Pagina 1 din 1
elicopter t-rex 450S nu stiu sa setez telecomanda
Postat 20 September 2007 - 07:13 PM
Cred ca cele 2 servo-uri o iau razna de la helicomand! Verifica daca nu s-a modificat pozitia acestuia,si mai verifica daca toate mufele fac bine contact!S-ar putea sa ai surprize...Nu cred ca ai ,,reusit" sa strici setarile di telecomanda...decat daca te-ai straduit foarte tare!
Postat 21 September 2007 - 01:22 PM
Avand in vedere ca meniul este foarte asemanator la TX6 si 9 inceraca urmatoarele setari de baza . si daca poti pune un giro in locul la helicomand.
http://www.walkera-h...opic.php?t=1364
Bafta si CAVOK
http://www.walkera-h...opic.php?t=1364
Bafta si CAVOK
Aceasta postare a fost editata de Rontaila: 21 September 2007 - 01:25 PM
Primul sosit ,ultimul plecat..
Postat 04 October 2007 - 01:56 PM
He he inca un helicommand. Ai si soft la el sa-l reglezi din computer ? Acolo poti sa dai un diagnose si vezi daca servourile merg bine. Apropo programul se poate downloda de pe helicommand com. numai cablu serial iti trebuie (cred?) E o porcarie ca sa vinzi separat modulul de programare.. poate e pe net undeva schema..Iar 9CP super e futaba poti da un INV la servouri, dar sa testezi prima data daca functioneaza corect. Deci fara motor (un idle up thr=0 de ex) incearca daca servourile funtioneaza bine miscand helicoperul in mana in diferite directii. Eu mi-am trantit aparatul prima data fiindca Helicommandul functiona exact invers..
(Am conectat cele doua servouri din fata invers) Dar dupa ce am reparat si conectat a functonat relativ bine.. Totusi am decis sa montez un gyro separat pe el (T-ReX 600). Am comndat din Anglia un Logictech 2100 cica-i mai bun ca futaba gy401 (86 EUR). Weekend - proba..
(Am conectat cele doua servouri din fata invers) Dar dupa ce am reparat si conectat a functonat relativ bine.. Totusi am decis sa montez un gyro separat pe el (T-ReX 600). Am comndat din Anglia un Logictech 2100 cica-i mai bun ca futaba gy401 (86 EUR). Weekend - proba..
Postat 04 October 2007 - 02:02 PM
Da ai resetat telecomanda si s-au sters inversarile servoului. Se poate verifica usor daca intri in meniul Basic la inverse. Tr sa verifici toate din nou ! Ai grija cu helicommand ca daca e ceva setat gresit iti tranteste aparatul. Suna-l pe dl Cornel sati zica setarile.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1