitura si un zgomot foarte puternice. Am crezut ca s-a intamplat ceva la centrala termica (vreo explozie de gaz- Doamne fereste...). Din fericire nu era centrala ci usa de la frigider era data peste cap si prin tot frigiderul numai must...! Explozia acestui pet a crapat fata interioara a usii, a rupt un raft, si a dat usa peste cap).

A doua: unde pot gasi de cumparat (cantitate mica ) dicloretan sau tatraclorura de carbon?

Multumesc.

Aceasta postare a fost editata de radian: 28 September 2007 - 09:26 PM

0

#2 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2659
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 01 October 2007 - 07:05 AM

Depinde de producator.

In mod normal, fata interioara este vacum-ata. Excelente rezultate la dimensiunea aia, si pret bun are foaia de ABS, de aceea inclin sa cred ca e facuta din ABS. Atunci se lipeste bine cu toluen.
Poti incerca cu toluen (dizolvare, evaporare si ramine plasticul neutru), sau cu un lipici cu solvent si agent de aderare (cu evaporare), dar vezi ca unele sunt cam toxice (cyano).
0

#3 Useril este offline   radian 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 126
  • Inregistrat: 10-June 06

Postat 01 October 2007 - 09:14 AM

Multumesc pentru raspuns.
Si eu m-am gandit ca este facuta din ABS (plastic alimentar) si am incercat cu "lipici" pentru modele (nu-i dau marca pentrua nu face reclama) si s-a lipit foarte bine (rupt era doar un profil care tine raftul de pe usa - de cca 7 cm lung. si 2 cm lat).

Revin totusi cu

Citeaza

A doua intrebare: unde pot gasi de cumparat (cantitate mica ) dicloretan sau tatraclorura de carbon?

Bafta.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu